Meizu Pro 7 sing anyar bakal ditampilake tanggal 13 September

Meizu Pro 7

Wis pirang-pirang wulan kita ngomong babagan kedadeyan smartphone anyar kanthi layar sudhut mlengkung kaya Samsung Galaxy S7 Edge, layar sing bakal didol dening LG lan Samsung, nanging bakal ndadekake luwih akeh smartphone nganggo teknologi kasebut.

Piranti pisanan kanggo seluler anyar iki yaiku saka Meizu. Mbesuk Meizu Pro 7 bakal ditampilake tanggal 13 September lan ora mung sampeyan bakal duwe hardware sing kuat nanging bakal duwe layar sudhut mlengkung dobel sing dadi ciri khas ponsel Samsung.

Warta presentasi kasebut ora teka saka desas-desus, nanging Meizu dhewe sing nerbitake teaser kanthi poster acara sing mbahas babagan piranti Pro. Yen kita nambahake kasunyatan iki Meizu wis suwe ngobrol kepungkur ponsel karo teknologi iki lan bakal diluncurake ing taun iki, uga gambar piranti anyar sing nuduhake eksistensine, kayane pungkasane Jam 13 September mbesuk nalika pungkasane bisa ndeleng ponsel iki.

Meizu Pro 7 bakal duwe sawetara komponen saka Samsung, kalebu prosesor

Apike, kita uga duwe nampa gambar tes saka AnTuTu, tes sing nyritakake babagan hardware sing bakal diduweni Meizu Pro 7. Meizu Pro 7 uga bakal duwe prosesor Samsung, Exynos 8890, prosesor oktora saka Samsung, sanajan uga bakal duwe model sing padha saka merek Mediatek. Terminal kasebut bakal duwe memori ram 4 Gb lan panyimpenan internal 32 Gb. Opo maneh layar sudhut mlengkung seluler bakal duwe résolusi 1.440 × 2.560 piksel. Kanggo kamera, terminal kasebut bakal duwe 12 MP ing kamera mburi lan 5 MP ing kamera ngarep, resolusi sing ngetutake garis umum nanging mesthine bakal menehi sing anyar kaya kedadeyan ing terminal Samsung utawa LG.

Meizu Pro 7 kayane terminal sing apik lan bisa uga, nanging kasunyatane kurang saka setengah taun sawise diluncurake Meizu Pro 6, Meizu ngluncurake model sabanjure, sing narik kawigaten Kowe ora mikir? Sanajan mangkono, kita kudu ngenteni tanggal 13 September kanggo ndeleng apa sing ditawakake Meizu Pro 7.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.