Kygo XENON, Swara Premium lan Konstruksi kanthi Pembatalan Noise [Review]

kygo xenon

 

Kita wis mriksa sawetara headphone Kygo ing jaman mbiyen lan dheweke mesthi nggawe kita kesengsem. Aku nyaranake sampeyan ndeleng review babagan Headphone Kygo E7 / 1000 minangka conto kualitas sing ditawakake merek iki. Saiki dheweke ngluncurake «XENON«, Anyar swara mbatalake headphone sing wis disetujoni lan dikembangake dening DJ Kygo dhewe. Produk kanggo sing golek swara bermutu kanthi pembatalan swara aktif nganti saiki.

Wektu iki dadi headset kanthi kasus transportasi dhewe, yen sampeyan pengin ngerti kanthi rinci cara kerjane lan apa gunane, tindakake analisis kita.

DESAIN: Elegan lan modern

Babagan pisanan sing narik kawigaten babagan Xenon yaiku presentasi, sing wis nuduhake manawa kita sadurunge produk sing ati-ati nganti rinci paling cilik, kita nemokake kothak karton sing kuwat lan kandel kanthi bukaan sisih magnetik, kanthi gaya Smartphone Premium Range.

Nalika mbukak kothak, sing pertama katon yaiku a cilik ireng ing endi headphone dilipat lan dilindhungi, ing endi dilengkapi tanpa kendur, kita uga duwe 2 kanthong cilikSiji ing njero kanggo nyimpen kabel lan liyane ing njaba, yen kita pengin nyimpen dompet utawa batere eksternal cilik. Nalika mbukak kasus iki lan nutul headphone, kita bakal ngerti manawa bakal menehi hasil karo produk bermutu.

 

Konten Kygo Xenon

 

Bahan lan konstruksi

Model khusus iki yaiku warna abu-abu cahya, luwih apik tinimbang ireng mboseni sing biasane katon, warna iki dicampur karo warna aluminium komponen kasebut sing nggawe kita sadhar yen produk kasebut unggul. Sing ora kaya ngono Kygo A11 / 800, sing wis kita analisa ing kene, ing endi rampung lan bahane durung cocog karo prestasine.

Kanggo tutul, rasane padha kualitas, dibangun saka kombinasi aluminium lan plastik. Bantalan kuping lan ikat kepala dheweke seneng banget disentuh lan dheweke alus supaya bisa ngliwati sesi sing dawa tanpa ngrasakake rasa ora nyaman. Bisa disetel kanggo ukuran sirah. Nduwe X ing njaba sing murup nalika kita nguripake lan menehi estetika modern banget.

Nandheske manawa dheweke rumangsa kuwat banget, nalika kita ngatasi, lan nalika kita gandheng kanggo nyimpen tas nggawa sampeyan, sing kalebu ing kothak. Iki menehi ucapan selamat amarga pengalamanku karo headphone nirkabel liyane sing bisa dilipat durung apik kaya sing dakkarepake, wiwit saka eseman nganti perasaan sing bisa dicopot. Xenons iki mesthine minangka sing paling apik sing bisa dites babagan iki. Detil liyane sing kepengin weruh yaiku lokasi simbol L lan R khas (kiwa lan tengen) kanggo ngerti posisi kanggo nyelehake headphone ing njero bantalan kuping, sing ditayangke sutra nganggo warna ireng.

 

kygo xenon

 

Pelabuhan lan keypad

Sampeyan wis ngormati yen kita duwe USB - Port ngisi daya CAmarga iku standar saiki, nanging aku ora ngarep-arep ora dadi headset saka jinis iki, kita ngarepake manawa pabrikan liyane bakal njupuk conto. Dheweke kalebu kabel pengisian daya lan kabel Jack 3.5 mm, amarga kita duwe soket kanggo nyambung headphone nganggo kabel. Data iki penting banget amarga ora mung amarga iki Kita bisa nggunakake yen kehabisan batere ing plancongan dawa utawa amarga ana kesalahan, yen ora, kita uga bisa nyambung menyang piranti apa wae, ora sepira umure, tanpa mbutuhake Bluetooth. Tanpa dilalekake pemurni swara mesthi seneng sambungan kabel, preduli koneksi Bluetooth 5.0 sing apik saiki, sampeyan ora bakal bisa sebanding karo kabel.

Ing kuping sisih tengen, kita duwe kontrol volume lan ngaso, saklar sing luwih dhuwur kanggo ngaktifake utawa mateni pembatalan swara (ANC), soko sing ora daksenengi ing bagean iki, yaiku tombol volume sing digawe saka silikon dipasang ing jeda lan ora lega, ing sawetara kesempatan aku nggawe tombol sing salah, sanajan sampeyan wis biasa. Denyutan apik lan ora kendur, swarane mbatalake swara padhet lan dibangun kanthi apik.

