LG adol luwih saka 20.000 unit LG G6 ing dina perdana ing Korea Selatan

LG G6

Salah sawijining bintang hebat ing Kongres Dunia Seluler pungkasan sing dianakake ing Barcelona ora mesthi LG G6, amarga layar gedhe, spesifikasi sing kuat lan desain sing apik banget ing mata pangguna apa wae. Perusahaan unggulan LG saiki didol ing Korea Selatan, ngenteni wiwit tekan pirang-pirang negara ing saindenging jagad, lan kasuksesan wis bisa dipercaya.

Lan iku minangka dina sing pertama didol wis berhasil ngluwihi angka 200.000 unit sing didol, ngluwihi 15.000 unit sing didol LG G5 ing dina perdana.

Saiki LG G6 ora bakal ninggalake negara asale, lan sayangé ora ana tanggal resmi peluncuran ing saindenging jagad. Mesthine, sawetara desas-desus wis ngandhakake yen bisa didol ing Amerika Serikat ing tanggal 7 April, sawetara dina mengko kanggo nggawe lompatan menyang Eropa.

Informasi iki bisa uga sejati lan kita eling yen 29 Maret ngarep Samsung resmi bakal nampilake Galaxy S8, sing LG bakal nindakake adol sadurunge bisa tekan pasar, sing katon minangka salah sawijining smartphone salawase taun.

Apa sukses LG G6 katon logis kanggo sampeyan ing dina pisanan ing pasar?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Roberto Ochoa Diaz ngandika

    Kayane ora kaya ponsel saka jagad liya, aku isih ndeleng ponsel saiki mbuwang-mbuwang banget, layar sing gedhe banget lan dheweke ora nguntungake bingkai, ana akeh papan sing boroske kanggo nyelehake merek sampeyan lan papat liyane omong kosong
    Kita kudu nggawe ponsel luwih cilik wiwit 5 inci dilewati, amarga terus kaya iki, kita butuh tas ransel kanggo seluler kaya jaman mbiyen.