Iki minangka sawetara peluncur paling apik kanggo Android

Android

Umume pangguna piranti Android nggunakake peluncur.. Sanajan akeh wong sing wis ngerti apa iki, kanggo sing isih durung ngerti, kita kudu ngandhani manawa peluncur utawa diterjemahake menyang basa Spanyol, peluncur, sing tanggung jawab ngluncurake aplikasi piranti lan saliyane nyedhiyakake sing beda desain sing bisa ditemokake saka pabrik ing smartphone utawa tablet.

Siji launcher saka liyane bisa dibedakake karo pirang-pirang perkara, ing antarane kita bisa nyorot desain umum ing desktop, desain ikon utawa posisine, nomer layar sing ngidini kita duwe, prilaku widget utawa tata letak saka Aplikasi.

Toko aplikasi resmi utawa sing padha Google Play kebak macem-macem peluncur, sing nawakake macem-macem pilihan, desain lan fungsi saben wong, nanging kita wis mutusake kanggo njaga 7 sing paling apik miturut pendapat kita lan bakal menehi sampeyan dina iki ing artikel sing menarik iki.

Yen sampeyan duwe piranti Android, siyap-siyap saiki ngerti 7 peluncur paling apik sing kasedhiya kanggo didownload saiki saka Google Play.

Nova Launcher

Android Launchger

Nova Launcher bisa uga minangka launcher paling misuwur kanggo kabeh sing kasedhiya ing pasar lan uga salah sawijining sing paling diunduh. Karakteristik utamane yaiku kemungkinan pangaturan dhewe sing gedhe, Android murni sing ditawakake lan uga launcher sing ora kakehan sumber daya, uga ora nggunakake konsumsi batere sing gedhe banget.

Thanks kanggo peluncur iki, kita bakal bisa ngowahi ukuran lan jinis lambang, meh kabeh ngowahi tampilan dock lan liwat kemungkinan nambah utawa mbusak garis telusuran. Uga duwe akeh pembaruan saka kala-wektu, kayata, saengga bisa adaptasi kanthi cepet menyang Android Lollipop 5.0 anyar lan desain materiale.

Nova Launcher Bisa didownload ing rong versi sing beda, siji gratis lan liyane sing mbayar, bakal menehi luwih akeh pilihan lan pilihan. Kanggo rega euro sing kudu dibayar kanggo versi mbayar, mesthine kudu dituku.

Nova Launcher
Nova Launcher
Price: free

Google Now Launcher

Android Launcher

Akeh perusahaan sing paling penting ing jagad teknologi ngluncurake Android lan Google sing mesthi wae ora kalebu pengecualian. Saka peluncuran versi Android sing jenenge KitKat, raksasa telusuran ngluncurake peluncur sing dianggo kabeh piranti Nexus lan kabeh pangguna seneng banget.

Peluncur iki misuwur banget amarga menehi Android murni lan desain, sing kaya sing wis diomongake sadurunge, padha karo piranti sing diprodhuksi Google, tegese kalebu kulawarga Nexus.

Aku wis suwe dadi pangguna peluncur iki lan yen aku kudu nyorot apa wae yaiku karesikane, saliyane kamungkinan nggunakake kasebut kanthi cara langsung. Mesthi wae, kayata kabeh peluncur, duwe poin negatif, ing antarane kita kudu nyoroti kustomisasi sing diidini lan maneh bakal kena kekejeman Google.

Google Now Launcher
Google Now Launcher
Pangembang: Google LLC
Price: free

Peluncur Themer

Yen sampeyan mung golek ing launcher bisa kanthi lengkap ngatur piranti Android miturut kekarepan sampeyan Themer Launcher kudu tanpa ragu karo pilihan sampeyan.

Lan peluncuran iki bakal ngidini kita ora mung ngatur terminal kanthi maksimal, nanging uga nggawe tema kita dhewe, saliyane ngakses koleksi sing akeh banget, gratis.

Android Launcher

Yen sampeyan nemokake sing disenengi ing antarane tema gratis, sampeyan bisa download lan ubah miturut kekarepan sampeyan supaya cocog karo sampeyan, sing pancen salah sawijining kaluwihan gedhe saka peluncur iki. Kajaba iku, kaya ora cukup, aplikasi iki bakal sinau sethithik lan suwe-suwe apa sing sampeyan lakoni, lan aplikasi bakal ditata miturut frekuensi panggunaan.

Themer Launcher bisa didownload kanthi gratis saka Google saka link sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Themer: Launcher, Wallpaper HD
Themer: Launcher, Wallpaper HD

Yahoo Aviate

Yahoo Aviate minangka salah sawijining peluncur sing nuwuhake gegayuhan paling gedhe ing jaman saiki nalika tekan pasar. Lan sanajan ana ing tahap uji coba, dheweke duwe ewonan pangguna saka saindenging jagad, sing ngalem fungsine lan opsi sing menarik.

Saiki karo versi final sing kasedhiya ing pasar Peluncur Yahoo iki terus menang liwat akeh pangguna amarga disederhanakake dening antarmuka Android sing kadang kakehan.

Peluncur iki nduweni fungsi komputer sing apik kanggo aplikasi miturut kategori, lan uga ing saben kategori nuduhake aplikasi sing paling akeh digunakake supaya kabeh luwih gampang.

Kajaba iku, kontak telpon uga pesenan gumantung saka frekuensi komunikasi karo saben wong.

Aviate Yahoo Mesthi wae aplikasi sing nyederhanakake urip kita, nanging bisa ngetrapake kabeh. Yen sampeyan seneng pesen, bisa uga launcher sing sampurna, nanging yen sampeyan ora pengin ana sing ngatur, ayo lunga kanthi cepet amarga piranti lunak iki ora kanggo sampeyan.

