Ultimate Ears nambah integrasi Spotify kanggo Magic Button

Ears Ultimate

Iki kaya sing diumumake ing judhul warta iki, perusahaan Ultimate Ears bubar nambahake Integrasi Spotify kanggo piranti sing kasedhiya Tombol Ajaib, sing ing endi yaiku Ultimate Ears BOOM 3 lan MEGABOOM 3.
Nanging kepiye carane supaya iki ora diwiwiti saka wiwitan utawa ngluncurake UE anyar? Dadi, sebabe durung jelas, nanging sing wis dingerteni yaiku Tombol Ajaib bisa digunakake karo Apple Music lan Deezer PremiumWiwit didegake lan aneh yen ora bisa digunakake karo Spotify, saiki wis operasional kanthi lengkap. Kajaba iku, perusahaan kasebut negesake manawa dheweke wis ngrencanakake nambah layanan musik maneh ing wektu sing ora adoh.

Warta ing kasus iki yaiku kaya saiki Pangguna Android bisa ngakses dhaptar lagu Spotify, podcast, lan liya-liyane mung kanthi nutul tombol iki sing ditambahake ing versi speaker UE paling anyar. Kekuwatan lan kualitas umum para pamicara kasebut pancen salah sawijining kekuwatan nanging tekane versi BOOM 3 lan MEGABOOM 3 nambah Tombol Ajaib sing saiki ngidini sampeyan entuk luwih akeh saka speaker.

Saka versi Android 5.0 terus

Ing kasus iki, salah sawijining syarat supaya bisa nggunakake fungsi iki ing piranti Android ora liya yaiku nganyari nganti versi Android 5.0 utawa luwih dhuwur, mula dianggep meh kabeh piranti bakal bisa ngrasakake anyar iki siji.ciri. Kita bisa miwiti lan ngontrol Spotify kanthi gampang Apa kita ngrungokake lagu ing gunung utawa pesta ing atap, Ultimate Ears luwih gampang ngakses lagu favorit lan ngontrol kendhali. Iki minangka sawetara tembung CEO Ultimate Ceuli, Charlotte Johs nalika nggawe warta iki umum:

Speaker BOOM 3 lan MEGABOOM 3 wis ngowahi cara ngrungokake musik kanthi gampang lan gampang integrasi Tombol Ajaib. Kita terus nambah fitur anyar menyang kategori speaker premium, lan BOOM 3 lan MEGABOOM 3 dadi luwih apik kanthi nambah dhukungan Spotify ing piranti Android.

Nalika nerangake sawetara wulan kepungkur, ing review sing digawe saka produk ing Actualidad Gadget, BOOM 3 lan MEGABOOM 3 anyar nambahake tombol sing disebut Tombol Ajaib sing ngidini pangguna main, ngaso lan nglumpati trek langsung saka speaker, tanpa kanggo nggoleki telpon ing kanthong utawa ruangan liyane. Saiki pangguna piranti karo sistem operasi Android lan akun layanan musik streaming, Spotify, uga duwe pilihan kanggo ngakses musik kanthi mung pencet dawa lan banjur miwiti dhaptar lagu, album, lagu lan podcast favorit, lan bisa uga liwat dhaptar lagu kanthi menet maneh.

Siji-sijine syarat supaya bisa nggunakake layanan iki saliyane duwe versi Android 5 utawa luwih dhuwur ing piranti seluler sampeyan lan temenan duwe akun ing layanan musik streaming Spotify yaiku nglakoni saka aplikasi seluler BOOM lan MEGABOOM gratis saka Ultimate Kuping. Aplikasi iki bisa didownload saka Google Play store lan saka App Store tanpa biaya mula wiwiti seneng kabeh opsi sing ditawakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.