Analisis lan kesan pertama Logitech G502 Lightspeed anyar

Mouse Logitech G502

Versi anyar Logitech G502 Lightspeed menehi langkah luwih lengkap babagan apa sing wis dingerteni babagan model mouse populer iki sing nyenengake para pangguna sing nggunakake jam muter ing PC. Ing kasus iki lan sawise presentasi digawe dening Logitech dhewe ing ibukutha Jerman mung liwat seminggu kepungkur, kita duwe kesempatan kanggo nyoba salah siji saka G502 Lightspeed anyar iki.

Kebaruan utamane kalebu desain sing rada apik lan bobot sing luwih imbang fokus langsung ing konektivitas nirkabel G502 Lightspeed anyar. Tikus sing dianyarake iki nawakake kemungkinan muter kanthi latensi ing game sing saiki tanpa kabel, mula panjaluk jutaan pangguna G502 asli sing diluncurake ing 2014 ditemokake karo model anyar iki. Tikus anyar duwe kabeh karakteristik kanggo dadi penjual utama kaya sadurunge sadurunge.

Logitech G502

Desain lan spesifikasi utama Logitech G502 Lightspeed anyar

Nalika fokus ing desain mouse anyar iki, kita bakal nemokake perbaikan sing dibutuhake ing babagan panyambungan nirkabel, kita uga bisa ngerti manawa adaptasi kanthi sampurna kanggo kabeh jinis gamer wiwit ukurane, sanajan cilik, duwe ergonomis sing sampurna. Bahan-bahan manufaktur utama yaiku ABS lan iki ndadekake entheng nanging nambah pilihan kanggo nyakup bobot ing jero kanthi cara sing gampang kanggo adaptasi kanthi sampurna karo pamuter. Logitech ora pengin ngganti desain luwih akeh tinimbang versi sadurunge lan yen ana sing digunakake, luwih becik aja kakehan tutul.

Iki minangka spesifikasi utama Teknik Logitech G502 anyar:

  • Ukuran 132 x 75 x 40
  • Bobot 114g + 16g berkat 6 bobot tambahan
  • Sensor Hero 16K sing dirancang kanggo G502 iki
  • Mikroprosesor ARM 32-bit
  • 100-16.000 DPI
  • Werna ireng
  • Tanpa lampu bisa tahan nganti 60 jam urutane critane game kuat

Temenan kita duwe kabeh opsi konfigurasi sawijining 11 tombol sing bisa diatur ing noto sing padha karo versi kabel. Kasunyatane, kaya sing wis diandharake sadurunge, dheweke wis ngowahi desain utawa pilihan tikus sethithik, sing ditindakake yaiku perbaikan hardware internal sing penting banget.

Tuku Lightspeed Logitech G502 ing kene

Sensitivitas lan listrik bisa digandhengake karo G502 Lightspeed iki

Lan penting banget kanggo duwe mouse sing kuat babagan spesifikasi lan responsif tenan kanggo game. Ing kasus iki, sing paling apik babagan G502 Lightspeed iki yaiku sampeyan bisa ndeleng kerja keras sing wis digawe saka merek supaya ora kelangan kinerja ing mouse lan ing acara presentasi dheweke nyorot banget karya riset rampung supaya konsumsi daya lan tenaga piranti ora mengaruhi pamuter ing jam suwene game. Pramila sensor Hero 16K anyar iki sing dirancang khusus kanggo G502 iki, konsumsi bisa mudhun nganti 10 kali luwih akeh tinimbang tikus liyane sing padha.

Siji-sijine perkara sing ala ing kene yaiku cara ngisi daya G502 Lightspeed anyar iki nalika sampeyan muter yaiku kedadeyan karo model Seri G903 lan G703, kanthialas mouse Logitech Powerplay.

Logitech G502 tangan

Nginstal mouse anyar ing PC iku gampang banget

Gampang banget nginstal mouse iki ing komputer lan kita mung kudu ndownload piranti lunak piranti nggunakake pendrive sing ana ing kothak, lan sambungake kabel USB. Saiki kita bisa ndownload piranti lunak ing komputer lan nikmati opsi konfigurasi game sing beda-beda sing ditawakake G502 Lightspeed anyar iki. Yen sampeyan duwe versi mouse sadurunge, sampeyan bakal ngerti yen mirip banget yen ora padha.

Iki minangka piranti lunak sing gampang kanggo nyedhiyakake konfigurasi sing dipengini kanggo saben pamuter, uga nawakake pilihan kanggo ngatur makro langsung saka piranti lunak iki, sing nggawe proses instalasi dadi luwih gampang. Pancen dudu tugas sing rumit Lan yen sampeyan duwe piranti merek Logitech, sampeyan bakal entuk piranti lunak instalasi kanthi cepet.

Logitech G502 komputer

Tingkat dhuwur banget kanggo tukang game nyata

Ing kasus tartamtu, aku bisa ngomong Aku ora maneh "pemain Counter Strike ekstrem" nanging sajrone sawetara jam, apa sing kita mainake karo Logitech G502 anyar ing PC iki pancen luar biasa. Kanthi becik tahan jam main game "omah" lan batere ora dadi masalah babar pisan. Banjur kita duwe opsi kanggo ngganti DPI cepet amarga tombol kasebut lan iki bisa dihargai nalika sawetara game, nanging sing paling gawe kagetku yaiku keprigelan tikus lan kepiye utawa ora bakal ilang saka segi kacepetan. mouse nirkabel. Iki sing paling nggumunake lan tikus nirkabel wis suwe ora ngagetake aku ing game, ya, iki minangka salah sawijining tikus paling dhuwur lan regane sing nuduhake.

Kita bakal bisa main kanthi tenang kanggo Fornite, Blizzard, Battlefield 5 utawa presisi nirkabel, kabeh iku luwih milih game amarga kita bisa nggunakake gerakan luwih gampang. Acara presentasi Logitech game sing dipilih yaiku Liga Legenda sing hebat, game sing bisa dakkandhakake yen aku pisanan main ing acara iki lan para penggemar ngapura, nanging aku pancen ala banget. Kanthi sisa game sing saiki wis bisa dites kanthi luwih tenang, kita ngerti presisi spektakuler G502 Lightspeed.

Pendapat editor

Kita bisa nyorot akeh aspek saka mouse anyar iki, nanging kita bakal tetep tetep fokus karo sing paling penting. Otonomi mouse mouse Logitech sing gedhe, ditambah karo desain ekonomi lan teknologi nirkabel sing apik nggawe kita mikir yen lagi muter karo mouse sing nganggo kabel Dadi, pancen paling apik babagan Logitech G502 anyar iki.

Kita bisa mikir manawa tuku salah sawijining tikus nirkabel kasebut bisa uga tegese ngilangi AIM utawa malah kudu ngisi daya biaya sing luwih terus-terusan, kelangan jam main lan ora bener. Teknologi sing diterapake ing mouse iki nggawe kita lali kabeh lan mung ayo nikmati fleksibilitas sing ditawakake lan spesifikasi sing luar biasa ana apa. Yen sampeyan arep tuku mouse nirkabel saiki kanggo nggunakake jam lan main game favorit, elinga model Logitech anyar iki amarga kita yakin ora bakal preduli.

Pros

  • Desain lan fungsionalitas
  • Nirkabel nanging sampeyan ora ilang target ing game
  • Rasio kinerja rega

Contra

  • Kompatibilitas daya tikar
Logitech G502 Lightspeed Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
155
  • 100%

  • Logitech G502 Lightspeed Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.