Laporan Google paling anyar ing Android negesake ngilang Android 2.2 Froyo

Android

Kanthi wiwitan wulan Januari Google wis nerbitake ulang sing wis biasane Laporan Android, saka rong warta bisa ditarik. Sing kaping pisanan yaiku ngilang saka Android 2.2 Froyo, sawise sangsara banget, lan uga alon-alon banget njupuk Android Nougat, sing seneng saben versi Android anyar sing cocog ing pasar, mula akeh sing kudu diwiwiti.

Android 2.2 Froyo acara kasebut ditampilake kanthi resmi ing Google I / O 2010, mula umure wis 6 taun, sing ora apik kanggo versi sistem operasi seluler. Ing antarane versi anyar sing paling penting sing saiki dadi sejarah yaiku kemungkinan mindhah aplikasi menyang kertu SD, fungsi hotspot WiFi, API olahpesen utawa mesin V8 Javascript.

Kaya ing saben laporan, Google nawakake data tartamtu kanggo saben versi Android ing pasar, lan kita nuduhake sampeyan ing ngisor iki;

Laporan Android

Wutah cilik sing dialami Android Nougat apik banget, mula 0.4% dadi 0.7%, lan saka ngendi kabeh utawa meh kabeh ngarepake luwih akeh maneh. Android Marshmallow wis duwe pangsa pasar 29.6%, saka 26.3%. Umumé, jagad Android tetep padha, kanthi pangsa pasar sing dhuwur banget versi sing wis suwe ing pasar, dene sing anyar ing kelas kaya Nougat isih nyoba diwiwiti.

Apa versi Android sing digunakake ing piranti seluler utawa tablet?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.