Yahoo Aviate Launcher
Yahoo Aviate Launcher
Pangembang: Yahoo
Price: free

Smart Launcher 3

Android Launcher

Yen duweke sampeyan yaiku desain minimalis kanggo smartphone utawa tablet sampeyan, pilihan sing apik bisa uga iki Smart Launcher 3. Lan kanthi desain sing beda lan beda lan uga nggunakake sithik sumber daya, cenderung nggawe kabeh wong sing nyoba kanggo pertama kaline tresna. Tandha identitas bisa diarani manawa dheweke dikenal minangka kembang sing bisa ngakses meh kabeh aplikasi.

Kajaba iku, mesthine uga menehi fungsi lan pilihan sing menarik kayata panel wiwitan cepet sing ana ing desktop, laci aplikasi sing diatur miturut kategori utawa kemungkinan nyelehake wallpaper animasi, sing kabeh seneng banget, sanajan nggunakake siji batere gedhe banget.

Rekomendasi sampeyan yaiku yen sampeyan durung nyoba Smart Launcher 3 ing piranti, coba saiki, amarga sanajan ora misuwur karo peluncur liyane, nanging iki pilihan sing luwih apik. Kaya umume peluncur ing pasar, bisa didownload kanthi gratis saka Google Play. Uga ana versi mbayar liyane sing nawakake akeh pilihan kanggo kabeh jinis.

Smart Launcher 6
Smart Launcher 6
Pangembang: Tim Peluncur Smart
Price: free

Peluncur Tindakan 3

Este Tindakan Launcher 3 minangka salah sawijining peluncur sing kasedhiya adhedhasar karakteristik desain materi Android Lollipop 5.0. Nanging, pilihan utawa fungsi sing paling cocog narik kawigaten para pangguna yaiku sing diarani Quickdrawer, matur nuwun, kanthi nggeser sisih kiwa ing sisih kiwa desktop, kabeh aplikasi komputer bakal katon abjad.

Opsi iki cenderung disenengi pangguna amarga ngidini akses menyang aplikasi kanthi cepet lan tanpa komplikasi. Fungsi liyane sing paling menarik yaiku sing diarani Quicktheme sing ngidini kita nggawe kabeh elemen kanthi warna sing padhet kanthi gaya desain material.

Android Launcher

Action Launcher minangka peluncur sing bisa didownload kanthi gratis saka Google Play Lan yen sampeyan durung nyoba, sampeyan ora kudu ngenteni nyoba maneh.

Launcher Tindakan
Launcher Tindakan
Pangembang: Launcher Tindakan
Price: free

Bukak Peluncur Ex

Android Launcher

Peluncur iki, dibaptisake dadi Bukak Launcher Ex lan kanggo akeh pangguna piranti sing duwe sistem operasi Android, mesthine launcher paling apik sing kasedhiya thanks kanggo opsi lan fungsi gedhe tenan saka kabeh jinis sing ditawakake.

Salah sawijining obyek wisata sing apik yaiku kemungkinan pangaturan dhewe sing ditawakake, sing asring narik kawigaten pangguna akeh.

Salah sawijining masalah gedhe yaiku cenderung ngonsumsi akeh sumber daya saka terminal, sing luwih katon ing piranti tengah utawa low-end. Kajaba iku, kanggo ngrasakake pengalaman sing lengkap, kita kudu tuku versi Pro, sing kudu mbayar luwih saka 4 euro.

GO Launcher EX: Tema lan Latar mburi
GO Launcher EX: Tema lan Latar mburi

Biasane ngomong ing jinis dhaptar iki, kita mung milih 7 peluncur, nanging kita bisa nggawe dhaptar 30 lan bisa uga isih ana sing ilang, gumantung kanggo sapa. Menawi mekaten, yen sampeyan mikir manawa kita wis tetep ngluncurake manawa sampeyan kalebu salah siji saka 7 wong sing paling apik ing Google Play, sampeyan pengin menehi komentar, ora mung supaya kita bisa ngerti lan nyoba, manawa kabeh wong sing maca artikel iki bisa uga seneng. Sampeyan bisa nggunakake ruang sing dicawisake kanggo komentar ing entri iki utawa salah sawijining jejaring sosial sing saiki diwenehake supaya kita ngerti, lan uga menehi komentar babagan pujian sing wis diusulake kanggo sampeyan dina iki.

Kita uga pengin menehi pitakon; Apa sampeyan pangguna biasa peluncur sing diunduh dhewe utawa luwih milih nggunakake sing asli ing smartphone utawa tablet?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adolfo Barbosa ngandika

    Hello Launcher sing ora kejawab, iku minangka kapercayan sing paling apik kanggo kabeh, goleki ing aplikasi google play

  2.   Edgar: D ngandika

    Kanggo kula sing paling apik yaiku 360 amarga bisa disesuaikan banget kanggo ngganti font, transisi nalika mbukak aplikasi, uga duwe akeh tema lan padha karo peluncur "MIUI" lan ora nganggo akeh sumber daya

  3.   Kily Ones ngandika

    Bakal penting lan menarik yen kabeh data saka peluncur kasebut diiringi panggunaan ram komputer, amarga ing pirang-pirang kasus aplikasi kasebut cukup abot lan bisa "nyuda" komputer. conto sing beda, konsumsi sumber daya sing kurang, aplikasi lan penampilan sing apik yaiku apus, sing duwe sawetara aplikasi sing kurang konsumsi lan bisa disesuaikan.