LG 32UL950-W, monitor 4K sing serbaguna [Review]

Ing jaman kerja telekomunikasi khas ing Aktualidad Gadget iki kita bakal bisa makarya kanthi monitor, elemen penting kanggo nggawe lingkungan kerja sing ora mung kepenak, nanging uga sehat, mula disaranake sampeyan tetep menehi saran babagan rekomendasi mbesuk ing tanggal mbesuk.

Kita wis nyoba monitor LG 32UL950-W kanthi resolusi dhuwur kanthi fungsi sing dirancang kanggo lingkungan kerja lan konektivitas. Temokake karo kita sing wis dadi ciri sing paling disenengi babagan monitor iki sing uga bakal muter game favorit utawa suwene kerja suwene.

Desain lan bahan

Kita wiwiti kanthi titik sing cocog banget, lan kita bakal nempatake monitor iki ing omah, lan mesthine bakal mbutuhake kahanan papan lan kompatibilitas. 

Monitor iki digawe saka plastik putih ing mburi lan plastik ireng ing bingkai. Ora duwe bagean "terang" amarga rusak awal, lan katon cukup kuat ing kesan pisanan. Yen seneng sampeyan bisa langsung tuku Kene

  • Ukuran: X x 718,2 598,0 231,2 mm
  • Bobot kanthi dhasar: 11,6 Kg
  • Bobot tanpa ngadeg: 5,9 Kg
  • Mobilitas vertikal, nanging ora horisontal

Kita duwe pangkalan sing ngemot sebagian besar bobot, Dibangun ing campuran plastik lan logam kanthi finish aluminium sing disikat, sing uga nggawe kita mikir manawa ing tingkat resistensi, kita ora bakal nemoni masalah karo lakune wektu, ana sing kudu dihargai nalika ngukur dimensi.

Kanggo bagean kasebut, ana joystick ing sisih ngisor pigura kanggo ngatur menu, a pangkalan bentuk bulan sabit sing nyoba nyilikake papan sing ana ing meja kerja lan nyetel ketinggian sabisa, ana prekara sing penting ing produk kasebut lan ora kabeh merek kudu dipikirake.

Karakteristik teknis

Kita pindhah menyang bagean teknis murni, sanajan ngerti panel LG kanthi apik, ora nate nimbang yen kita seneng 31,5 inci ing format UltraWide kanthi résolusi maksimal UHD (3840 x 2160) ing panel NanoIPS saka tenan dhewe. Panel iki banjur bakal menehi sudut pandang 180 derajat.

Kanggo bagean kasebut, kita duwe Padhang minimal 360nit lan maksimum 450nit, kaya ngono ing ndhuwur rata-rata jinis produk iki, sing nyebabake efek jenuh sing menarik.

Ambane warna panel 8 bit + A-FRC (simulasi 10 bit), mula kita duwe kompatibilitas mutlak karo teknologi hdr, kanthi beda cilik, kekurangan HDR 10 generasi paling anyar, nanging iki fitur sing luar biasa lan biasane nggawe rega produk luwih larang, kayane ora bener ing bagean iki.

Kita duwe rasio 1300: 1 kontras, kacepetan respon 5ms yaiku wates sing bisa ditampa lan Tingkat refresh 60 Hz Babar pisan ora angel yen diwenehi ciri khas kompleks, cukup ing panel IPS kanthi teknologi HDR.

Konektivitas lan swara

Monitor ora duwe apa-apa ing bagean panyambungan, kita duwe port hdmi, plabuhan DisplayPort y loro port USB-C ing level gambar. Diiringi plabuhan AUX y loro USB 3.1 tradisional

Port USB-C iki nduweni kompatibilitas Thunderbolt 3 lan kaya sing wis dingerteni ing tes, dheweke bisa nyedhiyani ennergy kanggo piranti kita nganti 60W nalika bebarengan mindhah gambar 4K (nganti rong monitor kanthi bebarengan) lan transmisi data 40 Gb / s. USB-C iki bakal cocog karo sistem kasebut Daisy Chain kanggo ngawasi eksternal dobel, sing durung bisa dites.

Minangka kanggo loro speaker ing sisih ngisor sing ora padhang banget amarga bass, dheweke bakal cepet-cepet nyoba, nanging angel mbantu kita nggarap level teknis. Aku nyaranake entuk pamicara njaba lan khusus, nggunakake input AUX.

Ing bagean panyambungan, angel kanggo aku ora kejawab, Kajaba iku, port USB-C bisa digunakake kanggo ngisi daya piranti lan kanggo nyambung keyboard utawa mouse liwat port USB 3.1 sing ana ing jejere, yaiku yaiku, Iki ngidini kita nindakake tanpa HUB alternatif, lan bakal ngirit ruangan luwih akeh.

Gunakake pengalaman

Kontak kapisan gampang lan nyenengake, dhasar sing dipasang ora mbutuhake alat apa wae amarga ana sistem "klik" ing sisih ndhuwur lan sekrup dering ing sisih ngisor, ora ana masalah wiwit wiwitan.

Sawise monitor diselehake, kita kudu eling yen duwe hardware kompatibel karo sistem VESA sing bisa kita jangkar ing tembok. Saka sudut pandangku, monitor ukuran iki katon luwih apik lan luwih produktif kanthi ngadeg seluler sing kompatibel.

Ing babagan konektivitas, ora ana sing bisa dilalekake, sanajan loro port USB 3.1 bisa uga kurang amarga kita pengin nggunakake HUB kanggo komputer. Nanging, kita bisa nggedhekake liwat port USB-C, kita ora ngerti yen bakal ngasilake gangguan.

Duwe port USB-C sing kompatibel karo teknologi Thunerbolt 3, luwih cocog karo piranti kayata MacBook Pro Apple amarga fleksibilitas. Ing bagean iki, pengalaman umum saya cukup apik, luwih-luwih yen sampeyan golek monitor Ultra Wide sing duwe kaluwihan bisa nggarap layar pamisah kanthi cara sing luwih alami.

Minangka kerugian, kita duwe tingkat refresh ing landhesan lKecepatan nanggepi 60Hz lan 5ms, sing ana ing rata-rata monitor nanging ora bakal menehi pengalaman khusus kanggo «game». Nanging, fleksibilitas karo panel HDR pancen fokus karo konsumsi konten multimedia, ora nggatekake kualitas speaker sing disetel. Minangka alternatif sing menarik, kayata kanggo konsol video kayata PlayStation 4 Pro, sing wis dites kanthi asil sing sesuai karo sing diarepake.

Saiki kita ngomong babagan sing angel, regane udakara 1.199,90 eauro ing outlet kayata Amazon (link).

32UL950-W
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
1100 a 1299
  • 80%

  • 32UL950-W
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • panel
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 85%
  • Versatility
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Conectividad
  • Kualitas panel nganggo HDR lan 4K

Contra

  • Regane larang
  • Ora ana mobilitas horisontal
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.