Lenovo lan Motorola bakal wis nginstal aplikasi Microsoft ing terminal

Microsoft

Bakal tekan wektu nalika bloatware sing dialami para pangguna saben-saben kita tuku komputer utawa terminal wis tekan level sing nggawe kita mikir kaping pindho babagan perusahaan sing pengin dipercaya. Yen ngomong babagan komputer siji-sijine perusahaan sing ngidini kita tuku laptop tanpa bloatware sing diinstal yaiku Microsoft kanthi model Surface, wiwit dadi pemilik sistem operasi, ora prelu nyengkuyung panggunaan aplikasi, saliyane nambah driver, game utawa aplikasi sing ora ana gunané sing ora bakal digunakake. Yen ngomong babagan terminal, kita kudu nggunakake Windows Phone utawa iOS, sing kasedhiya karo aplikasi sing tepat kanggo pangguna supaya bisa nggarap terminal.

Nanging yen kita milih terminal Android, kita bakal ngerti paling ora 20 aplikasi Google sing wis diinstal, akeh sing ora migunani kanggo akeh pangguna, nanging uga nemokake akeh aplikasi pabrikan sing kabeh ditindakake. operasi sistem operasi, nuduhake lags, kacilakan lan liya-liyane. Lapisan kustomisasi pabrikan bakal tetep kaya ngono nganti Google mutusake lan larang kaya sing sampeyan lakoni ing Android Wear kanthi smarwatches

Kaya ora cukup, piranti lunak Google lan aplikasi sing wis diinstal, Lenovo lan Motorola uga bakal ngemot aplikasi Microsoft kanthi asli ing kabeh terminal. Kanthi cara iki kita bisa nemokake suite Office lengkap, Skype, OneDrive ... Nanging ora mung manufaktur sing kesepakatan karo Microsoft, amarga kaya sing wis dakwartakake ing wiwitan taun, perusahaan ing Redmond wis nutup perjanjian sing padha karo Samsung, Sony, LG, Xiaomi ...

Kita ora ngerti kepiye kesepakatan iki bakal diselehake karo Google, nanging bisa uga ora lucu banget Microsoft malah mlebu ing pawon kanthi bisa nyakup aplikasi kanthi asli ing Android, aplikasi sing asring saingan karo sing uga ditawakake Google ing terminal. Sing ora dingerteni yaiku apa sing bakal dipikirake para pangguna terminal Android, pangguna sing mesthi ora seneng duwe aplikasi sing wis diinstal kanthi asli, aplikasi sing ora bisa dicopot instal kanggo entuk papan sithik ing terminal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)