Joan Monrabá (Colt) ngomong babagan konektivitas bisnis mbesuk ing Connecting Media

Tanggal 6 Juni, Torre Espacio, pusat bisnis istimewa ing Madrid, nganakake Media sing Nyambung, salah sawijining acara sing paling relevan ing saindenging jagad babagan media digital ing endi Colt bakal melu bareng karo Google, Interxion lan EpicLabs kanggo promosi lan nyebarake tantangan telekomunikasi ing lapangan media massa.

Kita duwe kesempatan kanggo ngobrol Joan Monrrabá, Direktur Utama Colt ing Spanyol, perusahaan terkemuka ing solusi jaringan bisnis, khusus ing serat optik lan layanan khusus. Liwat wawancara iki, kita bisa nemokake babagan roadmap sing wis direncanakake kanggo konektivitas bisnis mbesuk.

Kepiye cara liya, saiki kita nemtokake masalah sing paling relevan, Intelijen Ponggawa, konektivitas 5G lan masa depan umume ora ana ... Nalika ngobrol babagan 5G bola-bali, kita fokus karo panggunaan IoT lan omah, Nanging, apa implementasi jaringan 5G ing level bisnis lan kepiye pengaruh positif marang pangguna?

Produk lan layanan sing ditawakake Colt minangka langkah sadurunge kompetisi, kapabilitas serat sing diinstal lan sing ditindakake ing perusahaan ngidini kita posisi ing papan sing cocog kanggo ngeterake sinyal 5G piranti nirkabel perusahaan kita. kayata ponsel, lan mesthine hardware otomatisasi omah (IoT). Tes pertama Colt adhedhasar nggunakake antena 5G ing fasilitas kita lan informasi navigasi liwat jaringan serat sing gegandhengan, mula prioritas kontene, ngasilake luwih efisien, luwih cepet lan tanpa jenuh.

Nilai tambah apa jaringan kayata Jaringan IQ saka Colt kanggo pangguna bisnis?

Jaringan kasebut minangka aktor sing relevan, utamane ing jaman transformasi digital, kita ora mung duwe jaringan sing gegandhengan nanging uga pusat data dhewe, iki ngidini akses gedhe menyang data sing disimpen, nggawe lapisan keamanan sing luwih efisien ... Contone, iki ngidini kita nawakake pelanggan layanan IT miturut panjaluk, supaya kita bisa kanthi otomatis ngowahi bandwidth miturut kabutuhan pelanggan kanthi cepet, saengga bisa ngadhepi kabeh perkara sing bisa kedadeyan lan ngidini mili bisa kerja.

Kayane teknologi 5G lan Intelijen Ponggawa gegandhengan banget, apa rencana mbesuk Colt ngadhepi teknologi kasebut?

5G bakal dileksanakake kanthi cara kasebut, liwat jaringan serat kita dhewe, amarga beda banget karo sing ditawakake operator umum. Nanging, Intelijen Ponggawa bakal njupuk peran utama ing taun-taun mbesuk, ing Colt kita wis makarya kanthi internal kanthi solusi Intelijen Ponggawa sing ngidini kita nganalisis lan prédhiksi tumindak jaringan lan konsumsi data. Siji conto yaiku kita ing Colt nggunakake internal kanggo konsultasi hukum lan nggawe efektif banget.

Ing jaman transformasi digital iki ing endi para pelanggan bisnis ora duwe prioritas tinimbang jaringan komersial kaya sing kedadeyan karo operator gedhe, penting kanggo njamin operasi perusahaan sing bener liwat internet, mulane Colt nyedhiyakake awake dhewe minangka perusahaan tolok ukur ing sektor


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)