Lampu cerdas lan produk liyane kanggo menehi Natal iki

Apa sampeyan ora kelangan rekomendasi kanggo Natal iki? Aku sangsi, amarga kita nyiyapake sawetara pandhuan sing paling menarik babagan produk sing wis dianalisis ing Aktualidad Gadget lan sing menehi fitur paling apik, mula saranake sampeyan. Disaranake sampeyan riko pisanan kompilasi headphone lan uga kanggo kompilasi kita saka pamicara sing cerdas, lan saiki Kita terus nganggo otomatisasi omah, omah sing gegandhengan lan produk pencahayaan cerdas sing paling disenengi ing taun 2019 iki supaya sampeyan entuk hadiah Natal sing bener, aja nganti lali.

Produk lampu Philips Hue

Kita wis duwe akeh produk kasebut ing omah, Philips Hue minangka salah sawijining rentang produk pencahayaan cerdas sing paling populer sing bakal ditemokake ing pasar. Dheweke kompatibel banget karo mayoritas konfigurasi lan utamane kompatibel karo Amazon Alexa lan Google Home lan Apple HomeKit. Produke umume sing paling gampang dihubungake, lan saiki akeh sing kompatibel karo Bluetooth, sing nggawe kita ora nggatekake "jembatan sambungan", sanajan kudu paling migunani saka fungsine.

Aku nyaranake sampeyan luwih dhisik tuku Philips Hue "Starter Kit" sing biasane, sing bakal duwe jembatan sambungan. Detil liyane yaiku kanthi jembatan iki kita bisa ngontrol lampu lan lampu malah tanpa WiFi. Dadi, yen njupuk keuntungan saka tawaran sing apik, sing paling penting yaiku njaluk "Starter Kit", yaiku sing kalebu jembatan lan sawetara lampu, mula kita bakal bisa ngerti sistem kasebut. Secara pribadi, aku wis nggunakake kabeh lampu Philips Hue ing omahku sajrone taun lan iki sing menehi asil paling apik.

Strip lan panel LED Lifx

lifx minangka salah sawijining merek sing nawakake kualitas lan kompatibilitas paling dhuwur karo macem-macem sistem kayata Amazon Alexa, Apple HomeKit lan Google Home, Lan senadyan kasunyatan manawa kita nemokake akeh produk sing nyedhiyakake gegayutan banget karo kualitas lan rega, kita nyoba kanthi tepat manawa kompatibel karo sistem omah sing gegandhengan utama, dadi sampeyan ora duwe watesan apa-apa, amarga minangka produk sing arep diwenehake, kita kudu nggedhekake jangkauan sabisane. Dadi kaya ngono lifx Nduwe konglomerat produk sing ora mbutuhake jembatan sambungan apa wae sing apik banget, wiwit saka bolam lampu nganti strip LED sing liwat panel.

Ing kasus kita Disaranake panel Lifx Beam lan strip LED, amarga persiyapane cepet banget lan nawakake cahya sing kuat lan berkualitas. Kajaba iku, duwe nilai tambah kayata aplikasi dhewe sing ngidini kita nggawe lingkungan kanthi warna interaktif sing owah, pancen apik banget. Sejatine, Lifx Beam sanajan regane larang, nawakake asil sing apik lan fleksibilitas sing bakal nyenengake, utamane ing kamar sing paling enom, sampeyan bisa mriksa ing analisis.

Tirai cerdas KADRILJ saka IKEA

Ikea wis suwe gabung karo macem-macem perusahaan omah sing gegandhengan, bisa uga ora sithik yen kita nganggep iki minangka salah sawijining penjual furnitur lan produk omah paling penting ing donya. Bubar iki, sawetara produk KADRILJ teka ing Spanyol lan amarga ora ana liyane, kita analisa kanggo sampeyan, Wuta pintar IKEA bisa digunakake kanthi sampurna karo Google Home saiki, nanging wis janji bakal upgrade kanggo nggabungake karo Amazon Alexa lan Apple HomeKit ing mbesuk, lan kita percaya.

Wuta iki minimalis, kanthi kualitas medium lan gampang dipasang. Uga duwe remot kontrol sing bakal ngidini kita bisa digunakake kanthi preduli, apa ana gandhengane karo sistem omah sing wis nyambung utawa ora. Mesthine, kudu dielingake yen kita butuh jembatan saka jajaran IKEA TRADFRI supaya bisa digunakake kanthi 100% saka kapasitas, Lan iki bisa dadi alangan, sanajan uga alesan sing apik kanggo miwiti ing jagad iki, sing dielingake cukup gawe ketagihan lan sampeyan bakal tundhuk cepet utawa cepet.

Pamicara SYMFONISK dening IKEA

Produk liyane saka IKEA lan manawa bakal kalebu ing pandhuan iki yaiku pamicara, sejatine dudu sing paling "cerdas" saka sing ditemokake ing pasar, nyatane kita wis ora duwe pandhuan saka pandhuan. pamicara, nanging luwih gampang kanggo nyambungake, kasunyatane kolaborasi karo Sonos dadi audio kasebut apik banget lan bisa uga ana ing pusat apa wae. IKEA. Antarane ciri khas kasebut, kita kudu nyorot ndhuwur kabeh sing diduweni Spotify Connect lan AirPlay 2 lan nganti selusin penyedia musik streaming kaya Apple Music lan Amazon Music.

Kita wis nyoba kalorone lan ing sisih siji ana lampu, sing sayangé ora ngidini kita ngatur cahyane, lan ing sisih liyane speaker sing paling gampang lan paling efisien. Wis gumantung karo kabutuhan saben pangguna lan apa sing disenengi ing saben kahanan. Aku nyaranake sampeyan yen nyedhiyakake omah IKEA amarga cocog karo perabotan sampeyan.

Amazon Echo Show 5, kanthi layar lan murah

Kita duwe salah sawijining produk sing paling serbaguna Uga ing pasar ing sektore, kita duwe layar limang inci lan speaker ing sisih mburi sing bisa dadi alternatif sing apik nalika ngatur kabeh produk cerdas ing omah amarga kompatibilitas karo Alexa.

Iki uga minangka salah sawijining produk sing ngasilake pangarep-arep kanggo mayoritas pangguna lan sing wis dianalisis, mula kita ninggalake video ing ndhuwur supaya sampeyan bisa nggawe kesimpulan dhewe lan mutusake apa pancen pantes tuku produk kanthi ciri khas kasebut utawa menehi Natal iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.