Meizu MX6 ngilangi Geekbench kanthi perangkat keras sing hebat

meizu-mx6

Meizu MX6 minangka piranti sing wis diumumake tanggal 19 Juli taun iki, yaiku, minggu ngarep sampeyan bisa tuku salah sawijining piranti sing paling kuat lan diproduksi paling apik sing mbukak sistem operasi Android. Yen ana uga ciri khas Meizu, mesthine isi regane. Anyar sadurunge diluncurake yaiku Meizu MX6 wis ngrusak rekroduksi Geekbench kanthi nyata amarga hardware sing apik lan prosesor sepuluh inti sing janji bakal nyedhiyakake salah sawijining pengalaman paling apik ing lingkungan Android.

Prosesor iki ARM MT6796 Helio X20 (Helio X20 terus) mlaku ing 1,39GHz kanthi sepuluh inti, ora liya lan ora kurang. Nanging ora mung iku, prosesor kasebut diiringi RAM 4GB miturut Geekbench. Kebocoran wong lanang AnTuTu sadurunge uga ngidini kita ndeleng spek kasebut ing piranti kasebut. Uga bakal duwe layar Full HD, kayane perusahaan ngerti manawa resolusi luwih gedhe ing piranti seluler ora bisa dingerteni. Minangka kanggo panyimpenan dhasar, bakal duwe 32GB lan kaya biasane sampeyan bisa nggedhekake panyimpenan kanthi memori microSD.

Kajaba iku, kamera ngarep 5 MP lan kamera mburi 12 MP uga wis dicethakaké, sing bakal njanjeni luwih saka foto sing layak, ana sing aneh ing ponsel asale Tiongkok, sing cenderung nggunakake lensa lan kamera sing ora biasa. Batere bakal duwe 4.000 mAh sing bakal seneng karo para otonomi. Prosesor wis entuk ing Geekbench 1822 poin ing monocore lan 5138 poin ing multicore, dadi piranti Meizu pisanan sing dipasang prosesor sepuluh inti. Muga-muga bisa nyoba panganan istimewa Meizu iki wiwit tanggal 19 Juli taun iki, piranti kanthi sasis logam lan desain sing cukup kontinyu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.