Xbox One X anyar diwiwiti kanthi sikil sing salah ing Jepang

Dhukungan keyboard lan mouse ing Xbox One X

Wiwit 7 November pungkasan, Microsoft wis kasedhiya kanggo pangguna sing pengin tuku Xbox, Xbox One X, konsol sing anyar seneng game kanthi kualitas 4k ing 60fps, dadi konsol pertama ing pasar sing nawakake kemungkinan iki. Secara logis, rega konsol ora murah, 499 euro, sing dadi pilihan pertama kanggo sawetara pangguna kanggo nolak yen dheweke kepengin mlebu ing jagad video game, amarga umume pangguna biasane setya karo merek kasebut. angel kanggo ngganti platform sadurunge diluncurake anyar.

Jepang, papan dununge Sony lan Nintendo, biasane dadi wilayah ing ngendi Microsoft wis rumit nalika arep nglawan loro raksasa kasebut, lan kayane peluncuran paling anyar nambahake dhaptar kegagalan perusahaan ing jagad konsol ing negara kasebut. Miturut angka sales pisanan, Microsoft mung adol 1.344 Xbox One X sajrone minggu kapisan. Yen kita njupuk angka sales sajrone minggu pertama model Nintendo lan Sony paling anyar, kita bisa ngerti manawa perkara kasebut ora makarya

Sajrone minggu pisanan ngluncurake Nintendo Swith, perusahaan kasebut adol meh 80.000 unit nalika Sony pasang ing pasar luwih saka 20.000 Playstation 4 sajrone minggu pertama dirilis ing Jepang. Ing njaba Jepang angka kasebut luwih dhuwur, amarga mung ing Inggris, dheweke wis adol 67.000 unit. Sayange tokoh resmi babagan penjualan ing Amerika Serikat, pasar Xbox utama lan paling penting kanggo Microsoft.

Wiwit diluncurake ing Jepang, Sony nyedhiyakake sirkulasi meh 5,5 yuta PlayStation 4 ing macem-macem model, dene Nintendo wis adol kurang saka setaun meh 2.200.000 unit Nintendo Switch, konsol sing wis ngluwihi kabeh pangarepan Jepang tenan wis diselehake ing dheweke. Xbox, ing versi sing beda-beda, durung ngluwihi 100.000 unit ing kabeh sejarah penjualan ing Jepang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.