Surface Go: alternatif kanggo iPad nganggo Windows 10 lan rega sing meh padha

Wiwit nampilake model iPad kaping pisanan, ing taun 2010, perusahaan sing berbasis ing Cupertino iki mesthi menehi cara maju kanggo ekosistem iki, ekosistem sing ngalami surut lan mudhun amarga tingkat pembaruan sing sithik dening pangguna. Sanajan Apple kalebu fitur anyar ing taun-taun pungkasan ing versi iOS ing iPad, iki terus nawakake sawetara watesan.

Microsoft uga nggawe ekosistem tablet anyar, nanging beda karo model Apple dikelola dening versi lengkap Windows, sing ngidini pangguna nggawa tablet ing papan sing dikarepake, duwe akses menyang jinis aplikasi sing dibutuhake, tanpa kudu nggunakake aplikasi sing ana ing tablet, kaya iPad. Nanging iku regane regane.

Perusahaan sing berbasis ing Redmon saiki wis nyedhiyakake alternatif sing bener kanggo kabeh pangguna sing golek tablet serbaguna lan murah karo versi lengkap Windows 10. Kita ngomong babagan Surface Go. Surface Go minangka tablet 10 inci, kanthi ukuran 243,8 x 175,2 lan 7,6 milimeter lan bobot 544 gram. Yen nambah kasus keyboard Type Cover, bobote mundhak dadi 771 gram.

Spesifikasi Lumahing Go

Surface Go nawakake a maca kertu microSD, jack headphone lan port USB-C. Ing njero, Windows nawakake loro konfigurasi sing beda kanggo versi sistem operasi: Windows 10 Home karo S Mode lan Windows 10 Pro karo S Mode. Windows S minangka versi Windows sing ngidini sampeyan nginstal aplikasi sing kasedhiya ing toko aplikasi Microsoft, sanajan bisa desactivar mode iki kanggo ngonversi piranti dadi PC sing digunakake lan bisa nginstal aplikasi apa wae.

Babagan spesifikasi teknis, Surface Pro dikelola dening prosesor Intel Pentium Gold 4415Y 1,6 GHz. Dadi PC, prestasine bisa beda-beda gumantung karo jumlah RAM sing ditemokake ing njero. Model iki kasedhiya ing Versi RAM 4 lan 8 GB. Babagan panyimpenan, Microsoft nawakake 3 model: 64 GB eMMC, 128 GB SSD lan 256 GB SSD.

Layar, aspek liyane sing dianggep pangguna nalika tuku tablet, nawakake Panel 10-inci kanthi resolusi 1.800 x 1.200 lan rasio layar 3: 2. Miturut Microsoft, otonomi Surface Go tekan 9 jam, sawijining otonomi sing meh kabeh padha karo Apple iPad.

Model anyar iki ing sawetara Surface, kompatibel karo Surface Pen, nggabungake a krenjang sing bisa ditarik ing mburi sing ngidini kita nyelehake ing posisi apa wae. Pen Surface, uga Tipe Cover sing nggabungake trackpad, didol kanthi kapisah.

Rega lan kasedhiyan Surface Go

Microsoft bakal adol Surface Go tanggal 2 Agustus Ing Amerika Serikat lan Spanyol, saliyane negara liya, sanajan saiki, mung versi Wifi sing bakal kasedhiya tanpa sambungan LTE, model sing diandharake perusahaan kasebut bakal nggegirisi pasar ing wulan-wulan ngarep lan regane durung wis dicethakaké.

  • Lumahing Go nganggo 4GB RAM lan 64GB panyimpenan eMMC nganggo Windows Home S: Dolar 399.
  • Lumahing Go nganggo 4GB RAM lan 64GB panyimpenan eMMC nganggo Windows Pro S: Dolar 449.
  • Lumahing Go nganggo 8GB RAM lan 128GB panyimpenan SSD nganggo Windows Home S: Dolar 549.
  • Lumahing Go nganggo 8GB RAM lan 128GB panyimpenan SSD nganggo Windows Pro S: Dolar 599.
  • Lumahing Go nganggo 8GB RAM lan 256GB panyimpenan SSD nganggo sambungan LTE: ditundha kanggo konfirmasi kasedhiyan lan rega.

Rega ing ndhuwur yaikun khusus kanggo tim. Tutup Jinis, Pen Lumahing lan mouse didol kanthi kapisah. Rega keyboard beda-beda gumantung antarane 99 lan 129 dolar. Rega mouse $ 39 lan Surface Pen $ 99.

Kita padha karo iPad Apple, yen regane mung kalebu piranti lan kabeh aksesoris, tutup keyboard lan Apple Pencil didol kanthi mandhiri kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang sing ditawakake Microsoft kanggo aksesoris kasebut.

Kabeh model Surface Go teka ing pasar nganggo Windows S, ing versi Home utawa ing versi Pro. Versi iki nawakake watesan tartamtu nalika nginstal aplikasi saka njaba Microsoft Store, nanging yen sampeyan butuh ndeleng, kita bakal bisa upgrade menyang versi Ngarep lan Pro normal kanthi gratis.

Ngembangake kulawarga Lumahing

Kanthi diluncurake Surface Go, Microsoft saiki duwe 5 model sing beda ing pasar ing kisaran iki, saengga negesake manawa wis entuk kursus sing kudune ngetutake sawetara taun kepungkurSanajan ndeleng tingkat tuwuhing model bisnis anyar iki, katon yen ngenteni wis bisa ditindakake.

Siji bukti liyane ditemokake ing peluncuran model anyar iki kanggo nutupi pasar tablet, pasar sing Surface Pro ora ana gandhengane amarga kinerja sing dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.