Megaupload bakal aktif maneh ing wulan Januari 2017

Megaupload

Sawetara dina kepungkur duweke Kim Dotcom ngumumake manawa, sawise nglirwaake layanan panyimpenan mega Mega, dheweke wis kerja pirang-pirang wulan lan ngetrapake kabeh pengalaman sing dipikolehi ing taun-taun pungkasan ing layanan anyar, sing dikarepake kabeh penggemar. Pungkasan, kita ora kudu ngenteni suwe banget kanggo ngerti yen Megaupload bakal aktif maneh ing 2017 rampung maneh.

Dina sing dipilih kanggo Megaupload bali, kaya sing dikandhakake Kim Dotcom, sing luwih kuwat tinimbang saiki, bakal dadi dina sabanjure Januari 20 saka 2017, dina sing penasaran minangka ulang taun kaping lima saka penutupan layanan kasebut dening FBI. Minangka rinci, sanajan ora akeh informasi sing wis dingerteni babagan iki, versi Megaupload sing misuwur iki bakal dimuat kanthi warta sawise nganyari utama sing ditindakake sawise limang taun ilang. Antarane ing warta paling penting nyorot 100 GB panyimpenan gratis saben akun, kemungkinan enkripsi file, transfer tanpa wates, sinkronisasi ing antarane piranti lan uga kemungkinan nggawe pembayaran liwat Bitcoin.

Megaupload bakal aktif maneh ing pungkasan Januari 2017

 

Dheweke wis wiwit diwiwiti masrahake kupon supaya pangguna tartamtu bisa nyoba versi beta layanan lan menehi pendapat babagan iki. Yen sampeyan kepengin nyoba nyoba versi beta Megaupload iki sadurunge wong liya, critakake manawa Kim Dotcom wis komentar ing jejaring sosiale, kabeh wong sing ngirim tweet kanthi ukara «#Megaupload mbalek maneh»Sampeyan bakal nampa kupon kanggo ngakses layanan kasebut.

Minangka pangeling pungkasan, critakake manawa nalika panguwasa Amerika Serikat nganggep Megaupload wis entuk bathi udakara $ 175 yuta amarga bahan ilegal kasebut. Nalika semana, kita ngomong babagan 2012, proses registrasi lan ekstradisi kompleks menyang Amerika Serikat diwiwiti karo Kim Dotcom lan kanca-kancane.

Informasi liyane: jagad pc


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)