Iki minangka kunci kanggo nggawe selfie sing sampurna

selfie

Saiki Natal bakal teka, sapa sing kurang luwih bakal njupuk foto karo kanca-kanca, kulawarga utawa mung ing sawetara atusan sudhut khusus, dihiasi karo obyek Natal sing apik banget, sing didhelikake ing kutha-kutha. Selfie pancen minangka cara sing disenengi kanggo nggawe immortalize momen khusus, sanajan kanggo nggawe kualitas apik lan wewatesan karo kesempurnaan, ora cukup kanggo posisi lan njupuk.

Lan iku kanggo entuk selfie sing sampurna, sampeyan kudu ngetutake sawetara tombol dhasarContone, supaya kabeh wong metu sing sumunar, dipasang ing foto uga ora ngganggu foto kasebut kanthi sawetara pilihan kamera ngarep piranti seluler sing kudu dipateni. Yen sampeyan durung entuk selfie sing sampurna, aja padha sumelang amarga kabeh sing sampeyan lakoni ing Natal iki bakal dadi apik banget amarga tips lan saran sing bakal ditawakake dina iki liwat artikel iki.

Kaping pisanan, saran supaya sampeyan duwe smartphone utawa uga kamera, supaya sampeyan bisa nyoba kabeh tombol sing bakal diwenehake. Aja ngenteni nyoba kabeh tips ing Dina Natal lan nalika kulawarga wis nunggu selfie sing sampurna, amarga sampeyan bisa uga entuk tanpa latihan dhisik.

Ati-ati karo pilihan kamera ngarep ing smartphone

Kamera ngarep

Kamera ngarep smartphone biasane ngemot pilihan, sawetara uga cukup menarik, supaya bisa entuk gambar sing apik. Nanging sawetara opsi kasebut ora nggayuh objektif kanthi lengkap lan bisa ngrusak snapshot sing bakal dielingi.

Pilihan sing miturut pendapat sampeyan, sampeyan kudu mateni saiki "Mode Kecantikan". Iki tanggung jawab kanggo mbenerake wektu nyata sawetara fitur pasuryan sing katon ing selfie, nanging umume koreksi kasebut ora umum lan pungkasane menehi tampilan aneh kanggo praupane sing ana ing foto kasebut. Yen sampeyan bisa mateni, coba lan yen ora bisa dikurangi minimal supaya ora katon kaya mumi sing nembe dioperasikake lan dudu wong biasa.

Kaya sing wis dakkandhani, luwih becik sampeyan nyoba "Mode Kecantikan" iki saiki lan ing sawetara terminal duwe fungsi lan bisa mbantu banget. Mesthi wae, saiki kamera piranti seluler sing pancen duwe asil apik, mode aneh iki dietung nganggo driji tangan.

Lampu minangka kunci

Sawetara dina kepungkur, kita ndeleng kepiye model kondhang ditangkap ing Instagram njupuk selfie sing nyekel piranti seluler ing tangan siji lan lampu gedhe ing tangan liyane. Lampu iki dibayangke ing pangilon sing ana ing mburine lan ngidini dheweke nggawe kabeh selfie meh sampurna lan katon bisa katon kanthi warna lan cahya sing disenengi banget.

Kanggo motret apa wae, penting banget supaya ana cahya lan bisa menehi pencahayaan sabisa-bisa. Kanggo njupuk selfie sing sampurna, pencahayaan minangka kunci lan penting supaya bisa dituju. Mula penting yen sadurunge motret sampeyan goleki papan sing cocog kanggo pencahayaan.

Ngormati aturan katelu

Kita ngerti manawa kabeh wong ngobrol babagan aturan katelu lan dheweke wis ngandhani ewonan yen sampeyan ora nggunakake, tanpa sampeyan malah ngerti apa sejatine. Aja kuwatir, kita bakal nerangake kanthi cara sing gampang. Aturan iki ujar manawa luwih becik nalika njupuk foto kanggo nyelehake tujuan utama ing sisih siji lan ora ing tengah sing nyekel kabeh gambar kasebut. Iki nggawe pengaruh skenario sing luwih gedhe.

Banjur sampeyan bisa ndeleng ing gambar iki panjelasan babagan aturan katelu;

Aturan sing nomer telu

Supaya urip dadi luwih gampang, disaranake sampeyan ngaktifake kothak ing piranti seluler, supaya katon ing layar lan posisi nalika njupuk selfie luwih gampang.

Filter, dandanan sing sampurna kanggo selfie

ing filtros Dheweke wis suwe ana ing jagad fotografi, nanging amarga Instagram dheweke dadi salah sawijining sumber paling apik kanggo menehi foto liyane lan malah kanggo ndandani sawetara. Selfie biasane foto sing ora jujur ​​yen dijupuk saka posisi sing cukup cedhak mula saringan sing cocog bisa dadi dandanan sing sampurna kanggo nutupi lan ndandani cacat utawa masalah.

Yen sampeyan pengin entuk swafoto sing sampurna, gunakake saringan, sanajan ya, aja nganti lali supaya kabeh wong percaya manawa sampeyan duwe kulit sing sampurna lan sampeyan ahli sejati sing njupuk foto selfie.

Tongkat selfie, penemuan anyar saiki

Tongkat selfie

Wiwit teka ing pasar, atusan ewu teken selfie wis didol ing saindenging jagad, amarga migunani lan kemungkinan sing ditawakake nalika nggawe selfie. Kanggo sing ora ngerti apa iki, sanajan aku ora ngira ana wong ing kasus iki, Tongkat iki digunakake kanggo nyelehake piranti seluler ing salah sawijining pucuk lan tumindak minangka lengen kanggo njupuk selfie saka jarak sing luwih gedhe.

Iki Ora ditemokake produk Rega kasebut cukup murah lan bisa ngidini kita ora mung njupuk foto selfie saka adoh, mula, kayata conto lanskap sing luwih gedhe, nanging uga supaya luwih akeh wong sing bisa tampil ing foto kasebut tanpa kudu dawane pirang-pirang meter.

Yen sampeyan durung duwe gadget cilik iki, bisa uga Natal iki sampeyan bisa njaluk siji kanggo Majusi utawa Santa Claus.

Iki mung 5 tombol sing pengin diwenehake supaya sampeyan bisa njupuk selfie sing sampurna, nanging yen sampeyan duwe liyane, kita bakal seneng yen sampeyan nuduhake dheweke. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nggunakake ruang sing dicawisake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.

Siap entuk selfie sing sampurna ing Natal iki?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.