Kursus, layanan lan konten gratis kanggo lulus karantina

StayAtHome - Sumber Daya Coronavirus Gratis

Nalika dina kurungan, saya angel ora mung golek hiburan kanggo bocah cilik, nanging uga kanggo awake dhewe. Untunge, internet nawakake seri sumber daya gratis, layanan gratis sing wis disusun ing artikel iki.

Nanging kita ora mung nuduhake macem-macem jinis hiburan, nanging uga menehi informasi babagan sampeyan 33 kursus gratis sing disedhiyakake dening Google kanggo kita, kursus sing ora bisa mbantu kita nglatih sajrone saiki. Nglatih bocah cilik uga bisa ditindakake nalika ngrasakake sumber daya sing kapacak ing ngisor iki.

33 Kursus Google Gratis

Kursus Google Gratis

Dina kurungan ing omah iki yen kabeh wong Spanyol lagi nandhang kasusahan, iku wektu sing pas kanggo nindakake perkara sing ganjil, kanggo nggedhekake latihan kerja (sawetara nawakake sertifikasi resmi) utawa mung kanggo njembarake ilmu. Google nyedhiyakake seri kursus kanggo kita, kabeh mau gratis, kursus sing bisa ningkatake bisnis utawa karir profesional.

Kursus Data lan Teknologi

  • Kursus Awan Komplek, digawe dening School of Industrial Organization lan dikembangake kanthi kolaborasi karo Red.es kanggo Google. Dumadi saka 7 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi.
  • Kursus Pangembangan Aplikasi Ponsel. Digawe dening Universitas Complutense Madrid kanggo Google. Dumadi saka 8 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi.
  • Kursus pambuka kanggo Pengembangan Web: HTML lan CSS (1/2). Digawe dening IEI Universitas Alicante kanggo Google. Dumadi saka 5 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi.
  • Kursus pambuka Web Development: HTML lan CSS (2/2). Digawe dening IEI Universitas Alicante kanggo Google. Dumadi saka 4 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi.
  • Kenali karo prinsip dhasar saka program. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Sinau babagan dhasar pembelajaran mesin. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Nambah keamanan online perusahaan sampeyan. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.

Digital Marketing

  • Dhasar Marketing Digital. Digawe dening Google. Dumadi saka 26 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi.
  • Perdagangan elektronik Digawe dening Sekolah Organisasi Industri kanggo Google Nyipta 8 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi.
  • Keahlian digital kanggo profesional. Digawe dening Santa María la Real Foundation kanggo Google. Dumadi saka 7 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi.
  • Transformasi digital kanggo pakaryan. Digawe dening School of Industrial Organization kanggo Google. Dumadi saka 4 modul - 40 jam. Kalebu sertifikasi digital.
  • Promosi bisnis kanthi online. Digawe dening Google. Dumadi saka 7 modul - 3 jam.
  • Golek pelanggan supaya golek online. Digawe dening Google. Dumadi saka 4 modul - 3 jam.
  • Promosi bisnis kanthi pariwara online. Digawe dening Google. Dumadi saka 5 modul - 3 jam.
  • Ekspor perusahaan menyang negara liya. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Sambungake karo pelanggan liwat ponsel. Digawe dening Google. Dumadi saka 2 modul - 1 jam.
  • Promosi bisnis kanthi konten. Digawe dening Google. Dumadi saka 4 modul - 3 jam.

Kursus pangembangan pribadi

  • Produktivitas Pribadi Digawe dening Santa María la Real Foundation kanggo Google. Dumadi saka 8 modul - jam kaping 4. Kalebu sertifikasi.
  • Entuk kapercayan liwat promosi diri. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Goleki tugas sabanjure. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Nambah produktivitas ing makarya. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Pambuka Kesejahteraan Digital. Digawe dening Google. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Jaringan Profesional sing Efektif. Digawe dening FutureLearn. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Komunikasi komersial. Digawe dening Goodwill. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Komunikasi ide sampeyan liwat crita lan desain. Digawe dening OpenClassroom. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.
  • Pangucap umum. Digawe dening OpenClassroom. Dumadi saka 1 modul - 1 jam.

Kabeh kursus kasebut kasedhiya liwat Link iki Google Aktifake. Kita mung kudu pilih kategori kursus sing kita goleki supaya bisa ngakses.

Film, televisi lan musik

  • Byhunb. Kita ora bisa ngomong babagan layanan iki. Siji-sijine, yaiku kaya ing Italia, kabeh isine kasedhiya gratis ing Spanyol.
  • Rakuten. Akses gratis nganti luwih saka 100 film nganggo iklan, film saka kabeh jinis, kanggo bocah cilik lan bocah ora cilik.
  • HBO ngidini kita ngakses kabeh katalog gratis Sajrone rong minggu.
  • Sky nawakake kita sewulan akses gratis kanggo saluran lan konten sing wis dikarepake sing kasedhiya kanggo kita.
  • YouTube Premium uga nawakake kita sewulan akses gratis lan tanpa iklan, layanan sing ngidini kita nikmati video tanpa iklan, ndownload video, ngrungokake musik favorit liwat YouTube Music, muter YouTube ing latar mburi ing smartphone ...
  • Movistar + Lite terus karo promosi kanggo narik pelanggan anyar, promosi sing nawakake akses gratis gratis 1 wulan lan nganti tanggal 24 Maret, bakal kalebu katalog Disney +.

Game lan aplikasi gratis

Panda pangembang nawakake 5 game kanggo bocah cilik kanthi gratis kanggo iOS lan Android: Dhokter Mandi Panda (iOS / Android), Sekolah Panda Dr. (iOS / Android), Sekolah Panda Dr. (iOS / Android), Panda ing Space (iOS / Android) Kutha Hoopay (iOS / Android) lan Dr. Panda lan Omah Dodo (iOS / Android)

Loro game studio independen sing paling sukses ing game video seluler, Alto's Odyssey y Alto's Adventure, kasedhiya gratis ing Apple App Store.

Yen seneng game strategi, sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka tawaran sing ditawakake studio game Ironhide, studio sing nawakake Inggris Rush laladan (iOS / Android) lan Inggris Rush Origins (iOS / Android) gratis, ing iOS lan Android.

Pendhidhikan kanggo bocah cilik

ngajari

ngajari

Situs web Klan RTVE sing tujuane paling cilik ing omah, menehi kita alat pendhidhikan ngajari, kanggo kulawarga sajrone penutupan pusat pendhidhikan amarga virus corona lan ing endi kita nemokake konten audiovisual kanggo bocah umur 3 nganti 10 taun. Konten kasebut dikoordinasi dening Menteri Pendidikan lan Pelatihan Kejuruan kanthi pambiyantu para penerbit pendhidhikan.

Santillana

Proyek Santillana

Supaya bocah cilik bisa nerusake sinau saka omah, Santillana nyedhiyakake akses kanggo kabeh wong tuwa kanggo platform proyek dhasar sing digawe kanggo nambah kreativitas, penasaran lan kolaborasi. Kanggo ngakses kabeh konten sing ditawakake penerbit iki, kita kudu nggunakake jeneng pangguna lan sandhi ing ngisor iki:

pinter

pinter minangka cara online supaya bocah bisa sinau lan nguasai matematika saka omah ngaturake mung 15 menit saben dina. Layanan web iki nawakake akses gratis 15 dina lan dirancang kanggo bocah umur 4 nganti 14 taun. Ing pungkasan saben sesi, kita nampa email kanthi asil tes sing ditindakake bocah cilik, wektu sing diinvestasikan, kesalahan ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.