Meizu MX6 wis resmi lan siyap ndhukung smartphone apa wae

Meizu MX6

Sawise ngenteni suwe, akeh desas-desus lan sawetara bocor, saiki dina Meizu MX6, piranti seluler anyar saka pabrikan Tiongkok, sing terus nindakake langkah-langkah raksasa ing pasar telephony seluler lan nggawe terminal kanthi tenaga gedhe, desain sing ati-ati lan rega sing luwih apik.

Bebarengan karo Meizu Pro 6, sing wis suwe kasedhiya ing pasar, katalog piranti seluler Meiozu terus ditingkatake kanggo nuduhake dhewe minangka pilihan dibandhingake karo terminal saka pabrikan Tionghoa liyane kayata Xiaomi utawa OnePlus.

Fitur lan Spesifikasi Meizu MX6

  • Ukuran: nglukis 7,25 milimeter
  • Layar 5,5 inci kanthi resolusi Full HD 1.920 x 1.080 piksel
  • Helio X20 (MediaTek MT6797) prosesor sepuluh inti mlaku ing 2.3 / 2 / 1.4 GHz
  • Memori 4 GB RAM
  • Panyimpenan internal 32GB
  • Kamera utama 12 megapiksel
  • Kamera ngarep 8 megapiksel
  • Pamaca sidik jari
  • Batere 3.060 mAh
  • Port USB Type-C
  • Dual-SIM kanthi Cat 4G LTE. 6 (nganti 300 Mbps)
  • Sistem operasi Android 6.0.1 Marshmallow

Kanthi spesifikasi kasebut, sapa wae bisa ngerti manawa kita lagi ngadhepi terminal sing menarik, sing bakal tekan pasar tanggal 30 Juli, sanajan saiki ora global nanging ing China. Regane bakal 270 euro sing nggawe piranti luwih saka menarik.

Apa pendapat sampeyan babagan Meizu MX6 anyar iki sing bakal bisa dideleng kanthi resmi ing Spanyol lan negara-negara Eropa liyane?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Hola ngandika

    Suwene suwene bisa metu ing kothak amarga katon paranoid lan ora bisa dipercaya

bool (bener)