Iki minangka rong smartphone sing bakal ditampilake Huawei ing IFA 2016 sabanjure

IFA

Huawei wis nyiyapake acara kanggo tanggal 1 September ngarep, sadurunge wiwitan IFA sing bakal dianakake maneh ing Berlin. Dina iki uga bakal duwe acara liyane saka pabrikan liyane, saengga akeh sing nganggep dina iki minangka wiwitan sejatine acara Berlin.

Wiwitane meh kabeh kita mikir manawa kita bisa ketemu Huawei Mate 9 kanthi resmi, nanging kemungkinan iki wis bisa uga ora bisa ditrapake lan luwih akeh yen kita njupuk Huawei wis ngumumake manawa bakal nyedhiyakake rong terminal kanthi resmi, lan Mate 9 bakal diarepake.

Bebarengan karo informasi sing diterbitake pabrikan Tiongkok, Evan Blass (@evleaks) sing populer wis nerbitake pesen liwat profil resmi ing Twitter sing negesake manawa piranti Huawei anyar sing bakal ditampilake kanthi resmi bakal dadi Huawei Nova lan Huawei Nova Plus Kab, saliyane tablet MediaPad M3.

Saiki kita ngerti sethithik informasi babagan kaloro smartphone kasebut, sanajan sawetara desas desus ngandhakake manawa bakal dadi swarane sing diarani tengah. Kajaba iku, Huawei Nova kaya sing wis bisa dingerteni bakal tumuju marang wanita, sanajan kita ora ngerti sebabe kedadeyan kasebut. Solusine, tanggal 1 September.

Apa sampeyan mikir manawa Huawei bakal nggumunake kita karo smartphone anyar sing bakal ditemokake kanthi cepet?. Kandhani pendapat lan pikirane sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)