LastPass, cara aman kanggo ngatur sandhi

Apa sampeyan duwe akeh layanan ing web? Yen sampeyan wong bisnis utawa wong sing penting kanggo kanca lan kulawarga, mula bisa uga wangsulan langsung yaiku "Ya"; Amarga alasan iki, kaya sampeyan, ana akeh wong liya sing duwe akun email sing beda, ing jaringan sosial, ing toko online sing beda-beda lan sawetara lingkungan liyane, iki dadi sebab kenapa kita nggunakake LastPass.

LastPass minangka manajer tembung sandhi lan manajer sing apik banget, padha karo saiki sing kompatibel karo macem-macem komputer lan piranti seluler.

Langkah kapisan karo LastPass

Kita wis kasebut LastPass Minangka alternatif sing paling apik kanggo ngatur sandhi, sawijining kahanan sing bisa ditrapake yen nyebutake nduwe enkripsi 256-bit, sing njamin manawa pancen ora ana sing bisa ndhelikake kredensial kasebut akses menyang situs web sing beda-beda. Kajaba iki, tembung sandhi sing digawe (LastPass sampeyan uga duwe kamungkinan ngasilake sandhi anyar) bakal dununge lokal ing komputer.

Pass pungkasan 03

LastPass Kompatibel karo piranti sing akeh, sing bisa nguntungake yen ana ing tangan:

  • Komputer nganggo Windows, Linux utawa Mac.
  • Piranti seluler Android, nganggo iOS, BlackBerry, Symbian, Windows Mobile utawa webOS.

Kajaba iku, LastPass duwe kamungkinan kanggo nggabungake plugin utawa ekstensi menyang browser Internet, kalebu Microsoft Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera lan Google Chrome; sawise ndownload alat, sampeyan mung kudu nggawe akun gratis.

Pass pungkasan 02

Sawise mbukak installer, kita bakal nemokake tuntunan, sing meh padha karo kabeh versi sistem operasi kaya sing didownload.

Babagan pisanan sing bakal dijaluk yaiku yen duwe akun aktif utawa pengin nggawe akun sing anyar; ing kasus iki, kita bakal milih opsi pungkasan iki.

Pass pungkasan 04

Data sing kudu dilebokake kanggo nggawe akun yaiku email, sandhi sing aman lan ukara sing ngelingake babagan iki. Kita uga kudu nggawe sandhi Master LastPass.

Pass pungkasan 05

Mengko LastPass Bakal takon apa kita pengin aplikasi ngluwari kabeh sandhi sing wis digunakake karo browser Internet, kudu nampa saran kasebut.

Pass pungkasan 07

Layar sabanjure bakal nuduhake kabeh kaca kasebut saka endi sandhi dhewe-dhewe dijupuk; kita bakal duwe kamungkinan kanggo mbatalake salah sawijine yen nganggep iku LastPass sampeyan ora kudu ngatur.

Pass pungkasan 08

Pungkasan, LastPass bakal njaluk idin kanggo mbusak kredensial tim kita, supaya keamanane sampurna lan ora ana sing bisa nyolong. Wiwit LastPass bakal ngatur sandhi wiwit saiki, mula ora perlu maneh pangeling browser supaya tetep ana ing cookie.

Pass pungkasan 09

Yen pangguna pengin nangani karakteristik sing luwih spesifik ing LastPassBanjur sampeyan bisa mbukak setelan lan miwiti nyetel kabar miturut kabutuhan sampeyan; Nanging, rekomendasi pangembang yaiku supaya wilayah iki ditinggalake kaya sing ditemokake, yaiku ing konfigurasi gawan.

Yen mbukak browser Internet lan nyoba ngakses layanan (sing bisa uga email Yahoo kita), kita bakal ngujo garis peteng kanthi tanda asterisk katon ing sisih ndhuwur; ing kana pangguna bisa nggunakake tombol sing ujar "ngasilake" kanggo nggawe sandhi kuwat anyar.

Pass pungkasan 11

Kanthi operasi iki bakal mbukak jendela anyar, ing endi kita bisa milih jinis sandhi sing aman kanggo ngasilake; contone, panggunaan huruf gedhe utawa cilik, angka, jumlah karakter sing bakal nggawe sandhi lan sawetara elemen liyane yaiku sing bakal ditemokake ing jendela iki.

Pass pungkasan 12

Sawise rampung diatur LastPass Kita bakal nampa skor, sing ora mungkin 90% miturut pangembang, amarga bathi saka LastPass padha ngluwihi ngatur sandhi utawa ngasilake sawetara liyane.

Pass pungkasan 13

Bakal luwih apik, yen sampeyan arep nggunakake LastPass nindakake iki wiwitane karo sawetara akun suntingan, nganti sampeyan bisa nguwasani saben fungsi lan ciri alat kasebut; Ora bakal disaranake wiwit wiwitan (lan tanpa duwe pengetahuan babagan LastPass) wiwiti nyiyapake akun bank nganggo aplikasi iki.

Informasi luwih lengkap - Safepasswd - Gawe sandhi sing kuwat, Gawe sandhi sing kuwat kanggo Hotmail Messenger

Download - LastPass


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)