Liga Rocket dianyari nganggo mode game anyar

Rocket Legue minangka salah sawijining game penuaan paling apik ing kabeh wektu. Campuran aneh ing antarane mobil sing dikontrol radio lan bal-balan kabukten cukup apik, dideleng karo pirang-pirang pangguna sing ana ing game video kasebut. Liga Rocket pancen misuwur kanthi main bebas karo PlayStation Plus, saengga misuwur ing wilayah konsol game sing ora ana gandhengane. Mula, suwe banget, nganyari lan warta terus teka ing game iki, wektu iki Dropshot tujuane terus-terusan nggumunake pemain saben dina, temokake mode game anyar sing kalebu karo kita.

Ora ana tujuan, ora ana aturan, kegilaan teka menyang Dropshot "Core 707", mode game anyar sing arep dakkandhani. Permen, bal ana ing awang-awang, saiki saya akeh kekuwatan, nganti kita kudu nglumpukake kekuwatan sing cukup kanggo mlebu ing bolongan heksagonal sing bakal mbukak ing lantai. Bakal ana telung fase, siji kothak, pitung ubin utawa sangang puluh kothak, supaya bisa dadi vitalitas game lan ndhuwur kabeh cara para pemain bakal nempelake driji ing kontroler supaya bal bisa digeser, utawa ora.

Mode iki sing durung nate dideleng ing Liga Rocket mesthi bakal seneng para pangguna. Tanggal 22 Maret bakal kasedhiya ing kabeh platform, sampeyan wis ngerti manawa sampeyan bisa dipercaya Liga Rocket ing PlayStation lan Xbox, uga ing PC. Kajaba iku, prestasi anyar, piala anyar, lan sawetara lukisan lan roket bakal ditambahake.

Singkat, Liga Rocket Terus dianyari kanggo menehi pangguna kemungkinan supaya terus bersenang-senang, mula bisa nyepetake saben dhuwit saka game spektakuler sing ora ana sing mainake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.