Apple Pay terus diluncurake ing Amerika Serikat

Apple

Kasunyatane yaiku wiwit diluncurake sistem pembayaran liwat Apple Pay terus berkembang lan tuwuh ing entitas lan bisnis ing Amerika Serikat. Kita ora bisa ngomong padha ing negara-negara kasebut layanan pembayaran liwat iPhone, Apple Watch lan uga Mac ing versi sabanjure sistem operasi macOS Sierra. Sauntara liyane ngumumake peluncuran pembayaran seluler kaya Xiaomi sing saiki wis ndeleng tekane ing China.

Apple nambah dhaptar 37 entitas finansial anyar sing wis gabung karo pembayaran liwat Apple Pay Ing A.S. Muga-muga manawa ing intine utama ing wulan September pungkasane, kita bakal duwe warta ing Spanyol lan negara liya sing isih durung kasedhiya cara pambayaran iki.

Dhaptar karo 37 entitas finansial anyar sing wis ditambahake Dhaptar dawa sing wis kasedhiya layanan pembayaran liwat Apple Pay yaiku:

  • Bank St Francisville
  • Bank Winnfield & Perusahaan Trust
  • Union Credit Credit Federal
  • Bank Sentral, Oklahoma
  • Bank Bisnis Warga
  • Serikat Kredit Karyawan Kutha Kota
  • First Community Bank
  • Bank Federal Florida Pertama
  • Bank & Trust Internasional Pertama
  • Bank Internet Pertama Indiana
  • Bank Relawan Pertama
  • Bank ngarep
  • Bank Negara Industri
  • Serikat Kredit Kitsap
  • Kleinbank
  • Uni Kredit Federal LA Capitol
  • Anggota Kredit Federal
  • Bankcentre Midwest
  • Bank Niaga Nasional
  • Bank Needham
  • Bank Lor Kulon
  • Serikat Kredit Park Side
  • Bank State Bank & Trust
  • Uni Kredit Federal Redstone
  • Serikat Kredit Komunitas Scenic
  • Union Credit Services
  • Springs Valley Bank lan Trust
  • Bank Negara Bagian Chilton
  • Bank Negara Summit
  • Serikat Kredit Federal Sun
  • Bank Arlington
  • Bank Hemet
  • US Credit Service Federal Credit Union
  • Bank Bank
  • United Union of Union
  • Bank Tampilan Lembah
  • Serikat Kredit Keuangan Kulon

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)