Lenovo IdeaPad Flex 5 Laptop Convertible karo € 100,99 diskon

Sambungake, sesambungan, kerja lan dolanan nganggo laptop IdeaPad Flex 5 (14 ″ Full HD, AMD) 2-in-1. Prosesor AMD nyedhiyakake hiburan sing immersive nalika lelungan, dene pigura 360 ° ngidini sampeyan nggunakake Flex 5 minangka laptop, tablet, lan liya-liyane. Kanthi upgrade gratis menyang Windows 11 yen kasedhiya.

Deleng Penawaran ing AMAZON:

https://amzn.to/3qPhALo


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.