Tinjau kamera wifi njero ruangan Ezviz CTQ2C

Kita nyoba maneh ing Gadget aktualidad a kamera ndjogo wifi. Ing kesempatan iki, kanthi tangan perusahaan Ezviz, kita wis bisa ndeleng Ezviz CTQ2C. Kamera sing nggabungake kabeh fitur sing bisa dibutuhake kanggo panggunaan normal.

Yen sampeyan golek pengawasan ing omah, bisnis utawa kantor, lan sampeyan dudu kalebu sing seneng mbayar biaya saben wulan, Ezviz nawakake pilihan sing menarik. Kamera wifi bisa dadi tansah waspada lan cathet kabeh apa sing kita butuhake kapan wae. Luwih, sementara, kita menehi kode khusus kanthi diskon 20%.

Pengawasan sing efektif tanpa biaya saben wulan

Kamera pengawasan Wi-Fi minangka salah sawijining bagean penting ing omah otomasi ing omah. Kekuwatan kontrol sing mlebu banjur lunga, utawa ngerti kanthi tepat, manawa ora ana sing mlebu, iku penting. Lan duwe Pengawasan 24 jam tanpa prelu nyewa alarm utawa perusahaan keamanan uga ateges tabungan.   Tuku kamera pengawasan EZVIZ CTQ2C ing kene kanthi rega paling apik ing Amazon. 

Perusahaan Ezviz wis suwe nggawe produk sing gegandhengan karo keamanan. Lan ana sawetara paket menarik ing situs web sing bakal mbantu kita ngetrapake keamanan omah kanthi dhuwit sithik. Kamera Ezviz CTQ2C yaiku salah sawijining produk bintang kanggo kualitas lan mupangate sing ditawakake.

Nganti saiki, sistem pengawasan pribadi mung bisa diakses wong sing bisa mbayar biaya saben wulan karo perusahaan keamanan sing tugas. Saiki, thanks kanggo sambungan wifi jinis kamera iki, lan sambungan data ing smartphone kita bisa nyambung karo omah kita sawayah-wayah. Ngontrol omah utawa bisnis ora dadi masalah investasi sing gedhe. Elinga, nganti tanggal 6 Juni nggunakake kode BLUSENSCOM sampeyan bakal entuk diskon 20%.

Desain lan tampilan Ezviz CTQ2C -TT2

Kamera wifi Ezviz CTQ2C a desain saiki kanthi garis modern sing katon apik ing endi wae. Kuku terus bentuk oval taper ing ngisor. Y dibangun ing bahan plastik sing apik lan resistensi dhuwur. Mesthi wae aksesoris sing sampurna kanggo ngrampungake jaringan piranti ngarep sing gegandhengan. Kamera sing dadi luwih narik kawigaten yen ngerti kompatibel karo asisten swara Alexa.

Duwe dhasar bunder, babagan kita bisa muter 360 derajat. Basis sing menehi stabilitas sing dibutuhake kanggo ngrekam optimal. Ing sisih ngarep ana lensa, sing nawakake rekaman ing Kualitas HD 720p. Ing ngisor iki yaiku sensor gerak. Ing sisih ngisor awake, bisa ditemokake mikropon swara rong arah. Detil sing bakal nggawe kamera wifi uga bisa komunikasi liwat. 

Yen sampeyan ndeleng ing mburi, ing tengah yaiku juru pidato. Output audio kanthi kekuwatan luwih saka sing diarepake, supaya gampang kita komunikasi liwat aplikasi kasebut. Ing jejere dheweke yaiku slot kertu SD mikro kanggo nyimpen video. Kita uga duwe tombol pulihake sing bakal digunakake kanggo mulihake setelan lan sambungan pabrik. Lan port sambungan kanggo "menehi urip" liwat tiket Mikro USB. Ing kene kita nemokake salah sawijining buts cilik, lan kamera iki kudu mesthi disambungake amarga ora duwe batere.

Ing basis, kita nemokake magnet sing kuat sing bakal ngawula marang kita kanggo nyelehake kamera ing permukaan vertikal utawa malah ing plafon. Kanthi potongan magnetik sing bisa diaco utawa dipasang ing endi wae, kamera Ezviz "nemplek" kanthi tahan aman lan aman. Detil liyane sing disenengi lan migunani. Yen nggawe sampeyan yakin minangka sistem keamanan ing omah  tuku kamera pengawasan EZVIZ CTQ2C saiki ing Amazon.

