Pangatur tembung sandhi paling apik

Pangatur tembung sandhi

Nomer pangguna sing nggunakake piranti seluler kanggo nyambung menyang Internet pungkasane ngungkuli pangguna sing nggunakake komputer. Nanging amarga mobilitas pangguna wis saya tambah, saya akeh risiko lan bisa uga ancaman sing bisa diadhepi saben dinane nggunakake layanan Internet favorit.

Saben taun, perusahaan keamanan utama nyusun dhaptar sing ditampilake, kayata kanggo taun kaping telulas, tembung sandhi sing paling asring digunakake isih padha, lan ing endi kita mesthi nemokake tembung sandhi 1234567890, tembung sandhi, 11111111 lan , gampang banget ngelingi sandhi nanging nggawe keamanan digital dadi risikone. Kanggo ngindhari iki, sing paling apik yaiku nggunakake a manager sandi.

Nggunakake tembung sandhi sing padha kanggo kabeh layanan web sing digunakake dudu solusi sing apik, nanging kesalahan sing ditindakake akeh pangguna. Yen kita pengin dilindhungi 100%, sing paling apik yaiku nggawe kunci sing beda kanggo saben layanan web sing bisa diakses, sandhi sing kudu digawe 8 karakter, kalebu nomer, huruf (huruf cilik lan cilik) lan sawetara karakter khusus liyane.

Kabeh iki rumit banget lan ora mung butuh wektu suwene, nanging kita uga kudu nindakake latihan memori supaya bisa ngeling-eling kunci sing meh ora bisa dipahami malah kanggo kita. Untunge, ana sawetara aplikasi sing ngidini kita nggawe sandhi, beda-beda kabeh sandhi kanggo saben layanan sing diakses liwat Internet, liwat komputer utawa liwat piranti seluler.

Aku ngomong babagan manajer tembung sandhi, aplikasi sing ora mung nggawe sandhi sing beda kanggo nglindhungi data ing Internet, nanging uga Dheweke tanggung jawab nyimpen, supaya kanthi cepet, kita bisa ngakses layanan Internet sing dikepengini tanpa kudu ngetik jeneng pangguna lan sandhi, menehi kenyamanan nganti saiki sing durung kita rasakake.

Thanks kanggo aplikasi kasebut, pungkasane bakal mandheg nggunakake tembung sandhi sing padha ing saben layanan Internet sing digunakake kanthi rutin. Jinis aplikasi kasebut nggunakake a Enkripsi keamanan AES-256Mula, yen kanca saka njaba bisa ngakses data kita, mula kudu sawetara taun nyoba ngakses data kasebut.

Sadurunge milih manajer sandhi sing paling apik, sawetara faktor kudu dipikirake, amarga ora kabeh aplikasi kasedhiya ing kabeh platform, lan sing ora nawakake asil utawa pilihan sing padha kanggo kabeh, amarga ana watesan intrinsik tartamtu kanggo sawetara sistem operasi. Ing kene kita nuduhake sampeyan sing duwe manajer sandhi paling apik kanggo iOS, Android, Linux, macOS lan Windows.

1Password

1Password minangka salah sawijining manajer tembung sandhi pisanan sing kasedhiya ing pasar lan wis pirang-pirang taun kepungkur nggedhekake jumlah fungsi sing ditawakake. Ora mung ngidini kita nyimpen sandhi, nanging uga ngidini nyimpen lisensi piranti lunak, nomer akun bank lan kertu kredit, kertu kasetyan ...

1Password ngidini kita klasifikasi kabeh informasi kasebut menyang macem-macem kategori, dadi nalika nggoleki sandhi ing email Gmail, kita mung kudu mlebu kategori kasebut. Kanthi cara iki, kabeh informasi wis dipesen lan diklasifikasikake kanthi lengkap. Nalika nerangake sinkronisasi data karo piranti liyane, 1Password nawakake kamungkinan kanggo nindakake liwat iCloud (ing kasus produk Apple) utawa liwat Dropbox.

