LG Q6 Alfa lan LG Q6 Plus, anggota kulawarga anyar sing wis ana ing Spanyol

LG Q6 Alfa lan Plus ing Spanyol

LG Korea ngumumake manawa ana rong varian sing misuwur LG Q6. Sing terakhir wis suwe kasedhiya ing negara kita. Sanajan sampeyan ngerti, mung bisa dipikolehi kanthi konfigurasi: RAM 3 GB lan memori internal 32 GB.

Dadi, supaya pangguna luwih akeh maneuver lan bisa milih konfigurasi liyane, rong varian teka ing Spanyol: LG Q6 Alpha lan LG Q6 Plus. Pangowahan sing paling penting yaiku rong bagean: memori RAM lan kapasitas panyimpenan; desain bakal tetep padha ing kabeh kisaran.

Kanggo miwiti, ing LG Q6 Alpha bakal dadi model pambuka kanggo kulawarga. Iki bakal duwe RAM 2 GB lan papan panyimpenan internal 16 GB. Kangge, model LG Q6 Plus nambah kabeh tokoh lan bakal milih awake dhewe sing paling kuat kabeh versi: bakal duwe RAM 4 GB lan papan kanggo ngirit file 64 GB. Saiki, ya, ing kabeh mau sampeyan bisa nggunakake kertu memori MicroSD nganti kapasitas 2 TB.

Kanggo liyane, kaya sing wis dielingake, isih padha. Yaiku, kita bakal duwe telung terminal kanthi layar 5,5 inci diagonal kanthi resolusi maksimal Full HD (1080p). Sasis kasebut rampung logam ing aluminium saka seri 7000 - miturut perusahaan sing digunakake ing sektor aeronautika - luwih becik nyedhot pengaruh saka jawah.

Kangge, ing sisih mburi kita nemokake kamera 13 megapiksel - dudu sensor dual - dene sensor ngarep 5 megapiksel njamin apik selfies amarga amba 100 derajat, mula ora ana sing nguculi nembak. Kita nganggep - ing rilis pers ora kasebut - kasebut Versi Android bakal terus dadi Android 7.1 Nougat lan ing kabeh versi, kita bakal duwe kapasitas batere 3.000 milliamp.

Pungkasan, kaya sing wis dituduhake, peralatan kasebut mesthine wis kasedhiya ing toko biasa. Lan sawetara bakal diwiwiti ing 299 euro (LG Q6 Alfa), sanajan uga bener manawa model penengah - asli kulawarga - wis bisa ditemokake luwih sithik tinimbang jumlah kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.