Firefox Quantum nggawe sampeyan nglirwaake browser liyane

Firefox Quantum kasedhiya kanggo didownload

Google Chrome ngenggoni posisi paling dhuwur nalika nerangake browser. Iki nggawe browser populer kaya Explorer, Safari utawa Firefox supaya tetep ana ing latar mburi. Nanging, ing kasus pungkasan sing wis didhaptar, Mozilla pengin sampeyan nyingkirake pilihan sing ditawakake Google lan totohan ing Firefox 57 utawa Kuantum Firefox.

Kita ora ngomong babagan versi sing dadi akrab karo sawetara film James Bond, nanging iki versi anyar sing dilengkapi perbaikan, lan akeh perbaikan. Nalika sampeyan bisa maca ing kaca presentasi, Mozilla njamin browser anyar iki nganggo memori RAM 30% luwih sithik tinimbang pilihan sing ditawakake Google. Lan iki minangka pratelan sing apik kanggo pangguna amarga kanthi peralatan sing luwih teknis, nalika mbukak tab ing Chrome dadi akeh, kita bisa ndeleng kepiye pengoperasine komputer bakal saya suwe.

Kajaba iku, uga dikritik manawa minangka versi Firefox paling cepet nganti saiki lan komitmen banget kanggo privasi. Saliyane, Quantum Firefox iki ora mung gumunggung, nanging uga nawakake solusi lan integrasi anyar karo layanan liyane. Mbok sing paling populer yaiku "Pocket," layanan sing dituku meh setaun kepungkur sing biasane ngidini sampeyan nyimpen artikel lan video supaya sampeyan bisa nikmati mengko. Kajaba iku, yen sampeyan pangguna, sampeyan bakal ngerti manawa ora mung bakal bisa menikmati konten iki ing komputer, nanging uga ngidini sampeyan liwat ponsel utawa tablet amarga aplikasi sing cocog.

Kajaba iku, antarmuka panganggo luwih resik lan ngidini sampeyan ngatur bar menu kanthi akeh pilihan. Antarmuka iki wis dibaptis nganggo jeneng UI Photon. Saiki, kustomisasi garis, kanthi logis, bakal gumantung karo kabutuhan lan layanan sing digunakake. Firefox Quantum kasedhiya kanggo Linux, Windows lan Mac. Dadi sampeyan wis njupuk download lan nyoba tampilan anyar sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.