Cara mbukak file CBR

Bukak file CBR ing Windows

Kanggo saben kabutuhan, ana solusine. Wis umume seneng konten favorit liwat piranti seluler, kanthi format PDF, gambar utawa file kanthi ekstensi khusus kita mung bisa mbukak nganggo aplikasi tartamtu, amarga mupangat sing ditawakake.

Dina iki kita ngomong babagan file ing format CBR. Jeneng iki, kaya sing sampeyan ngerti, yen sampeyan wis tekan artikel iki, yaiku babagan file sing ngemot macem-macem gambar sing bisa ditampilake kanthi tertib kanthi aplikasi tartamtu. Ing kene kita nuduhake sampeyan cara mbukak file CBR ing piranti apa wae.

File ing format CBR digandhengake karo komik, sanajan ora istimewa. Penyayang buku komik ora mesthi bisa nggunakake kabeh koleksi sing diluncurake ing Amerika Serikat, pasar paling gedhe ing donya ing sektor iki, lan dheweke kepeksa mbukak internet kanggo ngrasakake.

Apa file CBR kasebut?

Komik, umume, bisa ditemokake ing format CBR, format sing bisa kita lakoni unzip tanpa masalah karo aplikasi kaya WinZip utawa WinRar, amarga iku wadhah file tanpa luwih. Nanging, yen kita pengin nggunakake kaluwihan sing ditawakake format iki, sing paling apik yaiku nggunakake aplikasi tartamtu kanggo nikmati.

Iki dudu kekarepan sing malah komik duwe ekstensi dhewe. Nyatane CB, asale saka Comic Book, sawijining format sing digawe khusus kanggo bisa dibukak nganggo aplikasi CDisplay, sawijining aplikasi sing fokus nampilake konten kanthi mripat kanthi teratur lan gampang.

Nyatane, kita ora mung bakal nemokake file ing format CBR nanging uga bisa nemokake file, kanthi konten sing padha ing format CBZ. Bedane ditemokake ing cara sing digunakake kanggo ngompres: R kanggo RAR lan Z kanggo ZIP.

Bukak file CBR ing Windows

ComicRack

ComicRack - Mbukak file CBR ing Windows

ComicRack nawakake macem-macem opsi tampilan, yaiku kompatibel karo trabasan keyboard, nuduhake gambar cilik kaca sabanjure, kompatibel karo file .zip, .rar lan .7z uga .CBR lan .CBZ. Aplikasi kasebut nduweni antarmuka 3 panel, panel sing bisa disesuaikan kanggo navigasi ing antarane direktori sing disimpen, komik sing kasedhiya nalika liyane maca komik sing paling disenengi nalika semana.

Download ComicRack

Pamaca Ececream Ebook

Icecream minangka pamaca buku komik sing apik banget ora kompatibel karo format .rar lan .zip, Nanging, cocog banget karo format CBR lan CBZ sing bisa kita lakoni kanthi praktis apa wae sing dipikirake. Saliyane mbukak file ing format CBR lan CBZ, aplikasi kasebut uga nambah komik menyang perpustakaan kanggo mbantu kita nggawe kabeh komik ing sak papan.

Download Icecream Ebook Reader

Bukak file CBR ing Mac

Pamirsa Komik

Reader Komik - Bukak file CBR ing Mac

Comic Viewer ora mung ngidini kita file ing format CBZ lan CBR nanging uga, uga ngidini kita mbukak file ing format PDF. Aplikasi iki nawakake antarmuka sing gampang banget supaya bisa cepet nglacak kabeh konten sing kasedhiya ing jinis file iki, liwat gambar cilik sing dituduhake.

Uga ndhukung tampilan kaca kaping pindho kanggo niru mode maca komik lan mode nengen-kiwa. Comic Viewer duwe rega ing Mac App Store kanthi rega 5,49 euro lan kasedhiya langsung saka Mac App Store.

Pamirsa Buku Komik (Tautan AppStore)
Pamirsa Buku Komik€ 4,99

Nanging Pamaca Komik

Nanging Pamaca Komik - Bukak File CBR ing Mac

Aplikasi liyane sing kasedhiya ing Mac App Store kanggo seneng file ing format CBR yaiku Comic Reader, aplikasi ora mung ngidini kita nikmati komik favorit, nanging uga ngidini ngidini sampeyan nggawe saka file PDF, gambar mandiri utawa saka e-book.

