Minggu Halo: Selehake Shock kanthi rinci

 

Microsoft lan 343 Industri ngumumake tekane "Halo Week: Drop Shock", kesempatan unik kanggo nikmati pirang-pirang konten "Halo 4" anyar, uga hadiah khusus, rega promosi, konten sing bisa didownload anyar, lan Volume 2 Soundtrack Asli . Apa sampeyan ahli Spartan utawa miwiti ing Game Perang, peta, musik lan promosi "Halo Week: Drop Shock" bakal nggunakake kabeh alat sing sampeyan lan kanca kudu nyiyapake perang.

Dhaptar kanthi kabeh rincian lengkap, sampeyan kasedhiya sawise mlumpat.

 

Senen, 8 April - Paket Peta Kastil Rawuh ing Xbox LIVE

Minangka wiwitan kanggo perayaan Spartan minggu iki, Paket Peta Kastil global tekan dina iki, Senin, 8 April.1. Dikembangake dening Afinitas Tartamtu kanthi kolaborasi karo 343 Industri, Paket Peta Kastil nawakake para pemain telung peta medium nganti ukuran gedhe sing bisa digunakake kanthi bisa nggunakake kemungkinan perang kendaraan lan pertempuran ruang terbuka, yaiku strategi tim sing dadi kunci supaya bisa menang. saka paprangan.

Bebarengan karo Peta Peta Kastil, 343 Industri uga ngluncurake "Kompetitif Ketrampilan Kompetitif" (CSR), sistem peringkat anyar sing ngukur kinerja pemain ing Game Perang kanthi ngadhepi dheweke ing macem-macem kompetisi karo musuh sing duwe kemampuan sing padha lan uga nuduhake pangkat ing profil Halo Waypoint sampeyan. Saka 11:00 esuk tanggal 8 April nganti 11:00 tanggal 22 April, para pemain bakal bisa nyoba dhewe nganggo dhaptar Game Perang "Castle DLC" lan yen tekan utawa ngluwihi level 35, entuk avatar eksklusif sing anyar.

 

Selasa 9 April - Debut Volume 2 Soundtrack asli "Halo 4"

Kanthi tujuan nggayuh sukses sing padha karo Soundtrack Asli "Halo 4", karya penulis lagu sing menang penghargaan Neil Davidge, 343 Industries saiki ngumumake debut volume kaping loro, kanthi kolaborasi karo 7Hz Productions. Xbox 360 bakal menehi profil internasional ing Twitter sawetara kode download kanggo sawetara pangguna winates, kanggo ngrayakake peluncuran iki. Dadi tetep ngenteni kiriman @ Xbox.

Volume 2 Soundtrack Asli "Halo 4" kalebu total 20 lagu sing nangkep lan nampilake alam semesta musik game kasebut. Sebelas judhul iki minangka ciptaan Neil Davidge, dene 8 saka kagungane 343 komposer Industri Kazuma Jinnouchi. Soundtrack uga kalebu interpretasi Kazuma saka legendaris "Aja Lali" saka "Halo 3" dening Martin O'Donnell lan Michael Salvatori. Lagu-lagu ing Volume 2 ngetutake urutan kronologis, miturut penampilan ing game kasebut, saengga pangguna bisa ngrasakake nalika ngrungokake manawa dheweke langsung dikirim menyang jagad "Halo 4".

Volume 2 Soundtrack "Halo 4" bakal kasedhiya wiwit 9 April jam www.halo4soundtrack.com

 

Rebo 10 April - Pangkat Spartan kanthi Tantangan Ekstra XP

343 Industri bertekad kanggo nggawe kompetisi kanthi Tantangan Ekstra XP sajrone "Minggu Halo" supaya sampeyan lan kanca bisa nambah pangkat Spartan kanthi cepet kanthi main online.

Kanthi 14 tantangan saben dina lan 6 saben minggu, para pemain duwe kesempatan kanggo entuk Poin Pengalaman ekstra kanthi saingan ing mode "Halo 4", yaiku Game Perang, Ops Spartan utawa mode Kampanye. Tantangan kasebut wis dirancang khusus kanggo "Halo Week: Drop Shock" kanthi tujuan supaya para pangguna luwih nggunakake XP tinimbang tantangan standar. Tantangan Saben Dina bisa mlaku sepisan saben dina sajrone minggu, dadi luwih becik supaya bisa menang kaya sing sampeyan bisa.

 

Kamis, 11 April - Dina Ops Spartan kanthi gambar khusus

"Minggu Halo" ora bakal rampung tanpa dina khusus kanggo Ops Spartan sing terkenal. Apa main solo utawa co-op nganti telung kanca, para pemain bakal bisa njelajah saben pojok Requiem liwat bab-bab sing dibangun kanthi sengaja lan mbukak kunci rahasia ing donya Forerunner sing misterius. Wiwit jam 11:00 esuk tanggal 11 April lan pungkasan jam 11:00 esuk tanggal 21 April, pemain sing ngrampungake 5 misi Spartan Ops bakal entuk avatar eksklusif.

Penggemar uga bakal bisa ngasilake misi sing disenengi saka Season One of Spartan Ops kanthi njupuk dheweke episode kaping pisanan, sajrone "Minggu Halo: Drop Shock."

 

Jum'at, 12 April - Konten sing bisa didownload "Halo 4", diskon ing Xbox LIVE

Lan yen sampeyan isih durung duwe War Games Map Pass utawa rong Paket Peta anyar, ing dina Jumuah sampeyan bisa tuku konten sing bisa didownload "Halo 4" kanthi rega diskon. Dhaptar rega kaya ing ngisor iki:

Wargame Maps Pass: 1600 Poin Microsoft (wiwitane 2000)

Paket Peta Layung: 600 Poin Microsoft (asline 800)

Paket Peta Majestic: 600 Poin Microsoft (asline 800)

Xbox 360 bakal ngrayakake "Halo Week: Drop Shock" kanthi raffle liwat jejaring sosial, mula aja ragu-ragu ngetutake profil ing Twitter yFacebook yen sampeyan pengin menang avatar lan konten eksklusif.

Informasi luwih lengkap - Halo 4 ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)