Merkur BlackBerry bisa dideleng ing gambar

BlackBerry Praha

BlackBerry wis mandheg duwe bobot pinunjul ing pasar ponsel, kaya sadurunge. Nanging, wong Kanada terus nyoba nggayuh pinunjul kanthi ngluncurake piranti anyar, tanpa nggayuh sukses kaya wis entuk perusahaan liyane.

Passport BlackBerrry minangka salah sawijining upaya kaping pisanan, banjur diterusake dening BlackBerry Priv, sing kaping pisanan ndeleng sistem operasi Android. Bubar iki kita wis ndeleng BlackBerry DTEK 60 lan DTEK 50, sing saiki bisa menehi dalan BlackBerry Mercury, piranti paling anyar saka perusahaan sing dipimpin dening Jhon Chen lan ing sawetara jam kepungkur wis katon ing pirang-pirang gambar sing disaring.

Taruhan kasebut terus ana ing keyboard fisik sing akeh pangguna tresna pirang-pirang taun kepungkur, nalika layar sentuh isih durung katon. Saiki, dheweke wis meh ora nduwe ceruk ing pasar, nanging ing BlackBerry mikir kaya ngono.

BlackBerry Mercury kanthi keyboard kanggo pamitan menyang pasar telephony

Mercury BlackBerry

Piranti seluler anyar iki, sing bakal dadi BlackBerry paling pungkasan, bakal dadi terminal menengah, sanajan ana gegayuhan kanggo nyelehake ing sisih ndhuwur. Bakal duwe layar 4.5 inci kanthi rasio layar 3: 2, sing ora bakal panorama kaya kedadeyan ing smartphone liyane ing pasar.

Ing njero kita nemokake a Prosesor Qualcomm, sing isih durung ngerti modele, sanajan kacepetan jarene, kita ngerti sejatine bakal 2GHz. Memori RAM bakal 3GB lan bakal duwe panyimpenan 32 GB sing saiki durung dikonfirmasi yen bisa ditambahi nggunakake kertu microSD.

Babagan kamera terminal, ing sisih ngarep kita bakal ndeleng kamera kanthi sensor 8 megapiksel lan ing sisih mburi sensor 18 megapiksel. Muga-muga ing aspek iki BlackBerry bisa nambah, amarga ing piranti sadurunge, mesthine minangka salah sawijining kelemahane.

Tanpa mangu-mangu, salah sawijining obyek wisata sing apik yaiku keyboard fisik, sing isih luwih disenengi dibandhingake karo keyboard tutul sing bisa digunakake ing terminal sing didol saiki ing pasar.

Apa terminal BlackBerry anyar iki bisa nemokake ceruk ing pasar?

Sincerely Aku wedi banget yen BlackBerry Merkurius iki bakal ora dieling-eling ing pasar kaya saiki sing ditindakake wong liya. Perusahaan Kanada ora ngerti carane adaptasi karo jaman anyar nalika pasar wiwit owah banget, lan saiki ora ngerti cara nggawe piranti sing bisa narik kawigaten masarakat umum pasar ponsel, sing pungkasane nyelehake sampeyan ing swarga utawa neraka.

Iki bakal dadi BlackBerry pungkasan saka perusahaan Kanada, sing uga bakal nggawe awake dhewe lan kaya sing wis kita gunakake, bakal dadi salah siji saka akeh, bisa uga akeh banget, sing kasedhiya ing pasar saiki.

Aku wis atusan ngucapake, nanging muga-muga BlackBerry bakal nindakake, utawa luwih becik nggawe smartphone sing hebat banget, lan bakal nggabungake fitur-fitur hebat sing sawijining dina bisa nggawe pasar kanthi wewenang .

BlackBerry

Kasedhiyan lan rega

Saiki kita ngerti babagan BlackBerry Mercury amarga desas-desus lan bocor sing wis kedadeyan, saliyane informasi sethithik sing dicethakake Jhon Chen, CEO BlackBerry. Kita mbayangake manawa piranti seluler anyar iki bakal dituduhake kanthi cepet, sanajan saiki durung ana tanggal sing ditemtokake ing peta dalan perusahaan Kanada.

Babagan regane, kita bisa ngarepake apa wae lan smartphone BlackBerry paling anyar, sanajan dudu piranti mewah, duwe rega sing padha karo smartphone sing nggawe sawetara pasar kasebut.

Apa sampeyan mikir manawa Mercury BlackBerry bakal bisa nemokake ceruk ing pasar lan bakal sukses?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Roberto ngandika

    Yen dipasarake ing Amerika Latin lan regane regane saya yakin, keyboard fisik cocog kanggo sing nggunakake telpon minangka alat kerja

  2.   ana ngandika

    mesthine bakal sukses, sanajan ana invasi keyboard tutul, ana akeh wong sing nolak ninggalake keyboard fisik. Untunge isih ana perusahaan sing njupuk akun