Lyric T6R, kita nyoba termostat sing gegandhengan karo Honeywell

Omah kita dadi luwih pinterPonsel iki ngiringi kita ing endi wae, mula ningkatake kinerja peralatan domestik amarga smartphone minangka alternatif sing kabeh ahli demografi, omah lan kesejahteraan bisa dideleng kanthi apik. Honeywell sing misuwur, perusahaan sing duwe pengalaman pirang-pirang taun lan disetujoni para ahli, ora bisa ilang saka dhaptar produk iki.

Mangkene carane kita bisa ngakses Lyric T6R, termostat cerdas sing digawe Honeywell kanggo kabeh wong lan bakal ngidini sampeyan entuk kenyamanan lan ngirit konsumsi energi. Ayo goleki produk iki supaya sampeyan bisa sinau babagan kekuwatan lan kekurangane.

Kaya biasane, kita bakal menehi katrangan babagan rincian sing kudu dipikirake para pecinta gadget kanggo produk ukuran iki, wiwit konstruksi nganti gampang dipasang, panggunaan lan kualitas aplikasi. Kanggo nindakake analisis iki, kita wis nyoba termostat Lyric T6R Honeywell luwih saka sewulan, kanthi asil sing luwih apik. Kita lunga ing kana kanthi rincian produk.

Fitur Teknis Honeywell T6R

Produk kasebut, kaya kabeh sing dibangun dening Honeywell, kalebu sistem lan kemasan sing gampang dipasang sing kebak karo merek sing menehi jeneng. Utamane Kita kudu nyorot Lyric T6R ciri-ciri kasebut:

  • Stasiun layar tutul warna
  • Kontrol aktivasi / deactivasi geolocated (geo-anggar)
  • Tingkat jadwal mingguan
  • Mode preinan
  • Konektivitas Wi-Fi
  • Kompatibilitas karo ketel dhasar, campuran lan modulasi

Termostat duwe termometer dhewe, mula masing-masing T6R sing diselehake ing omah bakal bisa digunakake kanthi beda. Ing kasus iki, kita wis nyoba unit individu sing nuduhake akurasi suhu total, kita durung nemokake kesalahan. Kanthi cara sing padha, konektivitas Wi-Fi lan RF ora ana gangguan, duwe antena luwih saka cukup kanggo bisa digunakake ing omah tanpa masalah komunitas.

Desain lan bahan saka stasiun T6R

Honeywell ora nindakake dosa apa-apa ing konstruksi piranti jinis iki. Iki digawe saka plastik, sawetara jinis produk sing disenengi amarga cenderung nggunakake suwene. Kanthi cara sing padha, kita nemokake layar tutul resistif kanthi pewarna dhasar lan luwih saka cukup kanggo ngerti kabeh data sing mengaruhi manajemen lingkungan omah kita. Tanpa mangu-mangu, base station sukses.

Sabanjure, disambungake liwat trafo jaringan, bisa uga kalebu alternatif karo baterai sing bisa diisi ulang utawa seluler (gaya telpon tanpa kabel) ora bakal natoni, sanajan kita mbayangake manawa Honeywell nyoba supaya sistem kasebut tetep nyambung lan ora ana masalah konfigurasi.

Stasiun kasebut dhewe bakal ngidini kita ngontrol kabeh paramèter sing kasebut ing ndhuwur lan bakal dadi titik sambungan antarane ponsel lan ketel. Honeywell temtu nindakake tugas rinci maneh ing bagean iki, stasiun katon apik ing omah lan menehi kabeh informasi sing dibutuhake kanthi cepet. Ing kasus iki, kita wis nyoba edisi T6R, sing nirkabel, sanajan uga duwe versi tembok, versi T6.

