LG V40 bakal duwe total limang kamera

Logo LG

LG wis ngupayakake teknologi anyar kasebut. Rentang sing bakal dipimpin LG V40, babagan desas-desus pertama mula teka. Amarga kayane firma Korea wis nyathet apa sing populer ing pasar saiki. Amarga padha ngupaya ngetutake jejak telpon kaya Huawei P20 Pro.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, Huawei P20 Pro minangka merek paling apik ing China sing duwe telung kamera mburi. Model sing wis dadi revolusi ing pasar. Kayane LG V40 pengin ngetutake langkah-langkah kasebut, amarga bakal teka nganggo telung kamera mburi.

Dadi luwih spesifik, LG mewah iki bakal duwe total limang kamera. Amarga samesthine ing ngarep bakal duwe sensor dobel, sing bakal ditambahake ing kamera triple ing sisih mburi sing wis kasebut. Dadi janjine akeh ing bagean fotografi.

LG G7 ThinQ tampilan

Kanthi sensor kaping pindho ing ngarep, samesthine minangka salah siji saka rong kamera LG V40 iki digunakake kanggo mbukak kunci rai. Yaiku perasaan sing diwenehake, yen bakal duwe sensor dhewe. Dadi ora bisa digunakake ing kamera kanthi model liyane.

Nalika kamera mburi telu bakal duwe sensor kanthi fungsi sing beda. Sanajan nganti saiki durung dingerteni jinis sensor apa wae. Nanging jelas manawa konfigurasi kasebut bakal janji bakal entuk akeh sing metu saka bagean fotografi. Uga, manawa intelijen buatan sepisan maneh duwe peran panentu ing LG V40 iki.

Saiki ora dingerteni kapan LG V40 iki bakal teka ing pasar. Dadi, kita kudu ngenteni luwih akeh warta sing bakal teka. Mesthi ing saindhenging musim panas, desas desus babagan piranti iki bakal teka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)