Space Marshals 2 didol kanthi winates kanggo pangguna iOS

Wis dadi normal yen nalika nganyari aplikasi ditindakake ing App Store, rega kasebut mudhun nganti winates lan ing kasus iki minangka game lan ora mung game apa wae, kita ngomong babagan Space Marshals 2, manawa kita bisa tuku saiki lan kanggo wektu winates kurang saka siji euro kanggo piranti iOS, khusus kanggo 0,99 euro, yen aplikasi kanggo piranti Android ora didiskon ...

Kaya biasane kedadeyan karo jinis tawaran iki, kita ora duwe tanggal tertutup nalika diskon bakal awet, nanging sampeyan kudu mikir manawa wiwit September pungkasan, game iki ora mudhun ing ngisor 5,99 euro lan disaranake tenan kanggo sing seneng fiksi ilmiah kanthi sentuhan Wild West, mula iki bisa dadi kesempatan kanggo tuku kanthi rega sing murah.

Iki minangka penembake sing spesial amarga kita ora bakal maju ing 20 misi sing kasedhiya yen kita ngaturake kabeh gambar sing obah lan katon ing ngarep, kita kudu ngrancang serangan lan mungsuh ing sawetara wektu supaya bisa dudu kita nonton lan terus ngliwati level. Cekakipun, kita ngadhepi game sing nyenengake banget sing ora nambah kakehan fitur anyar kanggo versi Space Marshals pertama, nanging kita uga ora ngira butuhake, amarga pancen nyenengake lan nyenengake.

Ing kesempatan iki versi game sing dianyari yaiku 1.2.0 ing iOS lan nambah koreksi menyang macem-macem kewan omo lan kompatibilitas karo versi anyar sistem operasi iPhone lan iPad. Ing kasus apa wae, sing paling apik babagan nganyari iki yaiku nyuda rega, rega sing ing sisih liyane ngidini kita main ing kabeh level sing kasedhiya lan nikmati kabeh opsi sing ana. Sayang banget yen pangguna Android iki diskon ora ana.

Space Marshals 2 (Link AppStore)
Angkatan Laut 2€ 4,99
Angkatan Laut 2
Angkatan Laut 2
Pangembang: Piksel
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.