Apa landline nirkabel isih migunani?

Telpon darat nirkabel

Ora pirang-pirang taun kepungkur, siji-sijine cara komunikasi karo kanca utawa kulawarga yaiku stan utawa landline omah, sanajan tren iki wis ganti, landline isih urip lan migunani. Suwe-suwe tren diganti, nanging ora mung gegayutan karo piranti sing biasa, nanging uga bentuk. Saiki sing paling normal yaiku ngirim pesen liwat salah sawijining aplikasi olahpesen cepet utawa malah audio.

Arang banget yen ora nampa telpon nalika ana wong sing pengin takon apa-apa, nanging kita bakal nampa pesen. Nanging ora kabeh wong seneng aktif telpon nalika ana ing omah sing nyenengake Umume operator internet domestik terus meksa sampeyan saiki uga kudu nyewa garis lahan. Dadi telpon darat nirkabel bisa dadi ponsel dipercaya nalika ana ing omah. Apa dheweke isih regane? Tetep bareng karo kita kanggo mriksa, bebarengan karo keperluan lan kahanan sing bisa mupangat.

Évolusi saka landline

Telpon dadi elemen sing penting banget ing omah abad kaping 20, nanging ing taun 90-an, kita wiwit ndeleng akeh pabrike sing luwih maju kanthi menehi telpon yen uga duwe desain sing luwih apik kalebu kaluwihan nirkabel lan ngidini kita gerakan ing saindhenging omah nalika nelpon. Iki kayektenan thanks kanggo a sambungan nirkabel kanthi frekuensi radio sing ngidini kita adoh saka panrima cukup kanggo nutupi kabeh omah kita.

landline

Sukses banget mula saiki ora mikir yen duwe telpon telpon biasa nganggo kabel, kabel sing pungkasane dadi tumoto lan nggawe kita edan. Minangka data, langkah-langkah pertama teknologi nirkabel kanggo landline didaftar ing taun 1990 karo telpon sing wis nyambung kanthi frekuensi 900Mhz, teknologi sing sanajan berkembang banget, nyebabake akeh ngelu amarga ngganggu akeh piranti liyane ing omah kita, sing bisa ngasilake artefak sing apik.

Alon-alon pasar seluler saya tuwuh lan sing tetep mudhun, nanging sing terakhir wis nyalin liyane babagan fungsi lan kaluwihan. Kanthi lumaku wektu, dheweke nambah layar kanggo ndeleng nomer utawa kontak sing nelpon kita, memori internal kanggo nyimpen kontak utawa mblokir wong liya utawa kemungkinan nyelehake 2 telpon liwat panrima sing padha nggunakake jembatan. Akhir-akhir iki durung ana inovasi ing telephony tetep, mula model saiki bakal padha banget karo sing kita tingali meh sepuluh taun kepungkur.

Kaluwihan saka telpon darat nirkabel

  • Biaya: Keuntungan utama yaiku biaya lan umume operator kudu prentah nalika nyewa garis internet omah utawa kantor, mula biayane 0. Nyatane, ditambah karo iki, ana macem-macem model telpon nirkabel murah.
  • Kebijakan: Kita bisa nggawe telpon darat dadi nomer pribadi, saengga mung sawetara kontak penting sing nduweni akses, kanthi cara iki nalika ana ing omah, kita bisa mateni ponsel lan mung nggunakake landline.
  • Kesel: Telpon darat nirkabel menehi kenyamanan nalika pindhah-pindhah ing omah tanpa nggunakake batere ponsel.
  • Jangkoan: Kita bisa nelpon tanpa wedi kelangan sinyal, luwih-luwih yen kita nelpon telpon darat liyane.

Kerugian telpon darat nirkabel

  • Mobilitas sithik: Cetha yen iki kerugian paling gedhe, wiwit kita meh ora bisa uwal saka omah yen kita ora pengin kelangan sinyal.
  • Fitur: Bandingake karo smartphone ora bisa diendhani lan telpon tanpa kabel iki ora duwe fungsi liyane tinimbang telpon utawa nampa telpon.
  • Tarif: Nalika umume operator nawakake telpon gratis tanpa wates menyang ponsel, sawetara yen ngisi biaya lan biaya regane larang beda karo ing terminal seluler sing ora ana bedane.

Telpon nirkabel

Apa dheweke isih regane?

Saka sudut pandang kita, ya, pancen migunani yen nggunakake ponsel pribadi supaya bisa kerja lan kita kudu nyopot nalika mulih tanpa ngilangi kontak karo sing paling cedhak. Uga Penting, yen ana liputan jangkoan utawa amarga sawetara sinyal nyandhet kita isih duwe kemampuan kanggo komunikasi utawa nelpon polisi yen ana darurat.

Yen kita minangka wong sing mandheg ing omah utawa kerja sedina muput Aku nyaranake nyoba nyingkirake saka tarif kanggo ngirit biaya, yen kosok baline, kita ora duwe pilihan amarga operator maksa kita njaga garis tetep iki, luwih becik ora nyambungake lan ngirit biaya terminal . Amarga senadyan meksa kita duwe landline, dheweke ora kalebu maneh kaya kedadeyan karo router.

Apa sampeyan mikir Sampeyan bisa menehi pendapat babagan komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.