Melomania Touch, headphone sing apik banget saka Cambridge Audio

Ing kesempatan liyane, kita wis nganalisa produk saka Cambridge Audio, perusahaan swara sing misuwur sing adhedhasar ing Inggris lan misuwur kanthi kualitas produke. Wektu iki kita bakal mbukak produk sing bubar diluncurake, sing Melomania Tutul.

Headphone True Wireless (TWS) paling anyar saka Cambridge Audio wis misuwur lan kita wis nyoba. Kita ngandhani analisis jero babagan Cambridge Audio Melomania Touch anyar kanthi kabeh fitur rinci. Tanpa mangu-mangu, perusahaan Inggris wis nate nindakake kerja kanthi kualitas apik banget.

Desain: Kandel lan kualitas

Sampeyan bisa uga luwih seneng utawa ora seneng karo dheweke, nanging sampeyan wis ngerti manawa ing analisis, aku pengin memuji merek sing adoh saka bosen utawa standar lan milih desain sing wani utawa beda. Kuwi kaya ngono karo Melomania Touch, headphone audio Cambridge anyar.

  • Apa sampeyan seneng karo dheweke? Sampeyan bisa tuku kanthi rega paling apik ing LINK iki.

Perusahaan Inggris dheweke ngaku wis nganalisis sekitar 3000 kuping sing beda lan sing paling penting yaiku desain aneh lan ora teratur iki. Ing sisih njaba kita nemokake plastik sing wis polesan sing katon apik banget, sawetara tutup karet lan bantalane.

Wong soy sing duwe masalah karo headphone ing-kuping amarga aku nyelehake kabeh model. Iki ora kedadeyan karo Melomania Touch, dheweke duwe "fin" silikon sing nggawe headphone ora obah lan cocog kanggo kabeh jinis kegiatan. Nomer bantalan sing akeh dilebokake karo produk ndadekake meh ora bisa diadaptasi miturut kekarepan sampeyan.

  • Dimensi Kasus pengisian daya: 30 x 72 x 44mm
  • Dimensi Headphone: Kedalaman 23 x Dhuwur (earpiece tanpa kait) 24 mm
  • Bobot Kasus: 55,6 gram
  • Bobot Headphone: Saben 5,9 gram

Tutul kanggo ngomong kanthi jelas babagan sampul kasebut. Kasedhiya kasus pengisian daya premium, digawe saka kulit imitasi ing njaba, duwe limang LED indikator batere lan port USB-C ing sisih mburi. Kothak kasebut duwe bentuk oval lan ukuran kompak lan kepenak diangkut, kayane sukses lan sejatine yaiku ngetokake kualitas.

Pungkasan, cathet manawa kita bisa tuku headphone nganggo warna putih lan ireng, gumantung karo pilihan lan selera.

Fitur teknis: sentris Hi-Fi

Ayo ngobrol nomer lan miwiti karo prosesor dual-core 32-bit lan subsistem audio siji-inti. Qualcomm QCC3020 Kalimba 120MHz DSP, kanthi cara iki lan liwat Bluetooth 5.0 Kelas 2 kita entuk kemampuan transmisi swara berkualitas tinggi, sanajan ana gegayutane karo kabeh codecs: aptX ™, AAC lan SBC kanthi profil A2DP, AVRCP, HSP, HFP.

Saiki kita langsung menyang driver, speaker cilik ing njero headphone sing ngowahi pangolahan dadi swara sing berkualitas. Kita duwe sistem dinamis kanthi diafragma sing diperkuat 7 mm, asile minangka data ing ngisor iki:

  • Frekuensi: 20 Hz - 20 kHz
  • Distorsi Harmonis: <0,04% ing 1 kHz 1 mW

Ing level teknis, kita uga kudu nyebutake mikropon, lan duwe rong piranti MEMS kanthi pembatalan swara cVc (uga saka Qualcomm) lan sensitivitas 100 db SPL ing 1 kHz.

