Glass Curve Elite, cara masang kaca tempered paling apik kanggo jam tangan

Ora angel yen sampeyan ngrungokake Shield KahuripanKita ngomong babagan merek premium pelindung layar paling populer ing pasar, saengga layanan teknis kayata MediaMarkt nawakake produk kanthi jaminan. Jam tangan pintar bisa ditrapake kecelakaan amarga kena ing njaba pergelangan tangan, mula penting yen dijaga kanthi apik.

Kita bakal mulang babagan cara masang kaca tempered ing jam tangan, lan sing paling penting yaiku kualitas Kaca Kurva Elit iki, Kisaran pelindung kaca tempered 2.5D Shield. Dadi, aja nganti lali tutorial lan analisis anyar.

Kisaran Kaca Kurva Elite ora mung ana ing Apple Watch, nanging uga kompatibel karo piranti kanthi layar aneh kayata iPhone X utawa Samsung Galaxy s9. Ing kasus iki kita bakal fokus ing divisi jam tangan cerdas, produk sing ana ing tangan kita yaiku Elect Curve Glass Shield Invisible kanggo Apple Watch Series 3.

Fitur kristal iki sawetara pigura ireng kanthi ukuran pas ing ngarepe Apple Watch Series 3, dadi yen wis diinstal kanthi bener, praktis ora bisa ditemokake yen wis diselehake, beda karo pelindung merek liyane sing kurang dikenal sing ngasilake pinggiran amarga proteksi rada cilik tinimbang piranti kasebut. Zagg mesthi nawakake produk sing diadaptasi kanthi millimetrik karo piranti sing dirancang, mula instalasi ora kudu nemoni masalah utawa risiko.

Iki uga digawe saka gelas tempered, mula Sisihane ora digawe saka plastik utawa karet, ora ana bahan sing ora tahan banget utawa diwenehake kanggo nglumpukake reregetan ing pigura jam sing pungkasane ngeruk layar rada. Wektu iki, kita ngurmati kelengkungan cilik ing kaca sing dadi pas.

Kajaba, kaya jinis pelindung iki, kita duwe jaminan seumur hidup karo Glass Curve Elite yen wis ndaftar ing web kanthi kudune. Iki nduweni perlindungan kanggo pengaruh lan goresan, sing ngalangi yen gelas pecah layar Apple Watch uga rusak amarga nyerep kabeh pengaruh. Aspek penting kanggo jinis protector iki yaiku nduwe sentuhan sing apik lan ing ndhuwur kabeh lapisan oleophobic sing berkualitas (kayata conto sing kalebu ing Apple), soko sing ditemokake ing Curve Grass Elite saka Invisible Shield, kita ora bakal duwe jinis tilas tilas biasane. Sanajan bisa uga luwih cocog yaiku njamin yen udan bisa udan, amarga kita ngerti manawa Apple Watch Series 3 bisa direndhem, ora ana gunane yen adol pelindung kaca tempered sing ora bisa kecelup ing kahanan sing optimal karo jam tangan kasebut.

Cara nginstal gelas tempered ing Apple Watch

Wayahe kasunyatan wis teka, nalika nampa produk, kita kudu nyelehake kanthi bener. Babagan pisanan sing kudu ditindakake yaiku nyiyapake area sing terang lan ora polutan sing bisa digunakake kanthi tenang kanggo nginstal pelindung. Sing paling apik biasane yaiku meja utawa mejo kanthi lampu sing cocog. Sawise nyiapake kabeh, kita bakal ngilangi tali saka Apple Watch lan nyiapake macem-macem elemen sing nggawa Glass Curve Elite ing kothak, yaiku ing ngisor iki:

  • 1x Kain reresik
  • 1x Adhesive kanggo ngrebut rereged cilik
  • 1x Reresik reresik kanggo turahan
  • 1x Adaptor panggonan

Mula, kita terus ngresiki piranti, dhisik kita bakal ngilangke ngusap sing dibasahi alkohol sing ana ing kothak kanggo mbusak jinis najis sadurunge masang gelas. Banjur kita ngliwati chamois kanggo mesthekake yen ora ninggalake serat ing layar. Banjur kita bakal ngaktifake pencahayaan lan ndeleng jam saka macem-macem sudut pandang kanggo nembus adesif sing ngilangi kotoran, kita elinga yen kita ninggalake serat ing njero, meh wae mokal kanggo nyopot maneh yen wis diinstal.

Saiki kita wis nggawe manawa jam tangan wis resik, kita bakal nambah cetakan papan kristal kanggo nerusake instalasi. Kita nyopot pelindung gelas lan nyelehake alon-alon nalika pencet saka tengah menyang njaba kanggo ngilangi udhara sing bisa. Yen umpluk cilik isih ana, gelas kasebut dhewe bakal diusir antara siji nganti rong dina, mula kita aja kuwatir banget. Saiki kita mung kudu kuwatir nonton jam tangan tanpa wedi banget, amarga pelindung iki duwe jaminan seumur hidup. Sampeyan bisa entuk saka 29,99 euro ing Amazon, kesempatan sing luar biasa. Cetha manawa kita ora ngadhepi pelindung sing murah, nanging perusahaan kasebut menehi jaminan kualitas sing angel dicocogake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   rosario ngandika

    Aku tuku siji lan umpluk ilang 24 jam ora ana apa-apa. Dheweke ora lunga.