Manolo Lama lolos langsung, kita bakal duwe Piala Dunia FIFA 2018

FIFA, senadyan bisa dipercaya para pemain sekolah anyar, yaiku game sing duwe alesan nyata ing Piala Dunia. Nanging, kabutuhan kanggo nganyari template uga katresnan para pangguna ing klub wis nggawe edhisi taunan uga Tim Ultimate FIFA.

Kasunyatane yaiku ora ana siji-sijine sing ragu-ragu ngluncurake edisi FIFA Piala Dunia FIFA 2018 dening Electronic Arts, nanging, Sing durung dingerteni yaiku Manolo Lama, presenter lan komentator edhisi populer suwene meh rong puluh taun, bakal uwal dadi awal.

Ing wawancara kasebut, kita bisa ndeleng kepiye Manu Carreño wiwit mecat perwakilan Seni Elektronik ing Spanyol sawise rampung wawancara umum babagan warta kasebut, yaiku wayahe Manu uwal pitakon babagan apa bakal ana FIFA World Edition, lan nalika Manolo Lama ora butuh komentar maneh yen ing wulan Desember dheweke bakal miwiti ngrekam komentar kanggo dibebasake sabanjure ing wulan Februari, perwakilan EA secara harfiah nyelehake tangane (lali yen dheweke pancen ana ing radio nanging ana kamera) lan nyoba kanggo ngrampungake masalah kasebut kanthi paling bisa.

Pancen ora dramatis, kita kabeh ngerti kanthi bener manawa EA mesthi bakal ngluncurake edisi FIFA Piala Dunia FIFA 2018, nanging kita mbayangake yen perkara pungkasan sing dikarepake EA yaiku miwiti ngomong babagan game kasebut lan mengaruhi penjualan FIFA. 18, sing tenan kita sangsi. Mesthi, warta kasebut wis dikonfirmasi, matur nuwun kanthi sanget marang Manolo Lama kanggo informasiYa, disaranake sampeyan ngganti katalog komentar FIFA 18.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.