Grand Theft Auto V: mbandhingake PS4 lan PS3

Tekane Grand Theft Auto V ing PlayStation 4, Xbox One lan PC ora bakal dirilis maneh kanthi gampang wiwit taun kepungkur: Rockstar wis entuk kesempatan lan kekuwatan platform kasebut kanggo nambah saben aspek game . Saliyane mode wong pisanan sing wis dicethakake, kita bakal duwe pangowahan teknis utama, kayata paningkatan resolusi global - saben tekstur wis dicet maneh - lan luwih saka tikel jarak gambar.

Kanggo menehi hadiah kanggo para penggemar sing setya nalika pindhah menyang versi Los Santos lan Blaine County sing anyar lan luwih rinci, macem-macem barang eksklusif digawe kanggo para pemain kasebut, sing gegandhengan karo kegiyatan sing dirancang kanggo mbantu dheweke nemu game main ing anyar lan nyenengake cara. Sawise mlumpat, sampeyan duwe sawetara obyek lan kegiatan anyar sing bakal kasedhiya kanggo para pemain kasebut.

GTA V


Kita menehi sampeyan informasi lengkap lan rinci Rockstar wis kasedhiya liwat pratelan babagan konten eksklusif:

El dodo seaplane- Perlu sawetara tenaga kanggo narik klasik GTA serbaguna iki.

Acara lan hadiah anyar
Temokake kedadeyan anyar ing saindenging jagad lan ngrampungake tantangan sing diwenehake kanggo mbukak kunci kendaraan anyar sing eksklusif kaya Imponte Duke O'Death lan manuk klasik ing udara ing GTA, pesawat laut Dodo.

Adipati Imponte O'Death- Kaya sing diarepake, kaping pisanan sampeyan kesandhung karo mesin nyebar semrawut sing meh ora bisa rusak, bakal ana masalah gedhe. Ngatasi kanthi sirah lan kaendahan iki bakal dadi milik sampeyan.

Rajapati misterius
Minangka Michael, tututi jejak pitunjuk cryptic kanggo ngrampungake pembunuhan sing nggegirisi. Setel kabeh lan sampeyan bakal mbukak kunci loro filter gaya Movie Noir, menehi game Mode Story lan foto Snapmatic sing katon klasik saka kriminal sekolah lawas.

Senjata: bedhil elektromagnetik lan kapak
Gebuki mungsuh nganggo senapan elektromagnetik kanthi kekuatan lan kecepatan gedhe. Senjata militer teknologi eksperimen iki duwe tantangan njupuk ing galeri toko Ammu-Nation lokal. Utawa chop mungsuh saka cedhak lan pribadi karo kapak.

Tantangan Photography Margasatwa
Ana spesies kéwan anyar ing Los Santos lan Blaine County, lan Kantor Pariwisata LS butuh wong sing nyathet. Minangka Franklin, katalog spesies unik sing sumebar ing peta kanggo mbukak kunci minisub Kraken khusus.

Balap mobil serial
Menangkan balapan mobil stok anyar kanggo entuk mobil balap unik sing dihiasi karo logo sawetara perusahaan sing nggawe negara iki apik.

Monyet Kethek
Artis dalan sing misterius nggambar tembok ing saindenging kutha kanthi siluet sing diilhami dening simian. Goleki kabeh kanggo menang Pakaian Monkey anyar (kasedhiya kanggo kabeh pemain) lan Go Go Space Monkey Blista eksklusif kanggo pemain biasa.

Kendaraan anyar lan liya-liyane
Smash dalan gedhe Los Santos (lan wong liya sing ana ing dalan sampeyan) nganggo truk monster Cheval Marshall lan jupuk menyang langit kanthi blas sing luwih cepet lan bisa dimanipulasi, kanthi idin saka Xero Gas.

Uga bakal ana ton konten anyar sing bisa ditemokake kanggo kabeh pemain, anyar lan biasa, kalebu a armada kendaraan GTA klasik lan sawetara kejutan maneh sing wis direncanakake sampeyan bisa nemokake nalika game kasebut metu. Lan, kaya sing wis diumumake sadurunge, Pemain GTA Online saiki ing PS3 lan Xbox 360 bakal bisa nerusake game kanthi mindhah karakter lan kemajuane tanpa ana masalah ing platform sing dipilih, yaiku PlayStation 4, Xbox One utawa PC (Sampeyan kudu dadi anggota Klub Sosial) Kajaba iku, kabeh wong sing duwe dilindhungi undhang-undhang game sampeyan bakal nampa a GTA $ 1 yuta bonus ($ 500 kanggo Pemain Tunggal lan $ 000 kanggo Grand Theft Auto Online)

Eling ngono Grand Theft Auto V sabanjure bakal teka 18 de noviembre a PlayStation 4 y Xbox One, nalika versi PC samesthine ing pungkasan Januari sabanjure 2015.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)