Kygo E7 / 1000 TWS Kygo kanggo kabeh jinis pangguna [Review]

Sawetara wektu kepungkur, kita nganalisa apa kontak pertama karo perusahaan kasebut Kygo urip, merek DJ lan seniman Kygo sing nggawe kita kaget banget karo kualitas lan fleksibilitas sing ditawakake, disaranake sampeyan kudu nganalisa analisis Kygo A11 / 800.

Nanging, wektu iki kita fokus ing produk sing beda banget, Kygo E7 / 1000, headphone TWS kanthi kothak pengisian daya dhewe, temokake analisis kita. Ing kono, kaya biasane, sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi jero babagan cara kerjane produk iki lan yen regane larang, apa sampeyan bakal kliwat? 

Kaya biasane, luwih dhisik aku pengin tur menyang perusahaan, utamane nalika menehi hasil karo merek sing ora misuwur. Mbaleni awake dhewe ing ndhuwur Kygo Life minangka merek artis lan DJ Kygo, perusahaan kasebut berbasis ing Norwegia lan duwe pirang-pirang produk ing katalog, kabeh fokus ing audio, sektor sing didominasi bapak baptis Kygo.

Desain lan bahan: Diferensiasi ing pasar simile

Babagan pisanan sing kaget babagan Kygo E7 / 1000 iki yaiku milih desain sing ora katon kaya liyane. Tren biasa ing TWS yaiku meh padha karo AirPods Apple, ing kothak uga ing produk kasebut, nanging, Kygo Life milih pamisahan sing cetha ing headphone lan kothak pengisian daya, kanthi kapribadian sing cukup uga ngeweruhi enggal. Kita duwe earbuds ing kuping sing bisa digunakake kanthi macem-macem aksesoris kayata klem utawa bantalan sing tundhuk karo kabutuhan tartamtu. Saka wayahe pisanan, Kygo E7 / 1000 iki paling ora beda, lan bisa dihargai ing pasar sing jenuh karo barang sing padha.

  • Isi kothak
    • 3 pasang adaptor kuping: S, M, L
    • 1 pasang adaptor busa
    • 3 pasang klem kuping: S, M, L
    • 1 pasang gelang silikon
    • Kabel daya USB-C

Cahya ngagetne, kothak pangisi daya kanthi kuping ing njero tetep udakara 60 gram. Kothak uga cukup kompak, Wujude kaya dhadha bunder (rada bentuke silinder). Kasunyatane yaiku visual luwih cilik tinimbang nalika nggawa ing kanthong, sing bisa uga luwih gedhe. Mesthi wae, rancangane supaya ora ditinggalake ing papan apa wae tanpa wedi. Eling ngono Bisa dituku kanthi warna putih lan ireng. Dheweke wis nyaman banget dilakoni olahraga, Yen sampeyan milih kanthi apik, klem terus sampurna.

Karakteristik teknis

Kita miwiti karo headphone, dheweke duwe Driver 6mm kanggo saben wong menehi impudence 1-6 ± 15% lan frekuensi respons antara 20Hz lan 20kHz, sing umume ana ing jinis produk iki. Babagan sensitivitas, kita tekan 116 db. Kanggo kabeh iki digunakake Bluetooth 5.0 lan sawetara kegiyatan udakara 10m sing wis ditemoni karo kita. Wektu iki kita ora duwe aptX lan milih standar AAC, umum utamane ing piranti iOS.

Headphone masing-masing duwe mikropon dhewe-dhewe lan nawakake telpon stereo loro (kita bisa njawab telpon sing nganggo mung siji headphone, independen) lan pambatalan swara. Pasangan headphone yaiku metu saka kothak kanthi otomatis lan mateni nalika dipasang maneh, nanging kita ora kejawab sistem deteksi sing mandhegake musik nalika nyopot saka kuping.Pasangan kasebut kanthi otomatis lan cepet, sanajan aku pengin nyebutake manawa ora kompatibel karo aplikasi Kygo, ana sing nggawe aku kaget amarga pengalaman apik sing diwenehake.

Otonomi lan setelan

Kita ora duwe data tartamtu babagan mAh batere, apa sing ana udakara limang jam puter maneh musik kanthi volume dhuwur kanthi headphone kanthi total 24 jam yen kita duwe biaya sing digawe ing kothak kasebut. Iki minangka data sing sampeyan wenehake ing analisis udakara sewulan. Pengisian kothak wis rampung nggunakake kabel USB-C (kalebu ing kothak) lan iki katon minangka titik tambah, cukup kepenak lan totoan standar sing saiki dipopulerake.

Perlu dielingake yen headphone duwe tombol fisik kanggo saben wong sing tumindak independen. Kanthi headphone kasebut, kita bakal bisa nambah lan ngudhunake volume utamane, nanging kita uga bisa liwat lagu, njaluk asisten virtual piranti (Google Assistant utawa Siri) lan njawab telpon kanthi penet cekak utawa dawa. Kayane aneh yen dheweke milih sistem tombol, nanging amarga nggunakake clamp meh ora bisa tiba, bisa uga ngindhari tutul sing ora disengaja.

Pengalaman pangguna lan kualitas audio

Iki minangka headphone sing kompatibel banget kanggo meh kabeh kahanan, sing wis ana Tahan IPX7 kringet lan banyu mula dituduhake kanggo olahraga, luwih-luwih yen kita milih klem tinimbang dering silikon. Dheweke duwe volume sing cukup dhuwur lan nawakake swara berkualitas tinggi, kaya kedadeyan karo produk merek liyane, swara kanthi kualitas luwih dhuwur lan luwih kuat tinimbang rata-rata produk ing kelas iki. Saliyane, aku uga pengin nyebutake manawa telpon wis sukses, mikropon stereo katon apik lan nelpon karo wong-wong mau minangka kesenengan.

Aku rindu yen dheweke milih sistem tombol fisik Ing saben earphone, uga ora duwe sensor sing mandhegake musik nalika sampeyan mbukak, iki minangka produk mewah sing diarepake kaya-kaya. Siji perkara sing dakkarepake yaiku kompatibel karo aplikasi Kygo, lan ora.

Contra

  • Dheweke nggunakake tombol multimedia fisik
  • Dheweke ora duwe sensor jarak
  • Dheweke ora kompatibel karo aplikasi Kygo
 

Miturut kontra, kita duwe headphone sing tahan banget, dibangun kanthi apik, nganggo Bluetooth 5.0 lan mesthi wae swarane apik banget, cukup keras lan jelas kanggo nikmati musik, lan ngisolasi njaba supaya tetep fokus tanpa ANC.

Pros

  • Kualitas swara lan daya dhuwur, kaya produk Kygo liyane
  • Bahan kekuatan lan kualitas, uga kothak kompak
  • Mikropon sing apik kanggo telpon
  • Nyaman lan kemungkinan olahraga karo dheweke

Kita ngadhepi produk 149,99 euro sing bisa tuku ing situs web resmi lan ing LINK Amazon INI. Dheweke bisa dadi piranti sing menarik kanggo menehi Natal iki.

Kygo E7 / 1000 Kygo TWS kanggo kabeh jinis pangguna
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
149,99 a 129,99
  • 80%

  • Kygo E7 / 1000 Kygo TWS kanggo kabeh jinis pangguna
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adrian Guillermo Sosa Guevara ngandika

    Aku ora duwe program, aku mung ngrungokake siji-siji kaya sing bisa dakrungokake kanggo ngrungokake kekarone. nulungi