1Password nawakake rong jinis langganan. Sawijining wong $ 2,99 saben wulan, sing ngidini kita nggunakake kabeh aplikasi sing ditawakake kanggo macem-macem ekosistem lan kulawarga, sing regane $ 4,99 saben wulan, ngidini 5 anggota kulawarga sing padha bisa nuduhake cara independen, sandhi sing digunakake dina.

Kompatibilitas 1Password

1Password wiwitane dirilis kanggo ekosistem produk Apple, nanging wis pirang-pirang taun iki berkembang lan saiki kasedhiya ing kabeh platform desktop lan seluler kajaba Linux, minangka salah sawijining alat sing paling apik kanggo jinis iki supaya aman sandhi.

1Password - Manager Sandi (Link AppStore)
1Password - Pangatur Sandifree
1Password
1Password
Pangembang: AgileBits
Price: free

Download 1Password kanggo Mac lan Windows

LastPass

LastPass, pangatur tembung sandhi

Manajer tembung sandhi liyane sing hebat yaiku LastPass, layanan sing padha karo layanan sing bisa ditemokake nganggo 0Password lan ngidini kita komputer kabeh informasi sing disimpen ing aplikasi iki ing macem-macem kategori dadi ora prelu nggoleki liwat aplikasi. Aplikasi iki, kayata umume jinis iki, nawakake ekstensi kanggo piranti seluler sing bisa mbukak aplikasi kanthi otomatis supaya bisa ngisi kolom sing dibutuhake ing web sing nyambung.

Kaya 1Password, LastPass uga nawakake sistem langganan saben wulan lan taunan supaya bisa nyimpen tembung sandhi lan layanan sing digunakake kanthi rutin lan asring banget, kayata nomer lisensi piranti lunak, kertu loyalitas ... Rega langganan pangguna mung 2 dolar sewulan. Nanging yen kita pengin kabeh kulawarga njupuk keuntungan saka keuntungan sing ditawakake, kita bisa milih langganan kulawarga sing mung $ 4 saben wulan, nawakake nganti 6 lisensi.

Kompatibilitas LastPass

LastPass minangka aplikasi paling apik kanggo ngatur email yen sampeyan nggunakake sistem operasi kanthi beda, amarga kasedhiya kanggo Windows, kayata kanggo Mac, Linux uga kanggo Android, iOS lan Windows Phone. Nanging uga, iki uga menehi ekstensi kanggo Firefox, Chrome, Opera lan malah kanggo Maxthon.

LastPass Password Manager (Link AppStore)
Manager Sandi LastPassfree
Manager Sandi LastPass
Manager Sandi LastPass
Pangembang: LogMeIn, Inc.
Price: free

Download LastPass kanggo Windows, Mac, Linux

OneSafe

OneSafe - Pangatur tembung sandhi

Pangembang OneSafe minangka salah sawijining sawetara sing isih saiki sampeyan durung milih sistem langganan, sistem sing ora narik kawigaten kabeh pangguna, mula yen sampeyan ana ing klompok pangguna, OneSafe bisa uga aplikasi sing sampeyan goleki. Thanks kanggo OneSafe bisa uga ana ing nomer sing padha nomer kertu kredit, kode PIN kertu lan akses menyang fasilitas, nomer akun bank, data pajak uga jeneng pangguna lan sandhi situs web sing dikunjungi pakulinan.

Sanajan bener, ora menehi pilihan pangaturan dhewe kaya kita bisa nemokake ing aplikasi liyane kayata 1Password utawa LastPass, OneSafe nawakake opsi dhasar sing dibutuhake saben pangguna saben dina supaya tetep duwe sandhi situs web sampeyan, uga informasi liyane sing mesthi dilindhungi ing saben wektu. Amarga dudu aplikasi sing bisa digunakake ing langganan suwene rong utawa telung taun, pangembang ngluncurake versi anyar sing kudu dibayar maneh, nanging isih luwih murah tinimbang mbayar langganan.

