Review headphone Arbily G9

Cover Arbily G9

Lan maneh kita bali menyang analisis headphone. Piranti lunak sing cocog kanggo nggabungake smartphone karo musik sing paling disenengi. Wektu iki, kita bisa bebarengan karo Arbily sing menehi salah sawijining acara paling anyar, headphone nirkabel Arbily G9.

Headset sing nawakake a kinerja dhuwur, uga kabeh piranti perusahaan iki sing wis cukup nyoba kanggo nyoba. Anggota liyane saka kulawarga headphone nirkabel gedhe sing terus berkembang. Lan kaya sing wis dideleng, dheweke bisa nambah saben model anyar. G9 promosi lan Ora ditemokake produk ing Amazon luwih murah nggunakake kode promosi.

Arbily G9, desain asli lan kualitas swara

Nalika kita arep tuku gadget, apa wae, perkara sing normal yaiku neliti pasar sadurunge. Waca mrana-mrene nganti sampeyan bisa nemokake sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Lan sing paling penting ana ing anggaran. Kanthi headphone iku ora gampang. Sejatine pasar dadi ambruk saka macem-macem perusahaan lan model manawa tugas iki dadi mokal. 

Arbily G9 kanthi kothak

Mula, biasane kita nggawa sampeyan sing apik banget. Ing kasus iki, kanthi headphone, kita wis ngerti kepiye tenan Arbily wis nawakake produk kanthi kualitas apik wis pirang-pirang taun. Lan sing paling penting, nggabungake kualitas kasebut kanthi rega sing diasilake menarik lan terjangkau.

ing G9 Arbily duwe desain atraktif kaloro ing headphone uga ing pangisi daya. Diproduksi kanthi warna ireng kanthi resistensi sing apik, yaiku tampil elegan lan wicaksana. Nanging tetep, ing wektu sing padha, garis modern lan saiki sing bakal digabung karo kabeh gaya. 

Tampilan fisik saka Arbily G9

Kita nemokake headphone sing dirancang karo format intraural "Ing kuping" sing pas karo kuping kanthi sampurna. Kanggo iki, kita duwe nganti telung ukuran bantalan sing beda kita bisa ijolan kanggo entuk pengalaman audio sing paling apik. Cocog banget penting nalika nggunakake headphone jinis iki.

Ing bagean njaba kita temokake ing bagean tutul sing bisa entuk kontrol puter maneh. Kanthi siji utawa rong tombol penet, kita bisa mindhah lagu maju utawa mundur, ngaso puter maneh utawa njawab lan nolak telpon. Mergo iku kita bisa ngatur miturut kekarepan kita kanthi gampang. Iki dudu tombol fisik dadi mung kanthi nutul sensor tutul reaksi matur nuwun kanggo a sensitivitas gedhe.

Arbily G9 ing tangan

Babagan liyane sing misuwur yaiku bentuk mudhun dawa. Dheweke dudu headphone ing kuping sing awake ana ing njero kuping. Kita waca carane bagean tipis mudhun ing endi dununge mikropon. Keputusan sing bakal nggawe kualitas swara ing obrolan bisa nambah kualitas lan kajelasan amarga kasunyatane wis luwih cedhak karo tutuk. Yen iki headphone sing sampeyan goleki, Ora ditemokake produk kanthi rega paling apik ing Amazon. luwih adoh kita duwe kode promosi khusus kanggo entuk diskon ekstra: NWANNEYF.

Kasus pangisi daya sing narik kawigaten

Yen sampeyan ndeleng kasus Arbily G9, iki narik kawigaten babagan bahan manufaktur. Dheweke duwe tampilan khusus lan matur nuwun kanggo Plastik ireng tekstur sing kasar menehi kesan digawe saka kulit. Bentuk lan ukurane katon cukup lan ora akeh papan. Kanthi mbukak ing ngarep, lan duwe sisih mburi, minangka engsel, nganggo bagean karet sing ditekuk kabeh. 

Mbandhingake karo model liyane sing bisa dites iki sampul asli lan beda banget karo liyane. Sanajan desain lan konstruksi inovatif, kita nemokake kontradiksi. Ing kasus iki, Arbily mutusake yen duwe konektor pengisian daya ing titik iki rada ketinggalan jaman. Kanggo ngisi daya batere, kita duwe port Mikro USB.

Sarung G9 arbily

Kasus Arbily G9 dilengkapi a Batere 500mAh. Dadi, umur migunani saka headphone pancen digawe dowo. Kita bisa dipercaya nganti limang biaya lengkap headphone tanpa dipasang. Otonomi sing ngetung nilai ing headphone sing dadi menarik ing saben titik sing ditemokake. 

Ing njero kasus kasebut headphone mandheg ing magnet sing cocog banget kanggo momotan sampeyan. Kita mung kudu mbukak kasus kasebut supaya bisa nyambung karo smartphone kanthi otomatis. Wektu pancen cepet, lan selehake ing kuping kanggo miwiti seneng musik kita.

