Anovo, mesin ing kereta bawah tanah sing bakal ndandani smartphone

Saiki, layanan sawise-penjualan saka smartphone minangka barang sing disenengi banget dening pangguna, yen ana kesalahan utawa kegagalan ing piranti, kita ora bakal entuk bobot kertas sing apik. Kasunyatane, saya umum perusahaan kasebut gumunggung karo layanan kasebut lan yen wis adol smartphone, kita kudu yakin manawa bisa digunakake. Ing kasus paling umum, ora ana masalah nalika dijamin garansi pabrikan, nanging apa sing bakal kedadeyan nalika kita entek? Dadi, kanthi Anovo anyar, pangguna duwe siji opsi liyane kanggo ndandani piranti.

Ing kasus iki, mesin Anovo, kanthi kolaborasi karo perusahaan Israel Cellomat, bakal dipasang ing sawetara stasiun metro ing kutha Barcelona -Plaza Catalunya lan Universitat de Barcelona sajrone wulan April- lan padha ngarep-arep proses perbaikan iki bakal luwih gampang lan luwih cepet kanggo pangguna. Ing kasus apa wae, piranti sing salah bakal kasedhiya kanggo koleksi maksimal 72 jam.

Kepiye cara kerja Anovo iki

Pengoperasine pancen gampang banget. Kita teka ing ngarep mesin lan kudu ngetik model smartphone sing pengin didandani lan sawise rampung, kita kudu ngetik masalah piranti ing mesin kasebut. Saiki, mesin kasebut bakal ngitung rega perbaikan adhedhasar model lan kesalahan, yen wis wareg, kita kudu ngetik smartphone lan nglumpukake tiket kanthi kode pelacakan proses, uga SMS lan email dikongkon Sajrone 72 jam, kita bakal bisa nglumpukake piranti sing wis didandani ing mesin sing padha lan saiki bakal mbayar nalika ndandani.

Saliyane, lan yen pengin, kita bakal duwe pilihan nggawa piranti utangan dene sing lagi didandani. Ing kasus iki, sampeyan kudu ninggalake setor 100 euro sing bakal dikembalikan nalika ngasilake smartphone lan biaya total bakal 10 euro.

Piranti malah bisa didandani sanajan duwe garansi lan Perusahaan Anovo wis bisa kolaborasi karo sawetara perusahaan gedhe kanggo ndandani piranti sing duwe garansi. Umumé, kita bakal ngadhepi siji layanan maneh kanggo nguripake piranti lawas yen ora ngilangi anggaran.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)