5 layanan kanggo nyimpen kabeh foto ing cloud kanthi aman

Panyimpen awan

Ora pirang-pirang taun kepungkur, kita duwe puluhan album foto ing omah wiwit dini, preinan kaping pisanan, utawa pesta ulang taun sing apik banget sing dienggo wong tuwa kanggo ulang taun kaping 8. Pancen akeh owah-owahan ing pangertene iki lan sanajan album foto isih ana ing rak ing omah, dheweke wis mandheg saya akeh lan saiki sing paling normal yaiku foto sing disimpen ing komputer ing hard drive utawa awan, bisa uga kanggo ndeleng kapan wae, kayata ing televisi.

Persis babagan panyimpenan maya, kita pengin ngobrol karo sampeyan dina iki lan menehi informasi babagan sampeyan 5 layanan sing paling apik kanggo nyimpen foto kanthi aman. Jinis layanan kasebut dadi saya umum, lan ing pirang-pirang acara, kita menehi kamungkinan panyimpenan gratis kanthi gratis.

Ora prelu diucapake ing gudang awan kasebut kita bisa nyimpen apa wae, sanajan salah sawijining perkara sing biasane disimpen kabeh utawa meh kabeh yaiku foto. Contone, ngidini kita duwe salinan serep gambar sing digawe saka ponsel cerdas utawa supaya gambar sing disimpen ing komputer lawas aman kanthi aman yen dina apa wae bisa menehi kita ora seneng.

Yen sampeyan pengin 5 layanan panyimpenan maya paling apik sing saiki kasedhiya, supaya bisa nyimpen foto favorit utawa apa wae sing bisa dipikirake, terus maca amarga aku wedi yen dina iki sampeyan bakal sinau bab sing narik kawigaten, utawa ing Muga-muga bisa.

Google Drive

Google

Kepiye manawa ing dhaptar iki ora bisa kejawab Google, sing bisa diarani ana ing kabeh situs. Google Drive minangka layanan panyimpenan maya saka raksasa telusuran sing nawakake uga akeh pilihan 15 GB gratis kanggo nyimpen ora mung foto, nanging kabeh sing dikarepake.

Kajaba iku, kauntungan penting sing bakal ditemokake ing layanan iki sawetara minggu yaiku ora kudu duwe akun maneh ing Google + kanggo nggunakake layanan kasebut. Iki minangka prekara sing ngganggu akeh kita lan pancen ora ana artine. Lan sing ngerti kenapa Google meksa duwe akun ing jaringan sosial kanggo ngakses layanan panyimpenan ing cloud kanggo nerangake babagan aku.

Keuntungan liyane sing ditawakake Google Drive yaiku kemampuan maca file RAW lan nyunting foto langsung saka Google Chrome. Aplikasi Google Drive kasedhiya kanggo PC lan uga kanggo piranti Android lan iOS.

Kaya-kaya kabeh iki ora cukup Foto Google nglengkapi Google Drive sing ngidini kita nggawe salinan otomatis kabeh potret sing dijupuk nganggo piranti seluler utawa tablet, manawa aplikasi kasebut dhewe bakal ngurutake ing macem-macem folder supaya kita mesthi duwe foto sing diatur lan kanthi cara sing gampang diakses.

Foto Google uga nawakake pilihan liyane sing menarik kayata kamungkinan nyimpen gambar sing aplikasi kasebut otomatis didownload utawa animasi lan kolase sing digawe kanthi foto sing meh padha.

Ing ngisor iki kita nuduhake link kanggo ndownload Google Drive ing macem-macem piranti sing kasedhiya;

Google Drive
Google Drive
Pangembang: Unknown
Price: free

Dropbox

Dropbox

Salah sawijining layanan sing paling klasik yaiku Dropbox, sing ngidini kita nyimpen foto lan file apa wae sing kudu dijaga kanthi aman.

Sadurunge miwiti petualangan mbukak akun layanan iki, pikirake kanthi tliti yen durung nggunakake Dropbox sadurunge. Iki minangka salah sawijining sing pertama sing kasedhiya lan mesthine sampeyan wis nggunakake ing sawetara kesempatan.

Ruang panyimpenan sing ditawakake kanthi gratis yaiku 20 GB Lan kedadeyan ing akehe layanan jinis iki, sampeyan bakal bisa nggawe salinan foto kanthi otomatis tanpa prelu ngerti apa-apa.

Salah sawijining kualitas Dropbox sing paling apik yaiku antarmuka sing gampang banget, kasedhiya kanggo piranti sing paling akeh ing pasar lan amarga umume kita wis nggunakake, mbalekake sandhi lan nggunakake maneh bakal gampang banget.

Dropbox: Cloud and Storage
Dropbox: Cloud and Storage
Pangembang: dropbox, inc.
Price: free

OneDrive

OneDrive

OneDrive Iki minangka layanan liyane sing paling apik ing jinis iki, amarga fasilitas sing ditawakake nalika nyimpen foto lan luwih-luwih amarga Microsoft duwe dhasar apa wae sing dibutuhake. Kajaba iku, kang integrasi meh total karo Windows 10 anyar Iki minangka kaluwihan liyane lan ngidini kita ngatur foto saka komputer kanthi cara sing nyaman.