 

Tombol Kygo XENON

 

Especificaciones Técnicas

  • Bluetooth : 5.0
  • Jack 3.5 mm
  • ANC : Ya
  • Otonomi : 24 jam
  • Codec : SBC, AAC, aptX, aptX-LL
  • driver : 40mm
  • Tekanan swara : 98 ± 3dB
  • Frekuensi : 20Hz-22KHz
  • Impedansi : 32? ± 15%
  • Otonomi ngaso : 200 jam
  • Kapasitas batere : 250 mAh
  • Mikropon kanthi printah swara
  • Jangkauan nirkabel : 10 meter
  • Kompatibel karo iOS lan Android 
  • Bobot : 250 gram

 

KyGo XEnOn

 

Konfigurasi lan Otonomi

Sinkronisasi lan konfigurasi

Sinkronisasi headphone iki gampang banget, mula sampeyan ora butuh manual instruksi, sampeyan mung kudu nahan tombol tengah (ngaso) nganti led blinks biru, nalika semana dheweke nggoleki piranti sing arep disinkronake. Sawise rampung, kita mung kudu milih Kygo Xenon ing menu setelan Bluetooth piranti sing pengin ditautkan.

Kygo wis a aplicación kanggo pas sing luwih rinci persamaan headphone, nanging durung kompatibel karo Xenons iki dadi ing analisis, aku durung bisa nyoba. Mula aku mung bisa nggunakake persamaan sing digawa kanthi standar, pancen imbang sanajan bisa nambah bass, tinimbang kanggo treble.

Kanggo mateni, kita mung kudu tahan tombol tengah nganti sawetara detik nganti kelip-kelip abang, swara wanita ing Inggris Bakal nuduhake manawa mateni kanthi bener. Kanggo ignition padha nanging karo sing cilik biru kedhip, swara sing padha bakal ngelingake manawa wis ana.

 

Batere lan Otonomi

Kita duwe loman Batere 250mAh, ngandika iki karo Pendhaftaran tes ditindakake luwih saka 2 minggu, Aku wis bisa verifikasi manawa otonomi sacoro prakteke apa spesifikasi teknis merek produk, iki jarang kedadeyan, nanging sawise Udakara 20 jam puter maneh tanpa mbatalake gangguan aktif, isih ana batere 18%.

Kanthi pambatalan swara aktif otonomi kurang nganti 14 utawa 15 jam reproduksi, tesku wis ditindakake kanthi volume antara 50% lan 70%, otonomi ora mung gumantung karo volume, nanging uga sumber audio, kualitas swara sing ngasilake lan sinyal. Ing kasusku tes wis ditindakake kanthi smartphone lan laptop nggunakake Spotify kanthi kualitas paling dhuwur.

Kita bisa ngerti kapan kabeh persentase batere saka smartphone, ing kasus iPhone kita bisa ndeleng kanthi padha widget Wonten pundi piyambake Apple Watch utawa AirPods.

Mlaku Kygo Xenon

Kesimpulan lan pengalaman panganggo

Pengalaman umum babagan headphone iki pancen nyenengake, bisa dakkandhani tanpa mangu-mangu iku headphone sing mbatalake swara paling aktif sing wis dak coba. Dheweke dadi headphone sing nyaman, ora malah remet utawa repot ngagem Aku wis mlayu mlayu karo wong-wong mau lan pengalamane pancen kepenak banget.

Nalika ngrasakake swarane, aku kudu negesake manawa Xenon iku dirancang khusus kanggo musik elektronik, instrumental utawa reggaeton, kanthi bass sing cukup pocapan sing bakal nyenengake musik iki. Sawise sampeyan ngaktifake pembatalan swara, bass bakal suda, luwih apik kanggo nemtokake trek audio sing swarane luwih protagonis.

Elinga yen kajaba ngrungokake musik, Dheweke dianjurake banget kanggo main game video, nonton seri Netflix utawa HBO, nonton film utawa video YouTube utawa nelpon. Dheweke ora duwe wektu tundha (bagean sing sawetara headphone bluetooth nandhang sangsara). Dheweke wis nggayuh pinunjul ing saben bagean sing bisa dakbuktekake.

Trek Olahraga Xenon

Pembatalan swara bisa digunakake ing njobo lan ing njero omahKanggo ngaktifake, sampeyan ora perlu nguripake headphone, kanthi piranti sampeyan bisa ngaktifake lan bisa ndeleng cara gerakane adoh saka kabeh gangguan lingkungan. Sawise aktif ing njero omah, sampeyan bakal cukup isolasi supaya ora keganggu karo swara sekitar, kayata televisi utawa wong sing ngobrol karo sampeyan.

Pembatalan swara ing njobo bakal ngilangi kabeh gangguan sekitar kajaba sawetara kayata: gonggongan segawon, sungu mobil utawa knalpot motor kanthi kacepetan dhuwur. Soko sing dihargai kanggo keamanan

Link rega lan tuku

Kita ngadhepi produk € 199 sing ora edan, apa wae sing didol ing situs web resmi, kayata ing INGKAH INGKANG saka Amazon.

Pros

  • Konstruksi lan finish sing apik
  • Nyaman lan gampang diangkut, kalebu kasus
  • Kualitas swara sing apik, utamane bass
  • Gampang diselarasake
  • Otonomi sing luar biasa
  • Ora tundha ndeleng konten audiovisual

Contra

  • Tata letak tombol ala
  • Dheweke ora kompatibel karo aplikasi Kygo
  • Sensor jarak ora ana
  • Bisa uga kalebu pangisi daya tembok
kygo xenon
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
199,00
  • 80%

  • kygo xenon
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 100%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.