Perang 1 digawe kanthi trailer anyar lan data liyane

Ora kabeh bakal dadi multiplayer, sanajan sajujure, iku kabeh sing dienteni. Sasi sawise nyoba Tesfield 1 beta kanthi lengkap, saiki wayahe mriksa trailer babagan mode pamuter siji. Mode crita Battlefield mesthi apik banget, mula tim EA - DICE pengin nampilake kabeh penggemar liwat trailer fantastis iki supaya sampeyan dadi ndhuwur. Game kasebut bakal dirilis tanggal 21 Oktober kanggo Xbox One, PC, lan mesthi PlayStation 4. Kita isih ngenteni kabeh warta babagan target game perang lan FPS sing paling populer ing taun iki.

Kepiye cara liya, trailer nuduhake kinerja grafis sing luar biasa. Nanging, kayane ora jelas yen bakal fokus karo siji karakter utawa yen bakal nggambarake Perang Dunia saka sawetara sudut pandang, amarga kita bisa ndeleng sawetara ngarep sing beda saka lokasi sing padha. Paraga liyane sing ditampilake yaiku bocah wadon, nanging ana sawetara sing nuduhake manawa kita dudu bisa nyopir. Lokasine apik banget, ara-ara samun, London dhewe, medan perang sing paling getih.

Kita ora yakin Mesin Frostbite EA luar biasa, lan cuplikan kasebut ora nyebarake keraguan, sing pungkasane hebat. Sawetara adegan ditampilake sing bisa ndeleng kinerja nyata game kasebut, sing pungkasane bakal ngrasakake para pemain. Kita eling yen sing duwe Akses EA bakal bisa main wiwit tanggal 13 Oktober, seminggu dadi warga desa, kaya biasane. Diferensiasi sing bakal nggawe pangguna cokotan kuku tanpa pass, nanging iki tren paling anyar kanggo EA kanggo entuk sawetara kamar maneh saka pangguna sing paling setia.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.