Logitech ngenalake mouse anyar kanggo para pemain game, Logitech G305

Yen ana perusahaan sing ngerti cara nggawe tikus lan keyboard sing berkualitas kanggo para pemain game, iki Logitech. Temenan ing pasar saiki, kita nemokake sawetara merek sing kasedhiya kanggo para pemain game sing paling nuntut, nanging Logitech mesthi dadi sing pertama nalika ndeleng "konten" kualitas lan rega sawetara. produk tartamtu kanggo game.

Ing kasus iki, kita duwe presentasi nggunakake Logitech G305 anyar Teknologi nirkabel Lightspeed eksklusif Logitech G kanggo pengalaman game sing luwih cepet tinimbang tikus kabel liyane, uga sensor revolusioner G HERO, Logitech, sing bisa nggawe kinerja generasi sabanjure kanthi efisiensi energi 10 kali luwih akeh tinimbang tikus generasi sadurunge.

Kabel mudhun kanthi sejarah tikus anyar

Kanthi model Logitech anyar, tukang game Luwih nuntut dheweke bisa lali main kabel tanpa kompromi kinerja lan asil efisiensi lan latensi ing game. Bagéan saka asil dandan sing dileksanakake dening perusahaan ing tikus kasebut nuduhake sensor HERO, iki minangka sensor utama ing kategori kasebut efisien banget ing babagan konsumsi energi lan kanthi responsif lan presisi sing durung pernah ana sadurunge. HERO nawakake 400 IPS presisi lan sensitivitas nganti 12.000 DPI, tanpa akselerasi utawa lancar.

Spesifikasi mouse iki luar biasa, nanging panggunaan cangkeme bisa mbukak cangkeme, miturut perusahaan kasebut mouse bisa 250 jam main terus-terusan mung karo siji batere AA lan kanthi tingkat laporan 1 ms ing mode Kinerja

Rega lan kasedhiyan

Wireless Logitech G305 Lightspeed Wireless anyar Gaming Mouse bakal kasedhiya ing distributor global sajrone wulan Juni iki kanthi regane tenan mung 59 euro. Tanpa mangu-mangu, kita bisa ujar manawa minangka mouse sing apik kanggo wong-wong sing ora pengin nglampahi akeh dhuwit kanggo periferal utawa sing lagi wiwit ing jagad game.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.