Ana masalah karo layar tutul iPad mini? Kita menehi solusi

masalah layar mini ipad

Nganyari piranti lunak Apple paling anyar nyebabake masalah karo sawetara piranti perusahaan lan salah sawijining sing paling pentings sing kena pengaruh yaiku mini iPad (utamane model generasi pertama). Ora mung nemokake gangguan konektivitas ing versi tablet Apple iki, nanging uga ana masalah gedhe ing layar tutul piranti. Iki bisa uga disebabake masalah hardware, nanging uga ana bug piranti lunak sing ana gandhengane karo sensitivitas layar demek.

Kadhangkala kedadeyan sampeyan nyoba navigasi iPad lan layar ora bisa digunakake kanthi bener. Iki minangka bug sing gampang ditemokake karo FaceTime, kayata. Kanggo nindakake iki, wiwiti panggilan video anyar lan priksa manawa tombol kanggo ngalih menyang kamera mburi utawa kanggo mungkasi telpon telp. Yen ora nanggepi tutul driji, tegese layar iPad sampeyan ngalami masalah. Coba solusi ing ngisor iki:

1. Ngresiki Layar

Layar sampeyan bisa uga reged lan mula angel kanggo dheweke nanggapi tumindak sampeyan utawa dheweke ora langsung ngakoni. Iki minangka masalah sing padha karo sing dikoleksi karo layar Motorola Moto X generasi kapisan. Kanggo layar iPad resik Disaranake sampeyan nggunakake produk khusus sing apik kanggo ngresiki layar tutul utawa nggunakake kain sing kudu ngresiki kacamata. Yen sampeyan wis nyelehake sheet protèktif ing layar, copot amarga iki bisa dadi sebab masalah.

ipad layar mini

2. Nganyari Piranti Lunak

Priksa manawa sampeyan sistem operasi dianyari menyang versi paling anyar sing dirilis Apple. Bukak Setelan- Umum- Nganyari Piranti Lunak. Download versi paling anyar. Yen sampeyan wis nganyari kanggo versi paling anyar, terusake langkah sabanjure.

3. Force Reset iPad

Yen masalah yaiku piranti lunak, kemungkinan besar bisa ditanggulangi a dipeksa miwiti maneh. Kita bisa ngatasi masalah layar mini iPad generasi kaping pisanan kanthi langkah iki. Disaranake luwih dhisik nutup kabeh aplikasi sing wis dibukak banjur pencet tombol off lan tombol ngarep sekaligus sajrone sepuluh detik. Nalika logo apel katon sampeyan bisa ngeculake tombol. Priksa manawa kabeh bisa digunakake kanthi bener saiki.

4. Setel Reset

Yen ora ana langkah-langkah sing bisa digunakake kanggo sampeyan, mula luwih becik ngreset kabeh setelan iPad. Bukak Setelan- Umum- Reset banjur klik pilihan pisanan: «Reset Setelan». Data lan konten iPad sampeyan ora bakal dibusak.

Isih ora nggarap layar tutul mini iPad?

Banjur kemungkinan besar masalah yaiku hardware. Siji-sijine solusi mung yaiku nggawa menyang toko Apple sing paling cedhak utawa hubungi dhukungan teknis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

15 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pablo Rangel ngandika

    tutul iPadku ora bisa digunakake, yen aku bisa nguripake nanging nalika ngusapake mbukak, piranti ora ngidini, aku wis nindakake kabeh langkah sing disaranake nanging ora bisa…. Aku opo ?? salam

    1.    Juane9 ngandika

      Babagan sing padha karo aku, aku bisa ngobrol karo Siri lan terus ngobrol, nanging nalika geser kanggo mbukak kunci ing kana aku tetep. Kajaba iku, aku duwe Smart Case yen nalika dakbukak, mesthine bakal ngirim aku masang pin kanthi langsung, nanging saiki yen dakbukak, aku bakal geser. Aku yakin iki bug perangkat lunak sing ana gandhengane karo layar kunci.

  2.   Juane9 ngandika

    Kanthi solusi 3 dipulihake (diwiwiti saka nol)?

  3.   Marko ngandika

    Aku ngowahi layar amarga, wis pecah lan saiki ora geser, dadi mung diuripake

    1.    daniel ngandika

      Perkara sing padha karo aku, aku ganti lan ora bisa ...

      1.    danielihn ngandika

        Halo .. apa sing wis rampung karo tutul? Aku uga ngganti amarga sing liyane rusak nanging sing iki ora bisa digunakake.

  4.   Pepe ngandika

    Kanthi solusi, telu bisa ngatasi masalah tablet, kanthi layar edan

  5.   Pepe ngandika

    Dheweke wis nulis dhewe, dheweke dadi edan maneh

  6.   Edith galvan ngandika

    Nalika aku nguripake iPad, lan miwiti kaca apa wae, sawise udakara 5 menit wiwit terus nyedhiyakake layar, kaca sing ora dakkarepake dibukak, kaca dilebokake ing Google, game dibukak, lan ora ngidini sampeyan miwiti maneh iku

  7.   Carlos ngandika

    Perkara sing padha karo aku lan sawise nindakake akeh opsi sing diusulake, terus kaya ngono! Solusi menyang Apple lan checkout lan cara ngganti. Ora adil yen ana kedadeyan sing ala ing wektu sing cendhak!

  8.   Pablo ngandika

    Nalika aku nguripake iPad, lan miwiti kaca apa wae, sawise udakara 5 menit wiwit terus nyedhiyakake layar, kaca sing ora dakkarepake dibukak, kaca dilebokake ing Google, game dibukak, lan ora ngidini sampeyan miwiti maneh iku Kepiye cara ngrampungake ?? Apa bisa dadi penyebabe kanthi ora sengaja ditinggalake srengenge ??? Matur nuwun

  9.   OLG GUTIERREZ ngandika

    IPadku mini 4 lan layar dadi edan yen aku kudu ngganti kabeh digitizer utawa mung ndhuwur.

  10.   Yenz lopez ngandika

    Salam, iPadku Ora bubar, sampeyan bisa nggunakake keyboard, kayane bagean ngisor ora nanggapi (spasi, nomer, lsp) supaya bisa digunakake, sampeyan kudu muter. Dadi, bisa digunakake nanging kanggo sawetara wektu lan tetep padha. Coba saranake manawa aku ngrampungake, matur nuwun mail dopyen@hotmail.com

  11.   Yenz lopez ngandika

    Ahhh aku lali. Sampeyan uga butuh wektu suwe kanggo ngisi daya batere lan nyandhang cepet banget, matur nuwun

  12.   REKODE FRANCISCO ngandika

    Rong dina kepungkur aku nganyari ipad mini lan wiwit wingi wes apik banjur layar surup, kepiye ???