Gunakake kode promosi sing valid nganti 6 Juni «BLUSENSCOM» lan entuk diskon 20%

Teknologi sing digunakake sithik banget

Kaya sing wis dikomentari, perusahaan Ezviz menehi komentar Reputasi sing apik amarga bisa nawakake produk kanthi regane kanggo dhuwit. Kamera Ezviz CTQ2C minangka bukti sing jelas babagan iki. Kabeh teknologi kamera pengawasan canggih kanthi rega sing ora bisa dikalahake.

El sistem audio rong arah sing duwe Ezviz bakal digunakake kanthi interaktif. Thanks kanggo mikropon, lan speaker cilik nanging kuat, kita bisa ngobrol liwat App resmi perusahaan kasebut. Ngomong liwat utawa ngrungokake banter lan jelas apa sing dicritakake saka wong liya. 

Saliyane a Kualitas rekaman HD 720p, fitur Ezviz CTQ2C sesanti wengi sing bermutu. Bisa ngukir nganti 7,5 meter. Uga duwe sensor gerak sing bisa kita atur kanggo nyambung kanthi otomatis. Kontrol akses mutlak menyang bisnis utawa omah kita supaya bisa ndeleng kapan wae lan ing endi wae saka smartphone.

Thanks kanggo Konektivitas Wi-Fi 2.4 GHz kita bakal duwe gambar stabil lan kualitas sawayah-wayah. Kanggo arsip lan ngrekam gambar sing dikarepake, bisa dilebokake a SD mikro nganti 128GB. Sanajan kita uga bisa milih pilihan kanggo nyimpen konten rekaman ing méga sing ditawakake Ezviz ing macem-macem paket rekrutmen. Kanggo biaya apa wae biaya saka perusahaan pengawasan tuku kamera EZVIZ saiki lan kontrol kabeh.

La Aplikasi Ezviz dirancang khusus saengga panggunaan kamera kita dadi nyaman lan gampang. Alat penting supaya bisa entuk manfaat paling apik bisa entuk keuntungan sing ditawakake Ezviz karo kamera pengawasan lengkap iki. 

EZVIZ
EZVIZ
Pangembang: EZVIZ Inc.
Price: free

Tabel Spesifikasi Teknis

Brand ezviz
Model CTQ2C
Mikropon SI
Speaker SI
Memori internal NO
Slot kertu memori Micro SD
Bobot  340 g
Dimensi 11 x 5.8 x 3.8
Rega  34.99 €
Link tuku EZVIZ CTQ2C
Kode promosi BLUSENSCOM

Keuntungan lan Kekurangan Kamera Ezviz CTQ2C

Sawise sawetara dina nyoba nganggo camcorder wifi interaktif iki, mula bisa dikandhani pengalaman pangguna. Lan jelasake apa sing bakal, miturut pendapat kita, aspek-aspek kamera iki bisa ditambah. Uga aspek sing disenengi.

Miwiti saka basis sing sadurunge produk sing entuk tandha dhuwur, utamane ngelingi apa sing ditawakake lan regane. Ana prekara sing penting banget, faktor rega, nalika bisa milih sistem keamanan sing dipercaya lan aman tanpa prelu investasi ing biaya saben wulan. Lan aja lali nganti 6 Juni, nggunakake ckode promo «BLUSENSCOM» sampeyan bakal duwe diskon 20% ekstra.

Pros

La interaktivitas ditawakake sistem sampeyan audio bidirectional iku salah sawijining kaluwihan.

El desain modern lan ukuran nyuda Dheweke nggawe gadget sing ora clash ing endi wae ing omah, perusahaan utawa bisnis.

Dhasar Magnetik lan aksesoris nganggo magnet supaya bisa dipasang ing permukaan vertikal.

Aplikasi khusus sing nggawe kamera luwih apik.

Kompatibel karo Alexa.

Pros

  • Interaktivitas
  • Desain lan ukuran
  • Dhasar Magnetik
  • Aplikasi Ezviz
  • Kompatibilitas Alexa

Contra

El konektor ngisi daya mini usb tetep rada endhek lan kabel bends rada ora wajar.

Ora duwe batere dhewe yen kita pengin ngganti sementara tanpa mbutuhake kabel.

Ora duwe motor gerakan dadi kita ora bisa muter gambar tanpa nindakake kanthi manual.

Contra

  • Konektor pengisian daya sing ora apik
  • Ora duwe batere dhewe
  • Ora duwe motor gerakan

Pendapat editor

Ezviz CTQ2C
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
34,99
  • 80%

  • Ezviz CTQ2C
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.