Xbox One bisa uga duwe dhukungan mouse lan keyboard

Xbox One

Kanggo sawetara wektu, konsol game video wis dadi pusat multimedia penting ing akeh omah, amarga dheweke ora mung menehi nyenengake nalika kapan wae, nanging uga ngidini kita menikmati macem-macem layanan musik streaming sing kasedhiya ing pasar saliyane platform video sing beda kayata Netflix, HBO, Hulu lan liya-liyane. Kajaba iku, kita uga bisa surfing internet kanggo konsultasi cepet, nonton video YouTube ... kayane komputer duwe TV sing nyambung karo televisi. Nanging, gumantung saka panggunaan sing diwenehake, bisa uga ora piranti sing sampurna yen ora nggunakake mouse lan keyboard sing nyambung.

Untunge, kayane saiki bakal ganti, paling ora kanggo Xbox One. Akeh pangguna sing mesthi nuntut kemungkinan nyambungake mouse lan keyboard menyang Xbox kanggo nggedhekake kemampuane, lan kepiye biasane ing taun-taun pungkasan, Microsoft durung budheg Lan miturut tweet paling anyar saka Phil Spencer, kepala pangembangan Xbox bisa dadi kasunyatan.

Pelepasan Halo Wars 2 samesthine minggu ngarep. Pangguna wis nguntungake ngluncurake game iki lan desas-desus terus babagan kemungkinan nyambung keyboard lan mouse menyang piranti kanggo takon yen tekane Halo Wars 2, fungsi iki uga bakal kasedhiya. Spencer wis mangsuli fitur kasebut ora bakal kasedhiya nalika diluncurake nanging bakal enggal teka ing platform Xbox. Paling ora, wangsulan kasebut durung mesthi ora.

Apa hubungane Halo Wars 2?

Akeh pangguna sing negesake Pangguna PC bakal duwe kaluwihan gedhe tinimbang pangguna sing seneng game iki liwat Xbox kanggo kontrol, sing presisi penting, kayata game FPS (First Person Shooter). Wiwitane game iki bakal kasedhiya tanpa dhukungan kanggo muter keyboard eksternal lan mouse karo Xbox, nanging ing pembaruan mbesuk kemungkinan bakal bisa ditindakake, yen opsi iki kasedhiya kanggo kabeh pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.