LG G6 ora ngukur nganti DxOMark, ing dhuwur taun 2016

LG G6 wis dadi salah sawijining piranti paling apik ing taun 2017 iki, utamane amarga gabung karo mode layar kanthi bingkai cilik, lan sejatine pancen apik banget. Piranti iki nduweni kamera dual sing wis dadi asil saka akeh keraguan, lan iki sabenere sing diadhepi saiki, kita pengin ngerti manawa LG G6 wis entuk nilai ing babagan kinerja fotografi, lan ati-ati amarga kabeh nuduhake ora.

Ketoke LG G6 kurang saka piranti 2016 ing babagan fotografi, lan prekara sing bisa nguciwani wong-wong sing wis milih sing paling dhuwur. Apa asil sing diwenehake LG G6 kanggo DxOMark?

Kita wiwiti kanthi kasunyatan LG G6 entuk 84 poin ing rangking DXoMark, iki tegese ora mung nambah LG G5 lan LG V20, nanging uga entuk rong poin ing ngisor iki. Yaiku, LG G6 nduweni performa fotografi luwih ala tinimbang adhine. Iki minangka pratandha manawa LG milih milih nyimpen piranti iki lan kabeh dadi desain istilah, mula bisa dideleng saka akeh piranti ing pasar.

Secara total kita duwe 20 piranti liwat LG G6, umume (umume) piranti wiwit taun 2016. Kritik keras tumrap kamera 13 megapiksel iki kanthi aperture f / 1.8, jebule perusahaan DXoMark nyorot efek halo ing sawetara bangunan uga «Cyan Shift». Ing kahanan sithik sithik LG G6 mesthi akeh sing dikarepakePramila kita kudu negesake maneh manawa piranti saka perusahaan Korea iki ayu lan stabilitas ing antarane perangkat keras lan piranti lunak, nanging kamera dudu kekuwatane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->