Ruang panyimpenan, beda karo layanan liyane, ora bakal dadi masalah lan sanajan wiwitane kita mung bakal duwe panyimpenan 5 GB, ana sawetara cara kanggo entuk papan sing meh ora winates. Contone, yen langganan Office 365, kita bakal entuk panyimpenan tanpa wates. Kajaba iku, kanthi entuk lisensi kanggo produk Microsoft liyane, kita uga bakal entuk GB ganjil kanggo layanan panyimpenan cloud iki.

Kaya-kaya iki ora cukup kita uga bisa entuk papan panyimpenan ekstra kanthi mbayar pirang-pirang dolar sing bakal entuk panyimpenan 2 GB. Kajaba iku lan pungkasane, jaringan jaringan kebak trik kanggo entuk papan panyimpenan gratis, sing bisa dikonfirmasi kanthi sampurna.

Ora ana gunane manawa OneDrive kasedhiya kanggo komputer, nanging uga kanggo piranti seluler lan tablet liwat aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis saka sebagian besar toko aplikasi utama ing pasar.

Microsoft OneDrive
Microsoft OneDrive
Pangembang: Unknown
Price: free

Mega

Mega

Kita bisa ngomong kaya ngono Mega Iki minangka layanan panyimpenan maya sing luwih cocog kanggo jinis panggunaan liya, yaiku ora nyimpen gambar, amarga umpamane ora nuduhake kita kanthi cara sing kurang luwih nyaman, nanging layanan sing digawe dening Kim Dotcom sing mesthi kontroversial ora bisa ilang saka dhaptar iki.

Lan nawakake macem-macem kaluwihan sing tanpa mangu-mangu nyoroti kemungkinan nampa panyimpenan gratis 50 GB mung kanthi ndhaptar. Kanthi iki kita kudu nyimpen foto sing akeh banget. Uga yen pengin papan panyimpenan luwih akeh, ora ana masalah, yaiku yen 9,99 euro saben wulan, kita bisa ngakses ruang 500 GB, kanggo 19,99 euro, kita bakal duwe 2 TB lan kanggo 29,99 euro, kita bisa mutusake papan sing akeh. ing méga, tegese 4 TB.

Bisa uga layanan panyimpenan maya sing nyedhiyakake paling sithik fasilitas yen kita mbandhingake karo layanan liyane sing wis katon ing artikel iki, nanging tanpa mangu-mangu, hadiah 50 GB ing bentuk ruang panyimpenan kanggo urip iku dudu manawa kita bisa nglalekake mripat.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Awan kula

Awan kula

Pungkasan, kita bakal kumandhang ing artikel iki minangka layanan panyimpenan maya sing prioritase dudu jumlah foto utawa file sing bisa disimpen, nanging privasihe. Dina iki sing ora ana sing aman, Cloud Me nawakake enkripsi kuat sing ndadekake file kita ora bisa digayuh pangguna liyane.

Keamanan lan privasi bisa diarani minangka ciri utama Cloud Me, lan iki ndadekake akeh pangguna cenderung nggunakake layanan panyimpenan maya iki sadurunge wong liya sing nawakake luwih akeh ruang kanggo ngirit foto lan rega sing luwih irit.

Cloud Me nawakake wiwitane 3 GB panyimpenan gratis lan saka kana kita bisa nggedhekake nganti 15 GB entuk bathi saka 500 MB sing bakal diwenehake kanggo saben rujukan. Yen terus metu saka papan panyimpenan, kita bisa nggunakake salah sawijining rencana sing ditawakake, wiwit saka 4 euro saben wulan, sing kudu dibayar kanggo nikmati 25 GB lan nganti 30 euro sing regane 500 GB panyimpenan, ya kanthi keamanan lan privasi sing apik.

CloudMe
CloudMe
Pangembang: cloudme.com
Price: free

Layanan liyane

Ing jaringan jaringan ana akeh layanan panyimpenan cloud, sing nyedhiyakake pilihan sing padha karo kabeh pilihan sing wis ditinjau ing artikel iki, nanging sing luwih ora dingerteni amarga macem-macem alasan, kanggo umume pangguna.

Ing ngisor iki kita nuduhake sawetara wong, kanthi sawetara promosi lan rega sing ditawakake;

  • Copy: Nawakake gratis 15GB plus 5 tambahan kanggo saben rujukan sing dipikolehi. Kanggo luwih akeh ruangan, kita nawakake penawaran 4,99USD kanggo 250GB lan 9,99USD kanggo 1TB
  • Box: Nawakake 10GB gratis mung kanthi ndhaptar. Kita bisa nggedhekake panyimpenan sing kasedhiya kanthi nyewa 100GB saka € 4 saben wulan kanggo pangguna
  • bithouse: Nawakake gratis 20GB. Yen pengin luwih akeh opsi panyimpenan, kita bisa ngontrak 1TB kanthi 10USD saben wulan utawa 10TB kanggo 99USD saben wulan

Apa layanan panyimpenan cloud sing biasane digunakake?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alex ngandika

    Lan ing endi Flickr? sing menehi tera gratis kanggo foto lan video lan aplikasi kanggo Android kanthi kualitas tinggi.

  2.   Bruno ngandika

    Lan foto Google ????????

  3.   Carlos Merino ngandika

    Aku wis ngontrak kantor 365 sing menehi panyimpenan praktis ing One Drive, kajaba foto google lan google drive, sing ndadekake aku luwih akeh ruangan kanggo ngirit foto, siji-sijine perkara sing ala babagan One Drive yaiku ora bisa nyunting foto kanthi online , nalika kalebu, aku bakal dadi pilihan sing paling apik.

bool (bener)