Journey and Lords of the Fallen gratis karo PlayStation Plus ing wulan September

playstation-plus-sept

Sampeyan wis ngerti manawa nalika duwe warta sing enak ing jagad video game, kita uga pengin menehi informasi. Ing kasus iki, warta nuduhake langganan PlayStation Network sing mbayar. Sony milih menehi serangkaian konten saben wulan kanggo pelanggan PlayStation Plus. Konten iki kadang luwih apik lan kadhangkala luwih elek, nanging konten sing dijadwalake wulan September isih luwih saka siji ngeculake rahang. Journey lan Lords of the Fallen gratis karo PlayStation Plus ing wulan September. Game indie sing diakoni kanthi jelas dening para spesialis lan RPG kanthi fitur sing apik.

Ing blog PlayStation, kita bisa ndeleng warta, lan ora mung teka ing PlayStation 4, iki kabeh konten gratis sing bakal ditemokake karo lengganan PlayStation Plus kanggo wulan September:

  • Lords of the Fallen, PS4
  • Journey, PS4, PS3
  • Pangeran Persia: Pasir sing Lali, PS3
  • Datura, PS3
  • Badland, PS Vita, PS4, PS3
  • Amnesia: Kenangan, PS Vita

Journey lan Lords of the Fallen, totohan sing aman

 

Journey minangka game indie sing asline dirilis ing Playstation 3, nanging kaya judhul liyane uga wis ditransfer menyang versi anyar konsol Sony. Game sing dikembangake dening Thatgamecompany tumindak lan petualangan sing ngidini sistem koperasi online. Petualangan luar biasa sing menang ing kritikus.

Kanggo bagean Lords saka Fallen yaiku RPG kanthi tumindak wong pisanan kanthi pertempuran sing ora kuwat lan sawetara grafis sing kudu dipikirake. Sing terakhir uga ngidini main koperatif, sing bakal njamin ora mung sampeyan seneng-seneng, nanging sampeyan nuduhake pengalaman karo kanca-kanca. Sanajan bisa dadi rumit kanthi jumlah kustomisasi, Bandai Namco kanthi jelas totoan game iki sing bakal urip kanthi epik, kanthi sentuhan tartamtu kanggo Jiwa Peteng, ngirit beda sing beda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.