Uga ngidini kita ngowahi file ing format CBR lan CBZ dadi PDF, format buku elektronik utawa ekstrak gambar sing kalebu bagean kasebut. Nanging Comic Reader duwe rega ing Mac App Store 3,49 euro.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Bukak file CBR ing Android

Layar Comic

ComicScreen minangka salah sawijining aplikasi paling apik sing bisa ditemokake ing Android kanggo ngrasakake file CBR lan CBZ. Ora mung ndhukung kaloro format, nanging uga ndhukung format JPG, GIF, PNG lan BMP saliyane ngidini kita langsung dekompres file ing format CBR lan CBZ yen pengin ngakses gambar kanthi bebas.

ComicScreen kasedhiya gratis nanging nuduhake iklan, iklan sing bisa mbusak yen nggunakake tuku ing aplikasi sing terintegrasi.

ComicScreen - PDF, ComicReader
ComicScreen - PDF, ComicReader
Pangembang: InstSoft
Price: free

Penampil Komik Tantangan

Pemirsa Komisaris - Mbukak file CBR ing Android

Aplikasi iki pancen gratis lan ora kalebu jinis publisitas, sing kudu dihargai. Kompatibel karo kabeh format buku elektronik, saliyane CBR lan CBZ, dadi kita uga bisa nggunakake aplikasi iki kanggo mbukak file ing PDF, ePUB ... Salah sawijining fungsi sing paling apik yaiku kemungkinan mbukak file sing wis disimpen ing Google. Drive, OneDrive, Mega, Dropbox, FTP, Webdav ...

Penampil Komik Tantangan
Penampil Komik Tantangan
Pangembang: Sing Nantang
Price: free

Bukak file CBR ing iOS

iComix

iComix minangka aplikasi sederhana lan sederhana sing ngidini kita maca file kanthi format CBR lan CBZ mung. Iki ngidini kita ngakses file ing format iki sing disimpen ing Dropbox, Google Drive, OneDrive lan Box, supaya bisa langsung didownload menyang piranti. Aplikasi iki kasedhiya kanggo sampeyan download gratis

iComix (Link AppStore)
iComixfree

Pamaca Buku Komik

Reader Buku Komik - Bukak File CBR ing iPhone

Nanging yen sampeyan nggoleki aplikasi sing menehi luwih fleksibel nalika nggarap jinis-jinis file kasebut, sampeyan bisa nggunakake Comics Book Reader, sawijining aplikasi sing kompatibel karo kabeh format, kalebu file ing format .rar lan .zip. Ngidini kita ngakses awan panyimpenan Dropbox, Google Drive, Box ... supaya bisa download file ing piranti kita.

Ngidini kita ngurutake komik sing disimpen miturut tanggal utawa jeneng, kita bisa mindhah utawa nyalin file menyang aplikasi liyane, integral karo iTunes kanthi gampang kanggo nyalin utawa mbusak file, ndeleng cepet, nambah skala kaca kanggo layar sing luwih gedhe ...

Comics Book Reader kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis. Yen pengin ngoptimalake aplikasi kasebut, kita bisa nggunakake macem-macem tuku ing aplikasi sing ditawakake, sing paling larang yaiku versi Pro sing regane 6,99 euro.

Pamaca Buku Komik (Link AppStore)
Pamaca Buku Komikfree

Cara nggawe file CBR

Gawe file ing format CBR, kanggo nuduhake gambar favorit kaya komik, ing urutan tartamtu Iki minangka proses sing gampang banget, amarga sampeyan mung butuh aplikasi kanggo ngompres file, yaiku WinZip utawa WinRar, kanggo nyebutake sawetara aplikasi sing paling umum kanggo jinis karya iki.

Siji-sijine sing kudu dipikirake sadurunge ngompres gambar menyang file yaiku menehi nomer kanthi urutan, supaya aplikasi sing kompatibel karo format iki ngerti urutan sing kudu ditampilake. Sawise nggawe file, kita kudu ganti jeneng file .zip dadi CBZ utawa file .rar dadi CBR.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->