Instalasi basis panrima lan sambungan menyang ketel

Kaya sing wis diandharake ing acara liyane, sabenere poin liyane sing biasane ditonjolake Honeywell yaiku gampang banget nalika nginstal lan ngonfigurasi produke. Ing kasus iki, kita wis nampa installer Honeywell sing kurang saka 40 menit wis siyap lan aktif, nanging kita wis ngetutake proses instalasi kanthi gampang lan gampang banget. Kita bisa milih patang jinis instalasi gumantung karo sistem saiki utawa kabutuhan:

  • Ketel dhasar
  • Ketel dikombinasikake
  • Modulasi ketel
  • Sistem rong arah (V4043)

Ing kasus iki, kita wis nginstal ing sistem ketel Saunier Duval, kompatibel karo sistem Honeywell, sngetrapake skema instalasi, kita nyambungake kabel kanthi bantuan obeng lan pangkalane wis digunakake. Basis iki minangka sing bakal dilebokake ing jejere ketel lan duwe loro LED indikator operasi lan tombol. LED bakal ngelingake yen ketel bisa uga kasedhiya uga kasedhiyan jaringan Wi-Fi, nalika tombol bakal ngidini kita langsung mateni ketel sawetara detik. Piranti iki ngidini kita macem-macem posisi lan ora mbutuhake wektu tundha ing manajemen.

Ngatur T6R nganggo telpon

Langkah-langkahe gampang banget, mung njupuk kauntungan saka aplikasi seluler Lyric, sing ditrapake kanggo Honeywell lan sing digunakake kanggo ngatur kabeh produk demo kanthi cepet, kalorone T6R, sistem kamera Lyric C1 lan sistem detektor bocor banyu sing wis dianalisis ing kene. Aplikasi kasebut gratis lan duwe kemungkinan pangaturan dhewe sing ora ana enteke.

Kita mung nggunakake pilihan kanggo nambah piranti anyar lan tindakake pandhuane sing bakal nyakup kode sing nuduhake basis Lyric T6R lan dipasangake karo jaringan Wi-Fi anyar sing bakal digunakake kanggo nggarap sistem cerdas.

Aplikasi kasebut bisa digunakake kanthi bener, efektifitase kaget banget, saka sistem proteksi bekas driji (supaya ora bisa ngakses kamera) uga kamungkinan program lan ngganti operasi ketel ing situs. Aplikasi kasebut minangka makna portofolio produk, Honeywell ngerti kanthi becik lan mulane bisa digunakake supaya bisa luwih efektif lan cepet. Sampeyan ora bakal butuh pengantar, iku intuisi lan antarmuka panganggo nyenengake uga efisien. Mesthi minangka salah sawijining kekuwatan produk.

Pendapat editor

Lyric T6R, kita nyoba termostat sing gegandhengan karo Honeywell
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
199 a 249
  • 100%

  • Lyric T6R, kita nyoba termostat sing gegandhengan karo Honeywell
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • aplikasi
    Penerbit: 90%
  • Efficiency
    Penerbit: 90%
  • Instalasi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Cetha manawa macem-macem produk sing disedhiyakake dening Honeywell luwih migunani nalika kita nambah macem-macem piranti, nanging, aku kudu ujar manawa kita ngadhepi salah sawijining sistem manajemen pendingin udara boiler paling efisien lan intuisi sing bisa daklakoni tes Ora kaya gampang njupuk kauntungan geo-anggar supaya ketel mung diaktifake nalika ana ing omah, uga kemungkinan nambah pangguna liyane menyang manajemen produk. Mesthi wae, kita wis nemokake produk sing wis rampung sing bisa nggabungake sing paling apik ing saben merek dadi produk sing pasti, sing regane regane, nanging sing dadi kanca sing sampurna ing omah kulawarga. Sampeyan bisa entuksaka € 199,99 ing link iki saka Amazon, utawa langsung menyang kaca Honeywell.

Pros

  • Bahan lan desain
  • Aplikasi perusahaan
  • Efisiensi lan kinerja

Contra

  • Basis bisa kalebu batere

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.