Megahonyaku, megaphone sing nerjemahake swara sampeyan kanthi cepet

Megaphone

Jepang minangka negara nomer siji ing industri teknologi, nanging duwe pro lan kontra, ora kabeh sing diluncurake ing pasar bakal migunani banget, ora mungkin, sejujure, kita dikelilingi barang-barang sing ora ana guna teknologi. Nanging, megaphone iki bisa migunani yen sampeyan dadi polisi lan kudu mungkasi demonstrasi ing negara manca. Megaphone sing saiki ditawakake saiki minangka eksentrikitas Panasonic paling anyar, merek Jepang sing wis nyipta cara kanggo nerjemahake swara kita kanthi nyata, lan kenapa ora, kanthi nambah volume wacana.

Megaphone iki langsung nerjemahake konten audio menyang macem-macem basa sekaligus. Gagasan kasebut digawe minangka metode kanggo komunikasi karo turis sing wis pirang-pirang yuta sing teka ing Jepang lan mula bisa langsung nanggapi gerakan sing bisa ditindakake. Mesthi wae, ing bandara umpamane bakal migunani banget, sanajan bisa uga nambah sistem pendidikan minangka solusi sing luwih praktis, Sanajan kita ora precaya, ing Jepang dheweke wis pirang-pirang taun ngalami masalah nganggo basa Inggris, saengga nyebabake ekspansi global para spesialis ing pirang-pirang wilayah amarga ana alangan basa.

Piranti kasebut ora sampurna, sampeyan bisa mbayangake, mung duwe 300 ukara sing disimpen sing bisa kokwaca, sanajan bakal nampa nganyari liwat internet lan katalog tanggapan bakal ditambahi Megaphone bakal didol kanthi langganan saben wulan $ 183 saben wulan, sanajan padha arep ngluncurake model komersial kanggo taun 2018. Cekakipun, produk aneh sing bisa nglegakake para tamu acara utawa petugas keamanan, nanging kayane minangka tambalan alangan basa sing kudu (kita kudu) ngrampungake kanthi XXI lengkap abad


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)