Cara mbusak surat swara ing ponsel sampeyan

Pesen Swara

Voicemail minangka alat sing digunakake kabeh operator, sing wis ditemtokake minangka standar, lan ing sawetara kasus bisa migunani banget lan ing kasus biasane nyeri sirah sing aneh. Lan bisa migunani banget kanggo kabeh wong sing asring ora bisa nampa telpon, nanging ora bisa kliwat apa sing bakal dikandhani kanca, kulawarga utawa klien.

Yen sampeyan ana ing klompok pangguna sing dianggep kaya surat swara, kita meh bisa ujar manawa gangguan, dina iki kita bakal nerangake sampeyan ing artikel iki cara mateni voicemail karo papat operator ponsel utama kayata Orange, Vodafone, Movistar lan Yoigo.

Yen sampeyan pengin sinau cara mateni voicemail piranti seluler, lan uga sinau kanggo nangani opsi sing ditawakake operator babagan layanan iki, njupuk kertas lan pena kanggo nulis lan maca kanthi tliti.

Cara mbusak surat swara ing Oranye

Orange

OrangeKaya operator liyane, ngaktifake pesen swara kanthi standar lan kepiye cara liyane, nawakake rong cara kanggo mateni. Sing pertama yaiku nelpon nomer layanan pelanggan operator (1470) utawa nindakake kanthi cara sing bisa ditemokake ing situs web lan bakal nuduhake ing ngisor iki;

  • Mateni surat swara kanthi nutul ## 002 # lan tombol telpon

Saiki kita nuduhake sawetara opsi, ing sawetara kasus sing menarik, babagan surat swara;

  • Mateni kothak layang nalika sampeyan lagi nelpon wong: pencet # 67 # lan tombol telpon
  • Pateni kothak layang nalika telpon mati utawa ora ana ing jangkoan: ## 62 # lan tombol telpon
  • Pateni surat swara nalika sampeyan ora mangsuli telpon: ## 61 # lan tombol telpon

Cara mbusak surat swara ing Movistar

Movistar

Movistar Bisa uga operator ponsel sampeyan nawakake opsi paling akeh sing ana gandhengane karo surat swara. Lan bakal ngidini kita ngaktifake mung ing sawetara kahanan lan supaya ora aktif ing wong liya, supaya bisa njupuk kauntungan saka alat iki.

Supaya bisa nggawe personalisasi voicemail sampeyan bisa nindakake liwat area pelanggan Movistar lan tanpa ragu saranake kita amarga sampeyan bisa nindakake kanthi tenang lan tliti maca kabeh opsi sing diwenehake operator asal Spanyol kanggo kita.

Pilihan kapindho liwat nelpon 22537 banjur pilih salah sawijining pilihan sing ditawakake lan katrangan ing ngisor iki;

  • Pencet 1 lan kothak layang bakal dipateni nalika sampeyan nolak telpon
  • Pencet 2 banjur kothak layang bakal dipateni nalika telpon komunikasi utawa nolak telpon
  • Pencet 3 lan kothak layang bakal dipateni nalika sampeyan ora bisa njawab telpon
  • Pencet 4 banjur kothak layang bakal dipateni nalika telpon mati utawa sithik
  • Pencet 5 lan voicemail bakal dipateni kabeh

Cara mbusak surat swara ing Vodafone

Vodafone

Pesen swara sing Vodafone Ora ana bedane banget karo operator seluler liyane lan uga menehi rong cara kanggo mateni, yen kita ora pengin ngaktifake.

Kaping pisanan, sampeyan bisa ngakses Vodafone Kula supaya bisa ngatur kabeh sing ana gandhengane karo garis seluler, kalebu surat swara. Elinga yen kanggo nindakake prosedur sampeyan kudu ndhaptar sadurunge.

Pilihan kapindho, lan sing paling apik yaiku ngatur opsi surat swara kanthi nelpon # 147 # banjur tombol telpon ing telpon sampeyan. Sampeyan uga duwe pilihan ing ngisor iki;

  • Kanggo ngaktifake kothak layang 30 detik sawise telpon, sampeyan kudu pencet * 147 * 30 # lan tombol telpon
  • Kanggo ngaktifake kothak layang 15 detik sawise telpon, yen telpon dipateni utawa ora ana ing jangkoan, sampeyan kudu nelpon * 147 * 1 # lan tombol telpon

Cara mbusak surat swara ing Yoigo

Yoigo Pungkasane, kita bakal maneh mriksa cara mbusak utawa mateni mesin panjawab ing baris seluler sing diduweni Yoigo. Kanggo iki, kita bisa nindakake saka My Yoigo utawa kanthi menehi tandha pesen ing ngisor iki ing piranti seluler sampeyan.

  • * 67 * 556 # lan tombol telpon, banjur * 62 * 556 # lan tombol telpon, banjur * 61 * 556 # banjur tombol telpon.

Yoigo bisa uga operator telephony sing paling ora menehi pilihan babagan voicemail, nanging sejatine, mayoritas pangguna ora butuh luwih akeh tinimbang bisa ngaktifake lan mateni voicemail nalika kita butuh utawa ora. .

Mesthine, ing kabeh operator, kita bisa mateni voicemail saka garis seluler kapan wae lan ngaktifake maneh yen perlu.

Apa sampeyan wis sukses mateni voicemail ing ponsel sampeyan?. Ngandhani babagan carane sampeyan ngrampungake ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Beatriz ngandika

    Pancen ora dadi masalah perusahaan sampeyan, kabeh padha nyimpang nganggo kode ## 002 # 😉

  2.   Copot mesin panjawab Vodafone ngandika

    Matur nuwun wis menehi kode kanggo mbusak surat swara vodafone.