OneSafe 4 kompatibilitas

OneSafe mung kasedhiya kanggo kita dhukungan kanggo ekosistem seluler Apple lan Google, dadi yen kita pengin nggunakake aplikasi iki saka Windows utawa PC Linux utawa saka Mac, OneSafe dudu aplikasi sing digoleki.

sijiSafe | manager sandi
sijiSafe | manager sandi
Pangembang: Lunabee Studio
Price: free
oneSafe + manager tembung sandi (Link AppStore)
oneSafe + pangatur tembung sandhi€ 4,99

Dashlane

Yen kita mung nggunakake siji piranti kanggo nyambung menyang Internet, yaiku smartphone, tablet utawa komputer, Dashlane minangka pilihan paling apik sing kasedhiya ing pasar, amarga Gratis banget yen nggunakake piranti. Yen jumlah kasebut berkembang, bisa uga ana langganan, lengganan sing regane 39,99 euro saben taun, rega paling dhuwur kanggo kabeh aplikasi sing bisa ditemokake.

Thanks kanggo Dashlane, kita bisa nyimpen data akses, nomer akun, nomer kertu kredit ing papan sing padha, nggawe cathetan sing aman, nambah gambar kanggo pribadi ... saengga kabeh informasi sing kudu dilindhungi dadi sawayah-wayah

Kompatibilitas Dashlane

Dashlane, bebarengan karo LastPass, minangka platform liyane sing nawakake aplikasi kanggo kita Windows, Mac lan Linux, uga, temenan, kanggo piranti seluler.

Dashlane (Link AppStore)
Dashlanefree
Dashlane - Pangatur Sandi
Dashlane - Pangatur Sandi
Pangembang: Dashlane
Price: free

Download Dashlane kanggo Windows, Mac lan Linux

RememBear

Salah sawijining wong anyar ing pasar manajer tembung sandhi yaiku RememBear, layanan lintas platform sing saiki lagi digawe kasedhiya gratis kanggo diunduh ing kabeh platform, Amarga wis ana ing versi beta, lan saiki ora nawakake sistem langganan supaya bisa ngrasakake kabeh mupangat sing ditawakake tamu anyar kanggo pihak manajer sandi iki.

RememBear minangka layanan sing nyedhiyakake luwih sithik pilihan nalika nyimpen data wiwit, saliyane ngidini kita nyimpen data login, uga ngidini kita nyimpen rincian kertu kredit, supaya bisa nambah nomer kanthi cepet nalika pengin tuku liwat Internet.

Kompatibilitas RememBear

RememBear kasedhiya kanggo Mac, iOS, Windows lan Android. Nanging, uga nawakake ekstensi kanggo Chrome, Firefox lan Safari, supaya bisa ngatur kanthi luwih gampang akses menyang situs web sing sadurunge wis nyimpen data akses.

RememBear: Manager Sandi (Link AppStore)
RememBear: Pangatur Sandifree

Download Remembear kanggo Windows lan Mac

Resumen

Sanajan sejatine manawa ing Internet kita bisa nemokake akeh manajer sandhi, aku mutusake kanggo fokus sing paling dikenal, supaya ora tiba ing kesalahan luwih akeh. Kabeh manajer tembung sandhi iki wis pirang-pirang taun dienggo lan keamanan lan solvensi sing ditawakake ora bisa digunakake mamang cukup.

Supaya luwih jelas, sing dadi pilihan sing paling menarik ing babagan manajer tembung sandhi sing saiki kasedhiya lan sing wis dibahas ing artikel iki, ing ngisor iki aku nyakup salah sawijining tabel kanthi kompatibilitas karo sistem operasi sing beda-beda, seluler utawa desktop.

iOS Android Windows Phone Windows Mac Linux Ext. Kanggo browser
1Password Si Si Ora Ana Si Si Ora Ana Si
LastPass Si Si Si Si Si Si Si
OneSafe Si Si Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dashlane Si Si Ora Ana Si Si Si Si
Kanggo kelingan Si Si Ora Ana Si Si Ora Ana Si

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.