Kasus kasebut mung ana ing batere mung 500 mAh lan bakal ngisi daya ing 5V liwat kabel pangisi daya USB-C sing kalebu, dudu adaptor daya. Iki mbutuhake udakara udakara 120 menit saka 0% nganti 100%.

Kualitas audio: Analisis kita

Sampeyan wis ndeleng akeh nomer sing ora bisa ngomong apa-apa, kajaba yen sampeyan ora duwe ilmu tartamtu, mula ayo nganalisa analisis biasa, apa pengalaman sing digunakake, utamane ngelingake yen ing kene kita wis nyoba meh kabeh headphone TWS dhuwur mburi sing kasedhiya ing pasar.

  • Kurang: Sejatine, nalika headphone duwe profil sing kurang, kita biasane diadhepi karo produk komersial sing pengin nutupi kekurangan liyane. Iki ora kedadeyan karo Melomania Touch, ana sing dikarepake yen dheweke minangka produk saka Cambridge Audio. Nanging, kasunyatan manawa ora prabawa karo bass sing misuwur ora ateges ora katon apik ing aspek kasebut, mengko bakal dibahas. Basis mesthine kudu ana lan ngidini kita ngrungokake konten liyane. Temenan, yen sampeyan mikir mung ngrungokake reggaeton komersial, bisa uga dudu produk sampeyan.
  • Media: Kaya biasane, kita nindakake tes katun kanthi sawetara Ratu, Jubah lan Monyet Artik. Sawetara headphone bisa ngapusi musik iki lan kita nemokake bedhoan instrumen sing bener.

Umume, kita ora duwe kerugian kualitas, ora ana gangguan lan swarane keprungu apik. Tes kita wis ditindakake liwat Huawei P40 Pro kanthi aptX lan iPhone liwat AAC.

Aplikasi Melomania, nilai tambah

Kita wis nyoba aplikasi kasebut Melomania ing tahap beta. Asil kasebut luar biasa, aplikasi bakal ngidini kita kabeh nindakake iki. Sampeyan bisa nemokake aplikasi kanggo iOS lan Android (ing wektu nulis iki durung dirilis kanthi resmi).

  • Gawe profil khusus
  • Aktifake / mateni fungsi tutul
  • Ngatur persamaan
  • Ngaktifake / mateni mode transparansi

Tanpa mangu, penting banget supaya bisa nampa update (loro nalika lagi nyoba) lan sing paling penting kanggo ngatur kualitas audio ing headphone saka level iki, bravo menyang Cambridge Audio.

Otonomi lan pengalaman panganggo

Kita wiwiti kanthi otonomi, 50 total jam yen kita ngetung nganti 9 jam terus (mung liwat profil A2DP) lan sisa 41 sing diwenehake saka kothak kasebut. Kasunyatane yaiku entuk swara suwene udakara 7 jam kanthi kualitas dhuwur lan mode transparan dinonaktifake, udakara 35/40 jam kanthi volume dhuwur.

Kanthi nggunakake dawa, dheweke kepenak, iSanajan kita ngaktifake Mode Transparansi, sing bakal nampa swara kayata weker utawa swara liwat mikropon supaya bisa ngasilake kanthi jelas, lan minangka headphone ing kuping kanthi genggeman sing luar biasa, kita duwe pembatalan audio pasif sing cukup kanggo nikmati musik lan Mode Transparansi perlu.

Pengalaman karo Melomania Touch saya apik banget, kita bakal maneh ngadhepi produk sing cukup premium saka Cambridge Audio, iki uga bisa dideleng saka regane, saka 139 euro sampeyan bisa tuku kalorone ing situs web resmi lan liwat LINK iki.

Melomania Tutul
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
139
  • 80%

  • Melomania Tutul
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan desain berkualitas, rasane premi
  • Kualitas swara sing dhuwur
  • Personalisasi liwat App sampeyan

Contra

  • Bahan lan desain
  • Lancip
  • Rega
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.