Gunakake kode promo khusus NWANNEYF lan entuk diskon khusus kanthi tuku Ora ditemokake produk

Isi kothak

Tampilan tutul ing njero kothak kasebut saka Arbily G9 iki. Kaya biasane, saiki wayahe nggawe persediaan cilik saka macem-macem komponen sing bisa ditemokake. Mesthi wae, kita duwe headphone. Nalika mbukak kothak bisa ditemokake dhisik kasus pangisi daya, lan ing njero yaiku headphone. Katon nganggo pin magnet sing dilindhungi nganggo segel keamanan, mula level muatan sing bakal ditemokake dhisik bakal sithik utawa malah nol. Soko sing kasedhiya supaya kita ora ngeculake, batere ora dikonsumsi utawa diisi daya uga ora bisa rusak.

Konten kothak G9 Arbily

Kita duwe siji pandhuan pangguna cilik ing kono kita bisa ndeleng cara kerja kontrol tutul, lan kapasitas konfigurasi sing ana. Ing artikel kasebut, kita uga nemokake informasi babagan pangisi daya batere kanggo headphone lan kasus pangisi daya. Kita temokake ing Kabel sambungan USB kanthi output kanggo port Micro USB. Dawane cekak, dadi malah cendhak kanggo nyambungake headphone menyang komputer pancen apik banget.

Pungkasane, kita duwe set bantalan kanggo kuping, sing ditambah karo sing wis dipasang ing headphone telung pasangan sing beda. Dadi, kita duwe bantalan ukuran telu (S, M lan L) supaya saben pangguna bisa ngrasakake pengalaman swara sing paling apik.

Arbily G9, kabeh teknologi sing sampeyan butuhake

Arbily umume nglengkapi headphone karo teknologi paling anyar saiki. Mula, dheweke bisa saingan saka sampeyan menyang mungsuh. Arbily G9 uga duwe teknologi paling anyar. Amarga iku, panggunaane bisa memuaskan lan bakal bisa nyukupi kabutuhane pangguna tanpa dikecualian. Kita duwe kabeh sing dibutuhake headphone kanthi rega sing ora bisa dikalahake. Ora ditemokake produk lan nggunakake kode diskon NWANNEYF kanggo tuku malah luwih murah.

Detil penting kanggo headset nirkabel yaiku tingkat volume sing tekan. Minangka aksesoris sing biasane digunakake nalika olahraga utawa  Nalika mlaku ing dalan Mula, bisa nikmati musik tanpa swara eksternal kudu dipikirake. Kanthi Arbily G9 sampeyan ora prelu kuwatir gangguan, level volumee luwih saka cukup supaya ora ana utawa ora ana sing ngganggu sampeyan. Kualitas kekuwatan, keanggunan, lan swara,

Konektor Arbily G9

Kita nemokake a Chip generasi paling anyar sing nawakake sambungan Bluetooth 5.0. Rincian sing njamin sambungan lan sinyal tanpa masalah stabilitas. Kita bisa ngrasakake swara sing paling apik nganti tekan sepuluh meter piranti kita. Mlaku kanthi bebas ngubengi omah utawa kantor tanpa nggawa smartphone sampeyan. 

Saben kuping Wis batere independen saka 50 mAh sing bareng nawakake a otonomi 4 jam puter maneh musik utawa obrolan. Thanks kanggo kasus pangisi daya, kita bisa nambah durasine. Mula kita bisa seneng nganti 20 jam musik tanpa dipasang. 

Kita uga ora prelu waspada yen bisa mlayu nalika udan. Utawa kanthi kringete dhewe nalika olahraga. Arbily G9 yaiku diwenehi sertifikasi IPX5 sing saliyane kanggo nglindhungi cairan uga nggawe dheweke aman saka lebu.

Tabel Spesifikasi Headphone Arbily G9

Brand arbily
Model G9
Bluetooth 5.0
Jarak jarak nganti 10 meter
Pasangan otomatis SI
Kontrol tutul SI
Batere headphone 50 mAh
Baterai / pangisi daya 500 mAh
Otonomi headphone nganti jam 4
Kothak Otonomi nganti 5 siklus daya kebak
Carga Mikro USB 
Bobot total pesawat 141 g
Dimensi X x 11.4 11.2 3.5 cm
Rega 45.99 €
Link tuku Ora ditemokake produk
Kode diskon NWANNEYF

Keuntungan lan kontra

Pros

El level volume maksimal luwih saka cukup saengga ora ana gangguan eksternal sing ngganggu nalika seneng musik kita. Yen sampeyan ngupaya daya, headphone iki bakal kasengsem.

Otonomi saka nganti 20 jam musik kanthi limang biaya lengkap headphone tanpa prelu dipasang.

Resistensi karo Sertifikasi IPX5 kanthi tahan kringet, splashes utawa bledug.

El desain dawa karo mikropon sing nuduhake mudhun nambah kualitas obrolan tanpa tangan kanthi nyata. 

Pros

  • Daya volume maksimal
  • Otonomi
  • Sertifikasi IPX5
  • Desain

Contra

La zona karet mburi kasus bisa rusak nggunakake. Kita ora ngerti kepiye carane bakal nyoba wektu kanthi "mbukak lan nutup" terus-terusan.

El Ing format kuping saiki isih durung dikarepake kabeh pangguna lan sawetara bisa dadi titik negatif.

Contra

  • Engsel sing ringkih
  • Ing format kuping

Pendapat editor

Arbily G9
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
45,99
  • 80%

  • Arbily G9
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.